► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

در این بخش مقالات علمی قرار داده می شود

مديران انجمن: pejmanava, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Elmi

► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

پستتوسط pejmanava » سه شنبه مهر ماه 1, 1392 12:58 am

شناختی بهتراز بیماریها برای درمانی بهتر




از دوستان دعوت به همکاری  در این تاپیک بعمل می آید .

وتوفیق من الله العزیز


برای نویسنده این مطلب pejmanava تشکر کننده ها: 3
Aryrang (سه شنبه مهر ماه 2, 1392 2:58 pm), tarannom (جمعه مهر ماه 5, 1392 9:59 pm), فرمیسک (شنبه مهر ماه 6, 1392 9:50 am)
رتبه: 21.43%
 
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

Re: ► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

پستتوسط Aryrang » سه شنبه مهر ماه 2, 1392 3:21 pm


+قوز پشت و ورزش هایی برای رفع آن



انحنا داشتن (تحدب) ستون فقرات در قسمت پشت تا حدی طبیعی است. اما وقتی این انحنا از حد مشخصی بیشتر شود، به آن کیفوز (Kyphosis) یا قوز می گویند.




کیفوز یک اختلال ستون فقرات است که در کودکان یا بزرگسالان رخ می دهد. این اختلال باعث پشت بر آمده یا کوهان دار می شود.
انحناهای طبیعی ستون فقرات، سر را روی مرکز لگن حفظ می کنند و باعث جذب متناسب نیروهای وزنی و ضربه ها می شوند. در ناحیه سینه ای افزایش بیش از حد قوز پشت و در ناحیه کمری افزایش گودی کمر می تواند باعث وضیعت بد بدن و عدم تعادل سر روی لگن گردد.
قوز ستون مهره ها به علت تغییر شکلی که در تناسب اندام ایجاد می کند، برای افراد بسیار ناخوشایند است. پزشک ارتوپد برای تشخیص این بیماری از رادیوگرافی ساده استفاده می کند. اگر قوس ستون فقرات سینه ای از 50 درجه بیشتر باشد، غیر طبیعی محسوب می شود.
کیفوز ستون مهره ها از بیماری های مهم استخوان و مفاصل بوده و وظیفه تشخیص و درمان های جراحی و غیر جراحی بیمار، بر عهده پزشک متخصص ارتوپد است.

انواع قوز یا کیفوز
کیفوز وضعیتی (Postural kyphosis) :
شایع ترین نوع کیفوز ستون مهره است و در واقع افزایش قوسی است که به طور طبیعی در ستون مهره سینه ای وجود دارد. این عارضه بیشتر در نوجوانان دیده می شود و در دختران بیشتر است. این بیماری به ندرت دردناک است. کیفوز وضعیتی به ندرت موجب بروز مشکلی در زمان بزرگسالی می شود.

کیفوز شوئرمن (Scheuermann’ Kyphosis) :
شوئرمن نام رادیولوژیست دانمارکی است که اولین بار این عارضه را شرح داد. این بیماری نیز در نوجوانان بروز کرده و معمولا شدت قوس ستون مهره در این بیماری بیش از  کیفوز نوع قبل است. گاهی دردناک می شود که ممکن است درد در هنگام ایستادن و نشستن طولانی مدت یا با فعالیت ورزشی بیشتر شود. در رادیوگرافی ساده مهره های این بیماران تغییر شکل داده و به جای استوانه ای بودن به صورت گوه دیده می شوند.

کیفوز مادرزادی (Congenital Kyphosis) :
در این نوع کیفوز، ستون مهره جنین در زمانی که در شکم مادر است خوب تشکیل نشده است. ممکن است دو یا چند مهره از یک طرف به هم چسبیده باشند، یا یک مهره بصورت ناقص تشکیل شده باشد که بعد از تولد با رشد بچه، قوس ستون مهره به تدریج بیشتر می شود.


درمان کیفوز یا قوز پشتی ستون فقرات
پزشک ارتوپد از درمان های غیر جراحی و جراحی برای درمان کیفوز ستون فقرات استفاده می کند.
بیمار باید نرمش های طبی خاصی را انجام دهد.
اگر فرد همچنان در حال رشد باشد، ممکن است پزشک معالج از بریس های خاصی (قوزبند) استفاده کند.
استفاده از این بریس ها معمولا تا زمان اتمام رشد در پایان بلوغ ادامه می یابد.
اگر زاویه قوس ستون مهره بیش از 75 درجه باشد، معمولا از درمان جراحی استفاده می شود.
درمان کیفوزهای مادرزادی نیز توسط عمل جراحی صورت می گیرد.

ورزش هایی برای درمان قوز
1- در حالت سجده قرار بگیرید و دست ها را پشت سر بگذارید. سپس سر ، گردن و تنه را تا حدی بالا بیاورید که با لگن در یک سطح قرار بگیرند.

2- چانه را به سمت عقب ببرید. حفظ این وضعیت به مدت 8 ثانیه توصیه می شود.

3- گوشه اتاق ایستاده و دست ها را به دیوارها تکیه دهید. سپس سعی کنید که تنه خود را به سمت جلو برده و این وضعیت را برای چند ثانیه حفظ نمایید.

4- یک دست را روی دنده ها و یک دست را روی شکم قرار دهید و تلاش نمایید که در حین دم و بازدم، زیر دست بالایی انقباضی حس نشود. به این ترتیب تنفس فقط توسط عضله دیافراگم (یعنی زیر دست پایینی) انجام خواهد شد.

5- روی تشک سفتی نشسته و دو مکعب در طرفین خود قرار دهید. سپس دست ها را روی مکعب ها گذاشته و سعی نمایید تنه را به سمت بالا ببرید، طوری که باسن از زمین جدا شود. حفظ این وضعیت به مدت 8 ثانیه توصیه می شود.

6- روی زمین دراز بکشید و یا این که بایستید و به دیوار تکیه نمایید. یک رول از جنس فوم یا غیره را در محلی که بیشترین قوس کیفوز حس می شود قرار دهید. سپس قسمت بالا تنه را روی این فوم به عقب ببرید.

7- این ورزش به صورت نشسته روی صندلی یا ایستاده قابل انجام است. دست ها را در امتداد شانه قرار داده و با استفاده از طناب های الاستیک، دست ها را به عقب حرکت دهید.







برای نویسنده این مطلب Aryrang تشکر کننده ها: 3
bahar (چهارشنبه مهر ماه 3, 1392 9:09 pm), pejmanava (سه شنبه مهر ماه 2, 1392 5:10 pm), فرمیسک (شنبه مهر ماه 6, 1392 9:50 am)
رتبه: 21.43%
 
Aryrang
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 92
تاريخ عضويت: يکشنبه تير ماه 2, 1392 6:00 pm
تشکر کرده: 254 بار
تشکر شده: 222 بار
امتياز: 2220

Re: ► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

پستتوسط tarannom » جمعه مهر ماه 5, 1392 9:58 pm




چهارمین نشانه سکته نیز مشخص شد


هیچ گاه این سه حرف را فراموش نکنید: لحد

نشانه های سکته:


فریدون در جشن کباب پزی سکندری خورد و به زمین افتاد. اما به دوستانش که پیشنهاد کردند به اورژانس زنگ بزنند گفت حالش خوب است
و فقط به خاطر اینکه به کفش های جدیدش عادت ندارد پایش به سنگفرش گیر کرده.آن ها به او کمک کردند تا بلند شده و یک بشقاب غذای دیگر برای خود بکشد.
فریدون با اینکه کمی هول شده بود ولی تا آخر آن بعدازظهر خود را سرگرم کرد.
همان شب همسر فریدون تماس گرفت و به همه اطلاع داد که فریدون را به بیمارستان منتقل کرده اند و وی ساعت 6 بعد ازظهر فوت کرده است.
او در جشن دچار حمله شده بود و اگر اطرافیانش نشانه های حمله را تشخیص داده بودند شاید فریدون اکنون با ما بود.

گاهی حمله منجر به فوت افراد نمی شود اما آنها در شرایطی بدتر از مرگ مجبور به ادامه زندگی می شوند.

خواندن این متن تنها یک دقیقه از زمان شما را خواهد گرفت...

یک متخصص اعصاب اعلام کرده است که اگر شخصی را که دچار حمله شده در 3 ساعت به بیمارستان منتقل کنند
می توان عوارض ناشی از حمله را به طور کامل از بین برد. بله به طور کامل!! وی می گوید روش شناسایی حمله و رساندن بیمار به درمان های پزشکی
در کمتر از 3 ساعت به شناسایی علایم آن بستگی دارد:


شناسایی علایم سکته:

در برخی موارد شناسایی علایم سکته کار بسیار سختی است.
متاسفانه نا آگاهی افراد می تواند منجر به فاجعه ای جبران ناپذیر شود. سکته می تواند
باعث مرگ یا آسیب مغزی فرد گردد و این در حالیست که اطرافیان شخص حتی متوجه علایم سکته نشده اند.
پزشکان اعلام کرده اند که اطرافیان قربانی می توانند تنها با پرسیدن سه سوال ساده متوجه علایم سکته شوند

ل: از شخص بخواهید تا لبخند بزند.
ح: از شخص بخواهید که حرف بزند یا یک جمله ساده را به درستی ادا کند.( مثلا: امروز هوا آفتابی است)
د: از وی بخواهید هر دو دستش را بلند کند.

