جمعه، 10 فروردين ماه، 1403

رای مردم پاوه به تغییر

24 خردادماه یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری همزمان با چهارمین انتخابات شورای شهر و روستا در شهرها و روستاهای شهرستان پاوه برگزار گردید .حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای از همان ساعات اولیه رای گیری مشهود بود و این روند تا پایان رای گیری ادامه داشت.



بارها دیده می شد که رأی دهندگان با دیدن صف های طولانی به شعب دیگر مراجعه کرده و با شلوغی دیگر شعبه های رای روبرو می شدند.
حضور پر شور مردم پاوه در پای صندوق های رای نسبت به انتخابات گذشته بی سابقه بود و این حضور در شهرهای نودشه، نوسود، باینگان، بانةورة و روستاهای شهرستان پاوه نیز گزارش شد.
بیش از 80 درصد مردم شهرستان در این انتخابات شرکت کرده که نسبت به دوره های قبل رشد قابل توجهی  را نشان می دهد.
عوامل زیادی را می توان در حضور حداکثری مردم در پای صندوق دخیل دانست اما تقارن یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری با چهارمین دوره شوراهای شهر و روستا را می توان یکی از عوامل موثر در حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای برشمرد.
بسیاری از مردم از عملکرد شوراها چندان دلخوش نبوده و این در بحث های کاندیدا ها، حضور زیاد کاندیداها در رقابت های انتخاباتی و جلسات پرسش و پاسخ آنها کاملا مشهود بود.
در بحث های بسیاری از کاندیداها بویژه کسانی که امروز منتخب مردم در شورای چهارم شهر پاوه شده اند، تغییر وضع موجود و رفع کم و کاستی های شهر مطرح بود و در وهله اول می توان گفت که مردم برای همین تغییر در وضع شورا و شهرداری به پای صندوق های رای رفتند.
اکثر مردم نیز در انتخاب شورای خود با حساسیت زیادی نمایندگان خود را انتخاب می کردند تا ترکیبی قوی در شورای چهارم را شاهد باشند.
در انتخابات ریاست جمهوری تا زمانی که آقای عارف از کاندیداتوری این انتخابات انصراف نداده بود چنان رغبتی نسبت به این انتخابات در مردم دیده نمی شد. با رفتن ایشان و حمایت خاتمی و دیگر شخصیت های سیاسی کشور از آقای حسن روحانی، تنور این انتخابات در شهرستان پاوه داغ تر شد و حمایت همه جانبه از حسن روحانی شدت گرفت.
حسن روحانی که با شعار تغییر در این انتخابات حضور پیدا کرده بود مورد حمایت اکثریت مردم قرار گرفت و در شهرستان پاوه نیز موفق شد بیش از 75 درصد آرای رای دهندگان را بدست آورد.
آنچه امروز در مردم شهرستان پاوه که رای به تغییر داده اند مشاهده می شود امید به آینده ای است که انتظارش را می کشند، آنها از منتخبان خود در شوراها توجه به بافت جغرافیایی، انتخاب شهردار توانمند، نظارت بر فعالیت های دیگر ارگانها که به فراموشی سپرده شده است، توجه ویژه به مقوله گردشگری و...  را خواستارند بوده و از رئیس جمهور آینده نیز انتظار رفع مشکلات اقتصادی، توجه به مناطق مرزی و بازگشایی مرزها، رفع نواقص دولت قبلی، توجه ویژه به قومیت ها و مذاهب و... را دارند.
چهار سال دیگر فعالیت آقای روحانی و منتخبین مردم در شورای چهارم به پایان می رسد، تنها قضاوت کننده فعالیت های آنها همین مردمی هستند که به صحنه آمده و به آینده امید دارند و به راستی اگر تغییری در راستای تحقق مطالبات آنها صورت نگیرد، شاید دیگر شاهد حضور حداقلی مردم در انتخابات آینده ریاست جمهوری و شوراها باشیم.


یاسر خالدی زاد



ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 12 تير ماه، 1392 توسط اسامه قادری  پرینت

مرتبط باموضوع :

 زنگی برای «زنگ نزدن»  [ شنبه، 31 شهريور ماه، 1397 ] 2707 مشاهده
 شبکه های اجتماعی  [ جمعه، 16 ارديبهشت ماه، 1390 ] 7056 مشاهده
 پیامی بهاری: فکری نو بایدت…  [ چهارشنبه، 1 فروردين ماه، 1397 ] 2628 مشاهده
 یک ویژگی مشترک بین مدیران موفق  [ چهارشنبه، 20 دي ماه، 1396 ] 2708 مشاهده
 آسیب شناسی دوستی های خیابانی  [ سه شنبه، 18 مهر ماه، 1396 ] 3379 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب
صفحات پيشنهادي
لينکدوني
پیامک

ســامـانه پیام کوتاه پینوس



ارسال خبر ، مقاله ، گزارش و ...



شماره همراه خود را برای عضویت در خبرنامه پیامکی وارد کنید