اگر فرد در انجام هر کدام از موارد زیر مشکل داشت ، در اسرع وقت با اورژانس تماس گرفته و علایم را برای امدادگران توضیح دهید.

و اما نشانه دیگری از سکته: از وی بخواهید زبان خود را بیرون بیاورد.
اگر زبان وی به راست یا چپ متمایل شده بود، بدانید که شخص دچار حمله شده است.

برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها: 4
Noha (جمعه مهر ماه 5, 1392 10:02 pm), bahar (جمعه مهر ماه 5, 1392 11:39 pm), pejmanava (جمعه مهر ماه 5, 1392 10:04 pm), فرمیسک (شنبه مهر ماه 6, 1392 9:50 am)
رتبه: 28.57%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

Re: ► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

پستتوسط yosra69 » شنبه مهر ماه 6, 1392 11:42 am

بسیاری از بیماری‌ها وقتی عارض می‌شوند، روی ناخن‌ها تأثیر می‌گذارند، پس برای سالم بودن بهتر است علائم را بهتر بشناسید و بیش‌تر مورد توجه قرار دهید.

علائم ناخن ها

۱- فرورفتگی:

وقتی سطح صاف و صیقلی ناخن دچار تغییراتی می‌شود و به در بیش‌تر موارد دلیل بروز این فرورفتگی‌ها بیماری التهابی مزمن پوست با نام پسوریازیس است که سبب سرخ شدن پوست اطراف ناخن نیز می‌شود. وقتی بیماری پسوریازیس درمان می‌شود، ناخن به مرور زمان به شکل اولیه و طبیعی خود بازمی‌گردد.

۲- قاشقی شکل شدن:

یک ناخن سالم شکل خاصی دارد: کمی از وسط رشد می‌کند و وقتی نزدیک نوک ناخن می‌شود کمی به داخل برمی‌گردد. وقتی ناخن این حالت را ندارد و شکل ناخن تغییر کرده، پس حتماً مشکلی وجود دارد.

پزشکان به ناخن‌های تغییر شکل پیدا کرده ناخن‌های قاشقی شکل می‌گویند و آن را نشانه کم‌خونی و فقر آهن می‌دانند. وقتی فردی دچار فقر آهن با کم‌خونی است، اغلب چند ماه بعد این بیماری خود را با تغییر ناخن‌های او نشان می‌دهد و وقتی بیماری برطرف شد، با رشد ناخن جدید مشکل تغییر شکل نیز برطرف می‌شود.

۳- ورقه ورقه شدن ناخن‌ها:

سطح ناخن از لایه‌های متعدد کراتین تشکیل شده است. این لایه‌ها به هم چسبیده‌اند و در حالت طبیعی همین چسبندگی سبب شکل گرفتن یک ناخن قوی و محکم می‌شود.

وقتی از ناخن‌ها محافظت نکنید، برای مثال اگر خیلی با آب کار کنید یا در مجاورت هوای سرد یا نمناک یا خشک قرار بگیرید، این لایه‌ها از هم جدا می‌شوند و حالت ورقه ورقه پیدا می‌کنند.

مراقبت بهتر از آن‌ها، سوهان زدن‌های مرتب و چرب نگاه داشتن می‌تواند به بهبود این وضعیت کمک کند. ورقه ورقه شدن ناخن گاهی به دلیل کمبود لینولئیک اسید است. بهترین راه برای جبران این کمبود استفاده از روغن‌های گیاهی است.

۴- سستی و شکنندگی:

تقریباً ۲۰ درصد زنان از شکننده بودن ناخن‌های خود شکایت دارند و شاید در ظاهر این ناراحتی تنها به شکستن ساده ناخن‌ها ختم شود ولی علل این بیماری عمیق‌تر است.

ناخن‌های شکننده ناخن‌هایی هستند که نمی‌توانند رطوبت را در خود نگاه دارند و به همین دلیل، سطح ناخن خیلی راحت خشک و شکننده می‌شود. تیروئید غیرفعال می‌تواند از دلایل خشکی پوست و شکننده بودن ناخن‌ها باشد.

از سوی دیگر، کمبود آهن نیز همین مشکل را پیش می‌آورد و تنها راه درمان، خوردن میوه و سبزی‌های تازه و گوشت قرمز و تخم‌مرغ است. مصرف ویتامین B کمپلکس نیز در بهبود شکنندگی ناخن‌ها مؤثر است. عادات روزانه نیز می‌تواند از جمله علل سستی و شکنندگی ناخن‌ها باشد، از جمله این عادات، شستن زیاد دست‌ها و خشک کردن آن‌ها است.

۵- زرد شدن ناخن‌ها:

ناخن سالم اغلب به رنگ صورتی است. اما اگر ناخن تغییر رنگ داد، نشانه بروز یک بیماری است. زرد شدن ناخن‌ها گاهی نشانه عفونت ریوی یا دیابت است.

ظاهر شدن لکه‌های زرد روی ناخن‌ها نیز نشانه بیماری پسوریازیس است. خانم‌هایی که برای مدت طولانی روی ناخن‌هایشان لاک پررنگ می‌زنند نیز اغلب دچار زردی ناخن می‌شوند. البته این زردی جای نگرانی ندارد و به مرور زمان به حالت اول بازمی‌گردد.

۶- لکه‌های سفید:

در بیش‌تر مواقع ظاهر شدن لکه‌های سفید کوچک روی سطوح صورتی ناخن به دلیل ضربه است. در صورتی که به ریشه ناخن جایی که سلول‌های جدید ناخن ساخته می‌شوند، صدمه‌ای هرچند خفیف وارد شود شما نتیجه این صدمه را به شکل لکه‌های سفید رنگ می‌بینید.

البته چون چند هفته طول می‌کشد تا این سلول‌های تازه ساخته شده روی سطح ناخن بیایند. در نتیجه شما ضربه را فراموش کرده و تنها لکه‌های سفید را می‌بینید. بروز لکه‌های سفید روی ناخن دلایل دیگری هم می‌توانند داشته باشند. مانند پسوریازیس، اگزاماهای پوستی، کمبود روی و … از جمله دلایل شایع بروز این لکه‌ها هستند.

۷- چرخش رنگ:

شایع‌ترین دلیل تغییر رنگ ناخن، نوعی عفونت قارچی است. عفونت مخمری و عفونت‌های باکتریایی به راحتی در اثر استفاده از وسایل غیراستریل و غیرشخصی در سالن‌های آرایش می‌توانند منتقل شوند. عفونت‌های مخمری می‌توانند سبب جدا شدن ناخن از پوست شود.

در این حالت به تدریج ناخن از پوست فاصله می‌گیرد و شکاف مابین آن‌ها را ماده‌ای پنیری شکل، نرم و سفید می‌پوشاند. عفونت‌های باکتریایی سبب سبز شدن تدریجی ناخن می‌شود.

فرو رفتن اشیای تیز به زیر ناخن نیز گاهی سبب بلند شدن ناخن و عفونت باکتریایی نواحی اطراف آن می‌شود.
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (5)

إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (6) (انشراح)



برای نویسنده این مطلب yosra69 تشکر کننده ها: 3
Noha (يکشنبه مهر ماه 6, 1392 12:29 am), bahar (چهارشنبه آبان ماه 21, 1392 12:29 am), pejmanava (شنبه مهر ماه 6, 1392 9:17 pm)
رتبه: 21.43%
 
نماد کاربر
yosra69
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 1059
تاريخ عضويت: دوشنبه بهمن ماه 22, 1391 12:30 am
محل سکونت: روانسر
تشکر کرده: 1401 بار
تشکر شده: 1767 بار
امتياز: 17660

پستتوسط pejmanava » شنبه مهر ماه 6, 1392 9:33 pm

7 مشکل موها که نشانه بیماری‌اند.



تحقیقات نشان داده است که تغییر ظاهر، بافت و یا ضخامت موها می تواند نشان دهنده ابتلا به یک بیماری باشد، مانند ریزش موها در اثر بیماری غده تیروئید.



موهای سر می توانند به شما و پزشک بگویند که از کمبود کدام ماده مغذی رنج می برید و یا چه بیماریی دارید.
موها می توانند در مورد سلامتی شما حرف بزنند.

تحقیقات نشان داده است که تغییر ظاهر، بافت و یا ضخامت موها می تواند نشانه یک بیماری باشد، مانند بیماری تیروئید.

اما چگونه می توان تشخیص داد که تغییرات ایجاد شده در موهای سر به علت یک بیماری است و یا ارثی می باشد؟
برخی تغییرات مانند ریزش ناگهانی مو، به خصوص اگر با نازک شدن موها همراه باشد، می تواند یک بیماری باشد.

1- سفید شدن موها و استرس
استرس موها را سفید می کند.
استرس ممکن است بر رنگدانه های مو تاثیر داشته باشد.
پزشکان دقیقا نمی دانند که چرا استرس در برخی افراد منجر به سفید شدن موها می گردد و در برخی دیگر، این اتفاق رخ نمی دهد.
یک متخصص پوست و مو توضیح می دهد در قسمتی از ژن های افرادی که موهایشان سفید می شود، این سفیدی به عنوان یک اصل وجود دارد.

اگر هنگام برس زدن موهایتان، متوجه ریزش مقدار زیادی مو شدید و یا در هنگام استحمام، متوجه مقدار زیادی مو در کف حمام شدید، اینها می تواند نشان دهد که بدن شما دارای کاهش ذخیره آهن و یا دچار کم خونی می باشد
2- شکنندگی موها و سندرم کوشینگ
سندرم کوشینگ می باشد.  این سندرم در اثر افزایش ترشح هورمون کورتیزول از غده فوق کلیوی رخ می دهد و دارای علائمی مانند افزایش فشار خون، خستگی و کمردرد می باشد.  برخی افراد برای درمان این سندرم نیاز به جراحی، شیمی درمانی و یا پرتودرمانی دارند.

3- خشک و ضخیم شدن موها و بیماری تیروئید
کم کاری غده تیروئید باعث ریزش مو و تغییرات ظاهری موها می شود.

کم کاری تیروئید به معنای این است که غده تیروئید کار خود را به طور موثر انجام نمی دهد. کم کاری تیروئید باعث تغییراتی در موها و دیگر علائم از قبیل خستگی، عدم تحمل سرما، درد مفاصل، درد عضلات، صورت پف کرده و افزایش وزن می گردد.

با استفاده از آزمایش هورمونی TSH (که در این آزمایش میزان هورمون تحریک کننده تیروئید را اندازه گیری می کنند) می توان به کم کاری و یا پرکاری تیروئید پی برد.



4- ریزش مو و کم خونی
اگر هنگام برس زدن موهایتان، متوجه ریزش مقدار زیادی مو شدید و یا در هنگام استحمام، متوجه مقدار زیادی مو در کف حمام شدید، اینها می تواند نشان دهد که بدن شما دارای کاهش ذخیره آهن و یا دچار کم خونی می باشد.

با دادن یک آزمایش خون می توانید بفهمید که میزان آهن بدن شما کافی است یا نه.

افراد گیاهخوار و خانم هایی که خونریزی شدیدی در عادت ماهانه دارند، در معرض کم خونی و مشکلات مو قرار دارند. ولی پزشک تشخیص می دهد که شما نیاز به قرص آهن دارید یا نه و نباید به طور خودسرانه، قرص آهن مصرف کنید.
غذاهایی که دارای منابع خوب آهن هستند نیز در جلوگیری از ریزش مو موثرند.

5- شوره سر و درماتیت سبوره
وجود پوسته زرد و یا سفید در بین موهایتان، و یا حتی ابروها، نشانه درماتیت سبوره می باشد.

شامپوهای مخصوص شوره و کورتیزون های تجویزی توسط پزشک می تواند درمان کننده شوره سر باشد.

شوره سر می تواند به علت مخمر و یا التهاب پوستی رخ دهد. شوره سر، معمولا در زمستان بدتر می شود.  

رنگ کردن و گرما دادن به موها (مانند سشوار، بابلیس و ...) می توانند باعث آسیب موها گردند


6- نازک شدن موها و کمبود پروتئین
پروتئین، جزو ضروری برای ساختن موها می باشد، بنابراین اگر به مقدار کافی پروتئین مصرف نکنید، متوجه ریزش و نازک شدن موها می شوید.
افرادی که دارای مشکلات معدی-روده ای هستند و یا افرادی که جراحی bypass معده را انجام داده اند ممکن است دارای مشکلاتی در جذب پروتئین باشند. این مشکلات را پزشک می تواند درمان کند.
اما این را بدانید که بیشتر نازک شدن موها، حتی در خانم ها، می تواند ارثی باشد.

7- موهای آسیب دیده
موها می توانند شرایط سلامتی بدن را نشان دهند.

رنگ کردن و گرما دادن به موها (مانند سشوار، بابلیس و ...) می توانند باعث آسیب موها گردند.

رنگ کردن و حرارت دادن موها باعث شکنندگی و خشکی آنها می شود.


بخش سلامت تبیان








برای نویسنده این مطلب pejmanava تشکر کننده ها: 4
Noha (يکشنبه مهر ماه 6, 1392 12:29 am), bahar (چهارشنبه آبان ماه 21, 1392 12:29 am), somayeh (چهارشنبه آبان ماه 22, 1392 5:48 pm), yosra69 (شنبه مهر ماه 6, 1392 10:40 pm)
رتبه: 28.57%
 
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

Re: ► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

پستتوسط pejmanava » سه شنبه آبان ماه 21, 1392 8:50 pm


علت بیماریهای رایج و مواد غذایی مضر

  1- عدم آموزش لازم در طبخ غذا
2- توجه فقط به طعم و مزه غذا

3- استفاده از غذاهای آماده و سردی بخش و ....


ام اس ، صرع ، آرتریت (روماتیسم مفصلی) ، افزایش قند خون ، افزایش چربی خون ، یبوست ، گرفتگی عروق کرونر قلب ، سکته ، اعصاب و روان ، افسردگی ، استرس ، وسواس ، آلزایمر، آلوپسی ( ریزش موضعی مو ) ، طپش قلب ، وزوزگوش ، سنگینی گوش ، ناخنک چشم ، ریزش آب و چرک از چشم ، سینوزیت ، ضعف سیستم ایمنی بدن ، ضعف قوای جسمی و جنسی ، زود انزالی در آقایان ، كبد (چرب و اسیدوز) ، سندرم خستگی مزمن ، آسم (تنگی نفس) ، اسهال خونی ، اسهال مزمن (قولنج روده) ، عدم رشد مناسب کودکان در جسم و روح ، کم اشتهایی کودکان ، پرخاشگری کودکان ، ضعف حافظه ، میگرن ، زخم معده ، زخم اثنی عشر ، سوء هاضمه ، عدم هضم غذا ، زیادی اسید معده و سوزش معده ، آفت دهان ، لثه ، التهاب معده و روده كوچك و بزرگ ، تشكیل سنگ كلیه و عدم دفع آن ، تشكیل سنگ صفراوی ، کم خونی ، غلظت خون ، درد مفاصل ، آرتروز ( گردن و زانو ) ، دیسک کمر ، پوکی استخوان ، ساییدگی استخوان ، خار پاشنه پا ، لوسمی (عوارض مغز استخوان) ، استخوان دنبالچه ، سیاتیک ، ریزش موی سر ، جوش صورت ، عدم رویش مو در قسمتهایی از بدن و صورت ، کدری پوست وکبودی زیر چشم ، اگزما ،آكنه ، لک پیس، خارش سر و پوست بدن ، شوره سر و زخم پوست سر، ترك پاشنه پا ، زخم بستر ، انواع بیماریهای رایج زنان ، ، اختلالات در زمان عادت ماهانه و یائسگی ، کیست رحم و تخمدان ، قارچ رحم و پوست ، افتادگی مثانه و رحم ، کر گرفتگی پس از یائسگی ، انواع سرطان ( پوست ، خون ، معده ، سینه ، ریه ، پروستات و... ) واریکوسل ، داغ شدن کف پا ،خواب رفتگی دست و پا ، هپاتیت ، زخم دیابت ، هموروئید ، آلرژی فصلی ، ترس ، اضطراب ، دیدن کابوس در خواب ، ایجاد عطش ، بالا رفتن اسید اوریک ، تغییر خوی و خصلت ، چرب شدن پوست و موی سر ،حساسیت. امید است با نوشیدن هر 12 ساعت یک استکان عرق آلوئه ورا ، انواع دمنوشهای گرم مفید ، انواع نوشیدنیهای خنک و گوارای مفید ، طبخ و مصرف انواع غذاهای گیاهی که به روش صحیح تهیه شده باشند ، آمینو اسید وكمبود ویتامینهای : A - C - D -E - 1B-2B -3B - 5B – 6B- اسید فولیک برطرف کننده کمبود خون B9-12B- نیاسین وكمبود مواد معدنی : كلسیم ، سدیم ،آهن ، پتاسیم ، منگنز، مس ، روی ، منیزیم و سایر نیازهای بدن برای سلامتی تامین شود تا همیشه سالم و تندرست بمانید.


  
  امروزه بیشتر موادی كه در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد ، ‌عبارت است از:
1ـ انواع اسانس‌ها كه بیشتر در آزمایشگاه‌ها سنتز می‌شوند.
2ـ انواع سس ها ، كه از تركیب مواد مختلف ساخته می‌شوند (پارافین)
3ـ انواع رنگ‌های شیمیایی غذا كه در آزمایشگاه‌ها تهیه می‌شود.
4ـ انواع مواد نگهدارنده، ‌مانند EDTA، سدیم نیتریت ، بنزوات سدیم ، استات سدیم ، ‌و...
5ـ انواع هورمون‌ها كه به حیواناتی مانند گاو ترزیق می‌شود.
6ـ انواع داروهای شیمیایی و آنتی‌بیوتیك‌های خطرناك از قیل تتراسیلیكین و كلرامفنیكول كه بیماری‌های بدخیم مغز استخوان (انواع لوسمی‌ها) را ایجاد می‌كنند.
7ـ در نهایت تغییرات ژنتیكی در گیاهان كه فوق‌العاده خطرناك است.
8- تركیبات شیمیایی بسیار مضر مانند : كربنات آمونیم (=بیكینگ پودر) در بیسكویت ، ‌كیك ، ‌خمیر پیتزا ، و نیز جوش شیرین در نان. نانوایی‌ها حتی قبلاً‌ سهمیه‌ی جوش شیرین داشتند.
9- موادی از قبیل پودر خون، پودر گوشت، پودر استخوان، پودر چربی، كود شیمیایی، ازت ، ‌كود مرغی، جوش شیرین، كه معمولاً‌ برای چرب شدن شیر به غذای گاو اضافه می‌كنند. و یا افزودن ماهی‌های غیر قابل استفاده و نیز ضایعات ماهی به غذاها که از نظر غذایی ‌دارای چربی های حیوانی غیر اشباع‌اند. براثر حرارت بیش از 150 درجه سانتیگراد ‌این چربی‌ها تبدیل به مواد سمی می‌شوند كه بسیار خطرناك و عامل بیماری‌های بدخیم (انواع سرطان‌ها) است.
10ـ مدفوع و روده‌های مرغ كه توسط كشتارگاه‌های صنعتی خشك و پس از آن آسیاب شده و به غذای مرغ اضافه می‌شود. امروزه تمام ضایعات كشتارگاه‌ها به مصرف گاوداری‌ها ، ‌مرغداری‌ها و پرورش ماهی می‌رسد.
این همه تغییر و دخل و تصرف در مواد غذایی برای آن است كه می‌خواهند طعم و مزه‌ی آن را مطلوب نمایند. حال باید دید كه این طعم و مزه مصنوعی واقعاً ‌ارزش آن را دارد كه سلامتی خود و خانواده‌مان را به خاطر آن به خطر بیندازیم؟

طعم و مزه‌ی هر غذایی توسط زبان آدمی تشخیص داده می‌شود. مزه‌ها به وسیله‌ی نوك و كناره‌های زبان مشخص می‌شوند. شیرینی، ترشی ، شوری و تلخی را انتهای زبان حس می‌كند. با توجه به این كه ما معمولاً ‌از خوراكی‌ها‌ی تلخ استفاده نمی‌كنیم، محل احساس این سه مزه‌ی باقیمانده حدودا ً‌نصف زبان است. نصف زبان حدوداً 4 تا 5 سانتیمتر است. آیا احساس طعم و مزه هر چند مطلوب و خوشایند باشد توسط این محدوده‌ 4 تا 5 سانتیمتری، ‌ارزش این را دارد كه انسان سلامتی خود را فدای آن كند.
یکی از مسائل مهم برای حفظ سلامتی استفاده نکردن از مواد غذایی است که برای سلامتی انسان مضر است. این مواد غذایی ممنوع ، اعم از خوراکی ها و نوشیدنی هایی است که عبارتنداز :

1- چای 2- قهوه 3- نسکافه 4- آب جوش 5- سرخ کردنی ها 6- قند و شکر و شیرینی جات قنادی و مصنوعی 7- غذاهای فریزشده 8- غذاهای پخته شده با زودپز 9- غذاهای چرب و پرحجم 10- سوسیس و کالباس 11- غذاهای کنسرو شده 12- پیتزا و غذاهای ساندویچی 13- ادویه جات تند 14- نوشابه های گازدار 15- سس و رب 16- مخلوط ماست و سرکه یا ماست و آبلیمو 17- مرغ و تخم مرغ ماشینی 18- ماکارونی 19- ماست زیاد 20- شور و نمک زیاد 21- تنقلات مصنوعی 22- ترشی جات خانگی 23- آب یخ 24- گوشت زیاد 25- غذای رستوران 26- غذاهای مانده و بیات 27- استعمال دخانیات 28- نوشابه های الکلی 29- غذاهایی که با مزاج انسان ساز گاری ندارد.

1- چای : نوشیدن چای بعد از غذا آهن موجود در خون از بین می رود همین امر باعث بیماری آنمی(فقر و ازدیاد آهن) کم خونی ، چربی خون ، بالا بردن فریتین در خون (آهن ذخیره در کبد)ساییدگی استخوان ، آرتروز ، خارپاشنه ، رشد استخوان دنبالچه ، ناراحتی قلبی و کلیوی ، ناراحتی های پوستی ، ریزش مو ، حساسیت ، زود رنجی ، یبوست ، داغ شدن کف پا وغیره(70 نوع بیماری اثبات شده) چای به خاطر داشتن تئین آرام بخش است و مقداری از خستگی را رفع و موجب هضم غذا می شود ، زیرا در اثر نوشیدن چای ، اسید معده زیاد و موجب هضم غذاهای گوشتی می شود، ولی در عوض سبب بیماری های زیادی که در بالا آورده شد میگردد.

2- قهوه: از چای مضرتر و سیستم گوارشی را مختل میکند.

3- نسکافه: همان قهوه ی جوشیده و آماده ای است ومضرات را دارد.تنها مزیتی که دارد سریع آماده میشود.

4- آب جوش : آب بر اثر جوشیدن ، املاح خود را از دست می دهد. حال اگر مرتب میل شود با خون ترکیب شده و املاح آن را دفع میکند، زیرا حکم آب مقطر را پیدا میکند.هم چنین آب جوش مدر است و با مصرف مکرر آن ، سلولهای اپیتلیال کلیه آسیب می بیند.علت مضر بودن آب جوش ، تحریک سلولهای اپیتلیال کلیه است که در اثر عوارض جانبی بدن دفع میشود به همین خاطر پلاسما و خون غلیظ می شود و عوارض جانبی خاص خود را به دنبال خواهد داشت ، از جمله غلظت خون، خواب رفتگی دست و پا ، درست کار نکردن سلولهای اندام ها و اجتماع مواد زاید در بدن ، آنزیم ها در پلاسمای غلیظ از فعالیت باز می ایستند و سلولها نمی توانند وظایف خود را به درستی انجام دهند. 5- سرخ کردنی ها : با سرخ کردن غذا در درجه حرارت زیاد ویتامین های موجود در آن از بین می رود و در واقع ، مواد غذایی تبدیل به کربن میشود و این امر به نوبه ی خود انواع بیماری های گوارشی را به دنبال دارد. و سیستم گوارشی بدن را مختل و آن را خسته و فرسوده میکند و علاوه بر آن به کبد صدمات جبران ناپذیری وارد میکند امروزه بیماری های کبدی از جمله انواع هپاتیت بیداد میکند و سرخ کردنی ها موجب تولید هیستامین در سلول می شود و این امر موجب آلرزی فصلی و موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن است.

6- قند وشکر و شیرینی جات قنادی و مصنوعی : قند های مصنوعی که در آزمایشگاه ها سنتز می شود این مواد از چغندر قند بدست می آید و پس از تصفیه آماده ی مصرف می شود از جمله ی این قند ها که بسیار مضر است قرص های ساخارین است که بیشتر افراد دیابتی برای نوشیدن چای از آن استفاده میکنند. یکی دیگر از از این قبیل قند ها انواع شیرینی جات قنادی ، شکلات ها ، آبنبات ها و سایر شیرینی جات است که از قند و شکر تهیه می شوند انواع قندها دو نوع است

1- چپ گرا 2- راست گرا
استفاده مداوم از قند های راست گرا مانند قند و شکر ، شیرینی جات قنادی و هر چیزی که با قند و شکر تهیه شده باشد انسان را دچار بیماری های متعدد و صعب العلاج می کند ، از جمله افسردگی ، ناراحتی های زنانه ، مانند کیست تخمدان ، فیبروم ، میوم ، افتادگی رحم و مثانه ، انواع ناراحتی های عصبی ، یبوست و دردهای شدید در هنگام پریود و....

7- غذاهای فریز شده : معمولا" دمای فریزرهای موجود در منازل ، حدود 18 تا 20 درجه زیر صفر است و این امر موجب می شود بعضی از مواد غذایی ، از جمله سبزیجات دستخوش تغییرات شوند و کیفیت و خاصیت خود را از دست بدهند وآسیب پذیر شوند . افرادی که اکثر غذای آن ها را این گونه مواد تشکیل می دهند ، سیستم ایمنی خوبی ندارند و عموما" در مقابل بیماری ها آسیب پذیرند.

8- غذاهای پخته شده با زودپز : درجه ی حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت موجب دگرگونی نسوج مواد غذایی می شود. این نوع غذاها فاقد ارزش غذایی لازم و عموما" سرطان زا هستند و سیستم گوارش را فرسوده میکنند. 9- غذاهای چرب و پر حجم : این نوع غذاها عموما" برای افرادی که در زندگی روزانه ی خود، فعالیت های فیزیکی خوبی ندارند، بسیار مضر است. چنین غذاهایی را بیشتر ، مردم در قدیم استفاده می کردند که فعالیت های فیزیکی زیادی داشتند، ولی امروزه که اکثر مردم یا پشت میز یا پشت فرمان اتومبیل و به طور کلی فعالیت های فیزیکی لازم را ندارند و مهمتر از همه ، از آلودگی هوا نیز رنج میبرند، نتیجه این گونه تغذیه ها چیزی جز مبتلا شده به انفارکتوس های قلبی و مغزی نخواهد بود.

10- سوسیس و کالباس : با مصرف این مواد غذایی پروتئین های جدیدی به وجود می آیند که با بدن آدمی سازگاری ندارند و موجب نا امنی بدن میشوند و سیستم ایمنی آن را نیز تضعیف میکنند این عمل منشاء انواع بیماری های صعب العلاج ، مانند انواع غده ها و تومورهای بدخیم میگردد واز طرفی برای خوشمزه کردن این نوع مواد غذایی از چاشنی های متعددی ، مانند سیر زیاد، فلفل سفید و فلفل سیاه استفاده میکنند. این ادویه جات روی کبد اثر مخربی دارند و سبب بیماری روحی و روانی میگردند. علاوه بر آن ، انواع ناراحتی پوستی را ایجاد میکنند.

11- غذاهای کنسرو شده : چون این مواد برای مدت زمان زیادی نگهداری میشود ، به ناچار از مواد نگهدارنده به نام edta استفاده میشود براثر استفاده ی مداوم از این ماده ، بدن انسان دچار کم خونی و بیماری های آنمی (فقر آهن) میشود.

۱۲- پیتزا و غذاهای ساندویچی : این غذاها ارمغان غرب و فاقد ارزش غذایی اند و عموما" موجب یبوست و بیماری های پوستی و عصبی میشوند. این نوع غذاها فقط دارای مزه های ساختگی هستند و ارزش دیگری ندارند و به خاطر استفاده ار فلفل و انواع سس ها ، ایجاد آلرژی و کابوس میکنند.چنانکه قبلا" گفته شد پیتزا به خاطر داشتن سوسیس و کالباس ، بیماری صعب العلاجی را ایجاد میکند. پیتزا چون از آرد سه صفر تهیه میشود، بعد از مصرف در روده تبدیل به قند میشود و الکل تولید میکند در نتیجه ، موجب بیماری میگرن میشود. از نظر علم پزشکی روز ، این بیماری درمان ندارد. از دیگر عوارض ناشی از این غذا یبوست است که خود عوارض بس خطرناکی را مانند هموروئید، شقاق مقعد و بیماری لاعلاج کولیت یا قولنج روده و... را به دنبال دارد.

۱۳- ادویه جات تند : ادویه جات اگر به مقدار کم استفاده شوند، مساله ای ایجاد نمیکنند ، اما اگر به طور مرتب و زیاد استفاده شوند، خطراتی را در پی خواهند داشت. افرادی که از این مواد به وفور استفاده میکنند، دچار ناراحتی های پوستی و آلرزی های شدید و حتی بیماری آسم میشوند. عموما" این نوع افراد عصبی نیز هستند. زیاده روی در استفاده از این گونه مواد، انسان را دچار بیماری های صعب العلاجی مانند بیماری هپاتیت و نهایتا" سیروز کبدی میکند.

۱۴- نوشابه های گاز دار : استفاده از این نوشابه ها ارمغان غرب است. یکی از عادت های بد غربی ها این است که همیشه همراه غذا مایعاتی ، مانند نوشابه های گازدار ، آبمیوه ها ، نوشابه های الکلی و ... می نوشند. امروزه این عادت بد غربی ها گریبان گیر شرقی ها نیز شده است. ممکن است بپرسید نوشیدن نوشابه و سایر مایعات چه اشکالی دارد؟ در جواب می توان گفت افرادی که از نوشابه استفاده می کنند، معمولا" غذا را خوب نمی جوند و همین امر موجب می شود که غدد پاراتید، غدد بزاقی ، غدد زیرزبانی و غدد فکی کاملا" ترشح نکنند.در این حالت غذاهای نشاسته ای خوب هضم نمی شوند و همین امر موجب یبوست می شود و... بیماری های صعب العلاجی که در این رابطه عارض می شود ، خرابی دریچه ی فم المعده یا دریچه ی کاردینا است که باعث میشود هنگام خواب ، محتوای معده وارد حلق شودکه می تواند بسیار خطرآفرین باشد. عوارض دیگر ضعف دریچه پیلور و در نهایت اولسر و در آخر کانسر دریچه ی پیلور است چرا باید گفت یکی از افزودنی هایی که به نوشابه اضافه میکنند <بنزوات سدیم> است که از مواد آروماتیک و حلقوی است این مواد در مجموع بسیار خطرناک اند و مصرف مداوم آن ها سرطان ایجاد میکند.

۱۵- سس و رب : مصرف این مواد مشکلات زیادی را در بدن ایجاد میکند، از جمله تولید سنگ های صفراوی ، ناراحتی کبدی ، آلرزی ، چرب شدن سریع پوست و مو و مهمتر و خطر ناکتر از همه ، گرفتگی عروق کرونر قلب و ریزش مو. در کل چربیldh بد باعث رسوب در عروق کرونر قلب میکند و فاجعه به بار می آورد.

۱۶- مخلوط ماست و سرکه یا ماست و آبلیمو : امروزه بعضی خانم ها ابتکار به خرج داده اند و برای درست کردن سس ، از مخلوط ماست و سرکه استفاده میکنند که هم ماست و هم سرکه یا آبلیمو هر سه اسیدی اند و اثرات مخربی روی کبد میگذارند و باعث به وجود آمدن بیماری لک و پیس (ویتیلیگو) میگردند. کسانی که بیماری صرع دارند، با خوردن این مواد بیماری شان شدت می یابد. این مواد هم چنین آنزیم idhخون را بالا می برند، در نتیجه افسردگی ، ترس ، اضطراب و دیدن کابوس به سراغ انسان میآید.

۱۷- مرغ و تخم مرغ ماشینی : به چند علت بهداشتی نیست واستفاده از آن توصیه نمیشود. اولا": مرغ های ماشینی در فضای سر بسته زندگی میکنند و دائما" بیدارند. معمولا" شب ها چراغ ها را خاموش کرد تا مرغ و جوجه استراحت کنند، ولی اکثر مرغداری ها در طول شبانه روز ، چراغ ها را روشن میگذارند و جوجه ها را وادار به تغذیه میکنند.ثانیا" : در غذای آن ها از ویتامین های مختلف ، بی رویه ، استفاده میشود و همین امر موجب بد بویی گوشت مرغ میشود.ثالثا" : برای آن ها از داروهای آنتی بیوتیک ، مانند (کلرامفنیکول) استفاده میشود که عوارض خطرناکی بر مغز استخوان میگذارد(بیماری لوسمی). معمولا" افرادی که از این نوع مرغ ها استفاده میکنند ، دچار بیماری های صعب العلاج میشوند.از نظر بهداشتی ، دو هفته قبل از کشتار مرغ ، مصرف انواع داروها باید قطع شود ، ولی معمولا" چنین مساله ای رعایت نمیشود. بدترین مسائل در مرغداری بیدار نگه داشتن مرغ ها در طول زندگی است که این امرموجب میشود اسید لاکتیک فراوانی در بدن مرغ جمع شود. استفاده از چنین مرغ هایی اسید لاکتیک بدن را نیز بالا میبرد و باعث مسمومیت میشود ، یعنی آنزیم idh در افرادی که مرتب مرغ مصرف میکنند ، بالا میرود و حالت هایی را ایجاد میکند که قبلا" گفته شد. حال اگر تمام مسائل بهداشتی در مرغداری رعایت شود -( دارو- استراحت - مسائل بهداشتی)مصرف چنین مرغ هایی بلامانع است. مهمترین مساله ای که در مورد گوشت سفید به خصوص گوشت مرغ باید متذکر شد ، این است که مصرف آن برای افرادی که دچار بیماری استخوانی اند ، مضر است. در مورد تغذیه از گوشت مرغ ، این است که در مرغداری های صنعتی ، روده و فضولات مرغ های کشتار شده را خشک و آسیاب میکنند و دو باره به غذای مصرفی مرغ ها می افزایند . تغذیه از این مواد ، به صورت طبیعی بدن مرغ و در نهایت ، بدن انسان را نیز آلوده میکند. زرده ی تخم مرغ حاوی کلسترول زیادی است و استفاده از آن برای سلامتی انسان مضر است و موجب بیماری های خونی و عروقی میشود و از آن جا که کلسترول عاملی برای آنفارکتوس قلبی و مغزی است.بهتر است تخم مرغ بومی (محلی) مصرف شود.

۱۸- ماکارونی : ارزش غذایی زیادی ندارد ، زیرا خمیر آن با آرد نول تهیه میشود و فاقد سبوس است ، زیرا اولا": سبوس گندم دارای گروه ویتامین b است که برای سلامتی انسان ، به خصوص برای پوست و مو فوق العاده مفید است ثانیا": چون به حالت خمیری است و زیاد جویده نمیشود ، موسین و پیتالین کمتر در دهان تولید میگردد و وقتی وارد معده میشود ، به راحتی هضم نمیشود ، مدت زمان زیادی در معده میماند و سنگینی خاصی ایجاد میکند. از طرفی ، چون فاقد فیبر گیاهی است ، یبوست ایجاد میکند و باعث به وجود آمدن گازهای سمی و الکل در روده ی بزرگ میشود.

بیماری این عبارتند از : ناراحتی گوارشی ، میگرن ، هموروئید ، بیماری اعصاب و روان ، و همه ی اندام ها به خصوص مغز و اعصاب را ناراحت میکنند. علاوه بر این ، خمیر ماکارونی به سلول های چربی تبدیل میشود و با تجمع در ناحیه ی شکم ، ران و باسن موجب ازدیاد وزن و چاقی میشود. چاقی خطرناکترین بیماری برای انسان است. ماکارونی فاقد مواد ارزشمند غذایی است و از نظر ویتامین نیز فقیر است و در تعدادی از افراد هم که به گلوتین حساسیت دارند ، آلرژی ایجاد میکند. ماکارونی در روده بزرگ تبدیل به قند و چربی میشود و عامل oh قند در روده تبدیل به الکل میشود و سر درد ایجاد میکند که همان میگرن است.


۱۹- ماست زیاد : ماست یک ماده ی غذایی است که بیش از حد در مورد منافع آن تبلیغات شده است ، در حالی که مستحق آن نیست ، مثلا گفته می شود ماست عمر انسان را طولانی میکند ، پوکی استخوان را از بین می برد یا به انسان آرامش میدهد و.... چرا این قدر در مورد ماست تبلیغات شده است و چه کسانی تبلیغ کرده اند؟ ماست را بیشتر غربی ها تبلیغ کرده اند، به خاطر این که اکثر آنان مبتلا به بیماری کلیت روده یا به قول ابوعلی سینا قولنج روده هستند. ماست به خاطر داشتن فرمان از اسهال جلوگیری و روده را ضد عفونی میکند. و بنابراین ، کسانی دچار یبوست هستند ، نباید ماست مصرف کنند. مصرف زیاد ماست موجب یبوست میشود و این امر خود باعث اخلالات عصبی و به وجود آمدن سم پتومائین در روده میشود. ماست به دلیل داشتن ph پایین و اسیدی بودنش برای مغز و اعصاب مضر است و در بدن اسیدوز ایجاد میکند و برای کسانی که طیع سرد و ph پائینی دارند ، بسیار مضر است. به خصوص افرادی که دچار صرع و بیماری روماتیسم ،

آرتریدرومائید(روماتیسم مفصلی ) و آتروز هستند و به خصوص افردای که بیش از حد عرق میکنند ، نباید ماست مصرف کنند. یکی دیگر از علت های مهمی که نباید در مصرف ماست زیاده روی کرد ، این است که در بدن انسان دو نوع باکتری وجود دارد که عبارتنداز : باکتری های هوازی و باکتری های بی هوازی . باکتری های هوازی بر اثر متابولیسم اسید اوریک و باکتری های بی هوازی بر اثر متابولیسم اسید لاکتیک تولید میکنند. ماست علاوه بر این که ph پایینی دارد ، مملو از اسید لاکتیک است (25% ماست اسید لاکتیک است) و فعالیتهای نرون های مغزی را کاهش میدهد. در واقع خوردن ماست ، یعنی کمک کردن به باکتری های بی هوازی و ایجاد اسیدوز در بدن و تاثیر منفی گذاشتن بر روی اعصاب مرکزی و تخریب مغز و اعصاب. کسانی که بیش از حد متعارف ماست مصرف میکنند ، دچار سنگ های کلیوی و بدتر از آن توده های کلیسومی در مغز و هم چنین آرتروز و فتق دیسک میشوند که بسیار خطرناک است علاوه بر این ، افردای که از طبع سرد بر خوردارند ، بر اثر زیاده روی در مصرف ماست دچار بیماری صعب العلاج ام.اس (m.s)، می شوند. یکی از علت های حمله ی این بیماری خوردن بیش از حد ماست است. کسانی که زیاد ماست میخورند ، دچار بیماری کبدی میشوند و زیاد عرق میکنند و عرق بدنشان بد بوست. افرادی که چنین مشکلی دارند نباید مطلقا" از چای و ماست استفاده کنند مصرف مدام و مکرر ماست موجب پوکی استخوان ، خار پاشنه ، رشد استخوان دنبالچه ، بروز اختلالات ph خون ، شب ادراری در کودکان ، سرعت انزال در آقایان و دردهای دوران پریود در خانم ها است. اسید لاکتیک موجود در ماست ، موجب جذب زیاد کلسیم در بدن و رسوب آن در مفاصل میگردد. نگارنده بیش از 40 نوع بیماری را که در اثر مصرف مداوم و زیاد ماست عارض میشود ، نوشته و بیش از 10 ساعت در مورد آن تدریس داشته است. پیشنهاد میشود ، از سالاد استفاده کنید. البته باید توجه داشت سس های رایج ، مثل انواع سس های مایونز و کچاپ و ... مضر است. به جای این قبیل سس ها میتوان از لیمو ترش تازه و روغن زیتون طبیعی استفاده کرد.

۲۰- شور و نمک زیاد : یکی از چاشنی هایی که زیاد مورد مصرف خانواده هاست ، نمک ، خیار شور ، کلم شور ، ماهی شور و سبزیجات شور است. بدن به املاح و انواع ویتامین ها نیاز دارد و نمک یکی از از این املاح است ، ولی نباید در مصرف آن افراط نمود. در بدن آدمی دو پمپ وجود دارد: پمپ سدیم و پمپ پتاسیم. وجود این پمپ ها و این املاح موجب تعادل مایعات در بدن میشود.حال اگر این تعادل به هم به خورد ، مشکلاتی برای انسان به وجود میآید. اگر سدیم یا نمک طعام که همان کلرورسدیم است زیاد شود ، مایعات در بدن انسان تجمع پیدا میکند ، فشار خون بالا میرود و خطرات زیادی متوجه انسان میشود و اگر پتاسیم در بدن انسان زیاد شود ، مایعات بیشتری از بدن دفع میشود ، در نتیجه با غلیظ شدن مایعات بدن خطرات خاصی پیش خواهد آمد. حال با روشن شدن این مطلب پی میبریم که استفاده ی مداوم از چاشنی های شور مضر است و سلامتی انسان را به خطر می اتدازد و بهتر است بیش از مقدار لازم استفاده نشود.

۲۱- تنقلات مصنوعی : موادی از قبیل پفک ، بیسکویت ، شکلات ، آب نبات ، یخمک ، نوشمک ، چیپس و امثال آن هستند که اغلب کودکان از آن ها استفاده میکنند و دچار آلرژی میشوند و ناراحتی ها و نگرانی هایی برای خانواده ایجاد میکنند. یکی از علت های مهم آلرژی زا بودن این مواد وجود نمک زیاد ، رنگ های شیمیایی ، مواد افزودنی ، آرد نول ، قند های مصنوعی و بیکینگ پودر است. این تنقلات از نظر بهداشتی ، برای کودکان مضر است و معمولا" آن ها را به کم اشتهایی ، ناراحتی های عصبی ، آلرژی های پوستی و تنفسی و حتی اغلب اوقات بیماری آلوپسی (ریزش موضعی مو) دچار میکند. بیشتر کودکانی که مکررا" از این مواد استفاده میکنند ، دچار ورم لوزه ی سوم میشوند و از نظر پزشکی باید جراحی شوند. بارها مشاهده شده است که برخی از کودکان دچار بیماری آسم شده اند ، بهترین و سالم ترین روش برای تضمین سلامتی آن ها استفاده نکردن ا ز این گونه خوراکی هاست. به جای این مواد ، میتوان از تنقلات طبیعی استفاده کرد. ایجاد ناراحتی های پوستی و ریزش مو ، از بین بردن اشتهای کودکان و متوقف ساختن رشد آنان ، عصبی شدن و پر خاشگری کودکان ، ایجاد کیست های تخمدان در خانم ها و .... از دیگر عوارض ناشی از خوردن این قبیل تنقلات است.

۲۲- ترشی جات خانگی : امروزه اکثر خانواده ها وقت خود را صرف تهیه ی ترشی جات میکنند و آن ها را به عنوان چاشنی در سفره میگذارند. در حال اگر در ماهیت این نوع چاشنی ها دقت کنیم. از خوردن آن ها پرهیز خواهیم نمود. این چاشنی ها ترکیبی از سرکه (انگور)، سبزیجات و ادویجات هستند که همه دارای حالت اسیدی اند و مصرف آن ها ضررهای زیادی در پی خواهد داشت. افرادی که به طور مداوم از این قبیل مواد استفاده میکنند ، دچار ساییدگی استخوان ، رسوبات مایع بین مفصلی و بعضی افراد نیز دچار ، ایجاد ضعف شدید و حتی صرع میشوند.این مواد به خاطر اسیدی بودنشان ، در بدن اسیدوز ایجاد میکنند و بدن رو به ضعف شدید میرود و از همه بدتر ، اشتهای کاذب به وجود می آورد و افراد معده ی خود را بی مورد از غذا پر میکنند و این امر خود موجب بروز بسیاری از بیماری ها میشود.گنجایش معده ی انسان حدود یک لیتر است که یک چهارم آن باید خالی بماند. پس پرخوری جایز نیست و همین امر میتواند موجب ناراحتی های گوارشی شود. با توجه به این که ترشی جات اثرات مخربی بر سیستم اعصاب میگذارند ، ایجاد ناراحتی های عصبی و ناراحتی گوارشی ، مانند زخم معده و اثنی عشر، ایجاد فتق دیسک ، ناراحتی های استخوانی و آتروز ، پوکی استخوان ، ضعف عمومی بدن و ضعف اعصاب از دیگر عوارض ناشی از استفاده ی مداوم و زیاد ترشی جات است.

۲۳- آب یخ : امروزه بر سر اکثر سفره ها آب یخ وجود دارد ، یعنی آبی که در آن قطعات یخ وجود دارد و عموما" دمای آن صفر درجه یا نزدیک به صفر است و هنگام نوشیدن آن ، بدن دچار دگرگونی شدیدی می شود ، زیرا دمای بدن انسان به طور طبیعی 37 درجه سانتیگراد است و با نوشیدن آب یخ ، در دمای بدن اختلالات ناگهانی ایجاد میشود اگر چنین حالتی را در یک لیوان بلوری آزمایش کنیم ، بر اثر انقباض شدید ، لیوان ترک می خورد و می شکند. بنابراین به دو دلیل نوشیدن آب یخ مضر است ، یکی به وجود آمدن عطش در انسان و دیگری تعریق شدید و در نتیجه از دست رفتن املاح موجود در خون ، یعنی مساله ای که موجب عدم تعادل سدیم و پتاسیم در بدن و تغییرات ناگهانی در معده و در نتیجه ، غلظت شیره ی معده و دگرگونی دمای معده خواهد شد و این باعث وارد شدن صدمه ی شدید به کبد میشود.

-
۲۴- گوشت زیاد : امروزه بر اثر توصیه و تاکید پزشکان و متخصصان تغذیه در مورد مصرف گوشت و پروتئین ، اکثر خانواده ها در غذای روز مره ی خود گوشت و مرغ را گنجانده اند و معمولا" از این مواد ، هر چند کم ، استفاده میکنند. مردم پروتئین را فقط در گوشت قرمز و گوشت مرغ می بینند و اگر این دو نوع ماده ی غذایی از رژیم غذایی روزانه ی آن ها حذف شود ، اکثر خانم های خانه دار نمی توانند غذاهای متنوعی برای خانواده آماده کنند. متاسفانه امروزه بیشتر غذاهای روزانه ی مردم از گوشت و مرغ تشکیل میشود که به صورت سرخ کردنی است و برای سلامتی بسیار مضر است. البته استفاده از گوشت در حد متعارف برای انسان مشکلی ایجاد نمیکند ، بلکه استفاده ی زیاد و مکرر آن موجب بالا رفتن اسید اوریک و بروز بیماری مفاصل ، مانند نقرس و سایر بیماری های مفصلی میگردد. مهم تر از این که استفاده ی زیاد از گوشت باعث میشود به تدریج ، خصلت های آن حیوان در انسان ظاهر شود و خوی و خصلت آن را به خود بگیرد و انسان سنگدل شود. پس هر قدر کمتر از گوشت حیوانات استفاده کنیم ، بهتر است و میتوانیم گوشت ماهی تازه را جایگزین آن نماییم.

۲۵- غذای رستوران: امروزه ، به خاطر این که خانم ها کمتر آشپزی کنند ، به رستوران های شیک و لوکس پناه می برند و فکر میکنند هر رستورانی که از نظر دکوراسیون شیک تر و مدرن تر باشد، غذاهای آن هم بهتر و با کیفیت تر است ، در حالی که چنین نیست. بیشتر غذاهایی که در این نوع رستوران ها تهیه میشود سرخ کردنی است و سالادها را نیز با سس فراوان مخلوط میکنند و مهم تر این که از ادویه جات تند برای بهتر کردن طعم اصلی غذا استفاده میکنند.در واقع ، کسانی که این غذاها را میل میکنند ، فقط یک طعم سرخ کردنی بسیار چرب و همراه با طعم تند ادویه جات را می فهمند. در حقیقت ، آن ها غذایی را میل میکنند که فقط از آن سوزش دهان ، مری و معده حاصل میشود و بیشتر به رنگ و لعاب آن اهمیت میدهند و معده و کبد خود را با این مواد مضر دگرگون میکنند. عوارضی که این نوع غذاها ایجاد می کنند ، عبارتند از ریزش مو ، ناراحتی های پوستی ، عصبی شدن و دیدن خواب های آشفته و کابوس. هم چنین در رستوران ها برای برنج ، از زاج استفاده میکنند که عوارض خطرناکی ، از جمله آرترو اسکلروزه شدن دیواره ی عروق قلبی را به همراه دارد! آیا می دانید چرا از این مواد استفاده میکنند ؟ این کار برای قد کشیدن برنج ( ری کردن آن ) و نیز برای آن است که برنج حالت شکنندگی خود را از دست بدهد ، فنری و در واقع مشتری پسند شود. زاج در شکنندگی عروق موثر و برای انسان بسیار مضر است. چرا خانم ها با سلیقه و ابتکار خود آشپزی نمیکنند و غذای سالم برای خود و اهل خانه آماده نمیکنند؟! خانم محترم ، آیا تا به حال آشپزخانه ی آن رستوران را دیده اید و نحوه ی تمیز کردن مواد غذایی را در آن جا مشاهده کرده اید؟

۲۶- غذاهای مانده وبیات : دراجتماع امروز به خاطر شاغل بودن اکثر خانم ، زندگی تا حدودی مصنوعی شده است و به فریزر و غذاهای مانده و بیات پناه می برده اند ، در حالی که هدف از شاغل بودن خانم ها این است که زندگی راحت تری داشته باشند و از نظر مالی نیز بی نیاز باشند. آیا ارزش زندگی به این است که اکثر اوقات از غذاهای ساندویچی یا از چند روز مانده و بیات استفاده کنیم و سلامتی خود را به خاطر این امر به خطر بیندازیم؟! به نظر می رسد تلاش انسان باید به خاطر سلامتی و لذت بردن از زندگی باشد نه به خاطر پول و تجمع مال ، ولی امروزه بیشتر مردم زندگی خود را وقف اندوختن پول و مال کرده اند و شب و روز برای پول کار و کوشش می کنند. سلامتی و لذت بردن از زندگی باید هدف باشد که در واقع خدمت به بشریت و در راه خدا بودن است. آیا تا به حال توجه کرده اید چرا کار و تلاش می کنید و برای چه ؟ پس غذاهای مانده و بیات ارزش غذایی خود را به مرور زمان از دست می دهند و برای بدن مضرمی شوند. بهتر است از غذاهای سالم و همراه سبزیجات و میوه جات تازه استفاده کنیم. نه آن که غذاهای مصرفی یک هفته را یک جا طبخ کنیم و در فریزر قرار دهیم و به تدریج استفاده کنیم.

۲۷- استعمال انواع دخانیات : متاسفانه ، در جوامع امروزی ، اعتیاد به این مواد روز به روز بیشتر شده و به ویژه در میان جوانان کم سن و سال شیوع پیدا کرده است. افرادی که به این کار مبادرت می ورزند ، هیچ دلیل قانع کننده ای ندارند ، به خصوص افرادی که تازه شروع به این کار کرده اند. ساده ترین نوع دخانیات ، سیگار است که دریچه ای به سوی اعتیاد به مواد مخدر و متلاشی نمودن زندگی است. مواد مخدر علاوه بر ضررهای مادی ، ضررهای جانی نیز دارد. یکی از عوارض مهم مصرف دخانیات اختلال در تبادل اکسیژن در ریه ی انسان و کاهش مقدار اکسیژن لازم است. بوی بد دهان از دیگر عوارضی است که افراد مبتلا به دخانیات گرفتار آنند ، برای این که افراد به بوی بد دهان خود پی ببرند ، بهتر است هنگام خواب یک عدد زیر سیگاری را نزدیک بالش خود قرار دهند تا بوی بد آن را حس کنند. مشکل دیگر این افراد رعایت نکردن ادب انسانی است. یک معتاد به سیگار برای خود چنین حقی قائل است که در جمعی که سیگاری نیستند ، سیگار خود را روشن و دود کند. این عمل در واقع شکستن حریم دیگران و بی احترامی به آنان است. مضرات سیگار آن قدر زیاد و روشن است که فقط به آن اشاره می شود. سرطان زایی و تاثیر نیکوتین بر سلسله اعصاب و روان از جمله ی آن هاست. در جامعه ی ما که آلودگی هوا به میزان بالایی رسیده است ، حداقل انتظاری که از افراد معتاد به سیگار می رود ، این است که از این کار دست بردارند و هوای طبیعت را بیش از این آلود نکنند.

۲۸- نوشابه های الکلی : یکی دیگر از بلاهای خانمان سوز ، اعتیاد به الکل است که خطرات بسیار زیادی دارد ، از جمله ی آن ها بیماری های کبدی یا سیروز ، گرفتگی عروق کرونر قلب ، آنفارکتوس های قلبی و مغزی ، ناراحتی های گوارشی ، سنکوب و .... است. ممکن است بعضی از افراد چنین استدلال کنند که بدن انسان نیاز به الکل دارد. در جواب باید گفت صحیح است ، ولی بدن انسان الکل مورد نیاز خود را تامین میکند. اگر به روده ی بزرگی یا کولون انسان علاوه بر کارهایی که انجام می دهد ، سه کار عمده را نیز برعهده دارد که عبارتند از : الف- تولید ویتامین k ، ب- ساختن ویتامین های گروه B ، ج- ساختن الکل. انسان در طول روز به مواد قندی احتیاج دارد و آن را مصرف میکند. مقداری از این قندها بر اثر تخمیر در روده ی بزرگ تبدیل به الکل می شود.(عامل OH قند). ۲۹- غذاهایی که با مزاج انسان سازگاری ندارند: انسان تنها موجودی است که همه چیز خوار و تنوع طلب است و همین تنوع طلبی ، وی را دچار مشکل کرده است. پدیده ی جالبی که در طبیعت وجود دارد ، زندگی حیوانت است. اگر با دیده ی عبرت به زندگی آن ها بنگریم ، می بینیم که هرگز از حد خود تجاوز نمی کنند و همیشه طبق غریزه ی خود غذا می خورند و هیچ گاه از آن عدول نمیکنند و به خاطر همین است که نیاز به بیمارستان و پزشک و دارو ندارند ، و معمولا" در سلامت کامل زندگی را سپری میکنند ، به جز حیواناتی که با انسان زندگی میکنند. این نوع حیوانات دچار انواع بیماری ها می شوند و به دارو پزشک نیاز پیدا میکنند. یکی از عمده ترین مصائب جامعه ی بشری حرکت بر خلاف طبیعت و فطرت خویش است. انسان با خوردن همه چیز و تغییرات فاحشی که در غذای خود ایجاد میکند. بیماری و ناراحتی های زیادی را برای خویش به وجود می آورد. بهترین و ساده ترین راه برای در امان ماندن از بیماری ها ، استفاده از غذاهای ساده است. بهترین راه پیشگیری از بیماری ها ، استفاده نکردن از چند نوع غذا سر یک سفره است. اکثر مردم اطلاع دقیقی از سازگاری غذاها با یکدیگر ندارند و همین امر موجب بسیاری از بیماری ها از جمله صرع می شود. مثلا" خوردن ماهی همراه با ماست ، به خصوص برای افرادی که از طبع سرد برخوردارند. سعی کنیم بی مورد تنوع طلب نشویم و شخصیت و احترام به دیگران را در گذاردن چند نوع غذا سر یک سفره ندانیم. تنوع در غذا امری بسیار پسندیده و جالب است ، البته به شرطی که هر روز یک نوع غذا میل کنیم ، نه این که چند نوع غذا برسر سفره بگذاریم! افراد مختلف دارای بدن های مختلفی هستند و هر شخص عکس العمل خاصی به نوعی از غذا نشان می دهد. بنابر این ، همه انسان ها نباید همه چیز بخورند ، بلکه هر شخصی باید غذای مورد نیاز خود را بشناسد و آن را مصرف نماید. حال این مساله چگونه مشخص می شود؟ هر شخصی اگر به دقت به تغذیه ی خود بنگرد می تواند به راحتی غذاهای مفید و مضر خود را مشخص کند! عاقلانه ترین راه این است که از غذاهای ناسازگار دوری نماییم. همین امر موجب می شود که انسان در طول زندگی بیمار نشود و در صحت و سلامت کامل به سر ببرد. سلامتی ، در گرو غذاهایی است که می خوریم ، پس بهتر است در آن ها دقت کنیم تا از بیماری ها در امان باشیم.







برای نویسنده این مطلب pejmanava تشکر کننده ها: 2
bahar (چهارشنبه آبان ماه 21, 1392 12:28 am), somayeh (چهارشنبه آبان ماه 22, 1392 5:48 pm)
رتبه: 14.29%
 
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

Re: ► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

پستتوسط bahar » چهارشنبه آبان ماه 21, 1392 1:15 am


برادرگرامی پژمان واقعا ازتون ممنونم

با اینکه مطلبتون طولانی بود

اما بسیارعالی بود نکات  مفیدی رو عنوان کردین

جزاک الله خیرا




نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

Re: ► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

پستتوسط pejmanava » پنج شنبه آبان ماه 22, 1392 12:19 am

سلام خواهر گرامی

اره درسته که مطلبش طولانیه ولی چون مهم و جذابه ادم زیاد طولانی بودنشو حس نمیکنه .

امید وارم دوستان از دستش ندن و بخونن.

با تشکر


برای نویسنده این مطلب pejmanava تشکر کننده ها:
bahar (پنج شنبه آبان ماه 22, 1392 12:21 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

وجود خون در ادرار نشانه چیست؟

پستتوسط pejmanava » چهارشنبه آذر ماه 6, 1392 11:23 pm

وجود خون در ادرار نشانه چیست؟



وجود خون در ادرار، که در پزشکی به آن هماچوری گفته می شود، یک اختلال عادی نیست. وجود خون در ادرار می تواند نشانه یک بیماری مهم باشد.




خون موجود در ادرار می تواند از کلیه ها، یعنی اندام هایی که ادرار در آن ها ساخته می شود نشات بگیرد. البته این خون می تواند از سایر ساختار های مجاری ادراری نیز ناشی شود. مانند:

- حالب یا میزنای ( لوله هایی که ادرار را از کلیه ها به مثانه می رسانند)
- مثانه (کیسه ای که ادرار در آن جمع می شود)
- میزراه (مجرایی که ادرار را از مثانه به خارج بدن می برد)

علائم همراه با هماچوری
اگر خون در ادرار وجود داشته باشد، علامت آن واضح است. به جای رنگ زرد کمرنگ، ادرار ممکن است صورتی، قرمز، زرد مایل به قهوه ای یا رنگ چای به خود بگیرد. این شرایطی است که پزشکان به آن هماچوری آشکار می گویند.

گاهی وقت ها، خون موجود در ادرار با چشم غیرمسلح قابل تشخیص نبوده و تنها راه تشخیص خون در ادرار تست های آزمایشگاهی است. این وضعیتی است که پزشکان به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

هماچوری یا همان ادرار خونی می تواند به تنهایی و بدون علامت دیگری ایجاد شود. اگرچه علت این خونریزی نیز در بیشتر موارد، بیماری زمینه ای است که می تواند به خونریزی متوسط تا شدید منجر شود. نظیر:

عفونت مثانه
در بالغین،عفونت مثانه اغلب منجر به سوزش و درد هنگام دفع ادرار می گردد. نوزادان مبتلا به عفونت مثانه ممکن است دچار تب، بیقراری، تحریک پذیری و کم اشتهایی شوند.
کودکان بزرگ تر ممکن است تب، درد و سوزش هنگام دفع ادرار، تکرر ادرار و درد پایین شکم را داشته باشند.

عفونت کلیه
علائم عفونت کلیه می تواند شامل تب، سرماخوردگی و درد پهلوها باشد که می تواند به درد ناحیه پایین و پشت کمر منجر شود.
لازم است بدانید گاهی اوقات هم تغییرات رنگ ادرار می تواند به دلیل رنگ موجود در غذاهای خشک شده، داروها و یا مصرف مقادیر زیاد چغندر باشد



سنگ های کلیوی
علائم سنگ کلیه معمولا به صورت درد شدید در شکم و لگن تظاهر می کند.

بیماری های کلیه
علائمی نظیر افزایش فشار خون، ضعف و بی حالی، ورم بدن و صورت مخصوصا ورم پاها و پف کردن زیر چشم ها می تواند نشانه وجود یک بیماری کلیوی باشد.

به طور کلی دلایل شایع وجود خون در ادرار شامل موارد زیر است:
- عفونت مثانه و کلیه

- سنگ مثانه و یا کلیه

- بیماری کلیوی خاص، نظیر التهاب در سیستم فیلتراسیون کلیه ها (گلومرول های کلیوی)  

   - بزرگ شدن پروستات و یا سرطان پروستات    

- بیماری های ارثی نظیر کم خونی داسی شکل و بیماری کیست کلیه


- مصرف داروهایی خاص مثل آسپیرین، پنی سیلین، هپارین، سیکلوفسفامید ها و فنزوپیریدین ها

- وجود تومور در مثانه، کلیه ها و یا پروستات

- آسیب کلیه در اثر تصادف یا ورزش

- ورزش شدید و طولانی مدت

لازم است بدانیم گاهی اوقات هم تغییرات رنگ ادرار می تواند به دلیل رنگ موجود در غذاهای خشک شده، داروها و یا مصرف مقادیر زیاد چغندر باشد.



تشخیص علت هماچوری
پزشک درباره علائم بیماری از شما سئوال می کند. سپس با تجویز آزمایش ادرار، ترکیبات موجود در آن را بررسی خواهد کرد.

علاوه بر آزمایش ادرار، آزمایش خون نیز اغلب برای بررسی مواد زائد موجود در خون مورد نیاز می باشد. در حقیقت آزمایش خون، عملکرد کلیه ها برای دفع مواد زائد را نشان خواهد داد.

سایر روش های تشخیصی عبارتند از:
- سی تی اسکن
سی تی اسکن که در واقع عکس برداری با اشعه X است، می تواند در تشخیص سنگ مثانه، کلیه، تومورها و سایر ناهنجاری های مثانه، کلیه ها، حالب ها و میزراه کمک کننده باشد.

- فراصوت کلیه
در تست فراصوت کلیه از امواج رادیویی برای داشتن تصویری از ساختار کلیه استفاده می شود.

- آی وی پی
این روش نیز، یک روش استفاده از اشعه X برای داشتن تصویر مجاری ادراری است که در آن از رنگ استفاده می شود.

- سیستوسکوپی
سیستوسکوپی در حقیقت آندوسکوپی مثانه است. در این تست از یک لوله نازک و کوچک که در سر آن دوربینی قرار گرفته است، استفاده می شود. این لوله از طریق میزراه به سمت مثانه هدایت می شود. در این روش ممکن است نمونه برداری از بافت مثانه نیز انجام شود. این نمونه برای بررسی ناهنجاری ها و سلول های سرطانی مورد استفاده قرار می گیرد.

- نمونه برداری از بافت کلیه
در این روش به منظور تشخیص بیماری های کلیوی، یک نمونه کوچک از بافت کلیه برداشته شده و در آزمایشگاه توسط میکروسکوپ های تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.


بخش سلامت تبیان








برای نویسنده این مطلب pejmanava تشکر کننده ها:
bahar (چهارشنبه آذر ماه 6, 1392 11:37 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

Re: ► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

پستتوسط pejmanava » شنبه آذر ماه 22, 1392 12:35 am


راههای جلوگیری از سرماخوردگی
سرماخوردگي يک عفونت ويروسي مسري است که راه هاي تنفسي فوقاني را آلوده نموده و باعث تحريک و ترشح در راه هاي هوايي مي شود. ابتلا به سرماخوردگي ممکن است در اثر تماس با فرد آلوده يا تماس با وسايل آلوده صورت پذيرد و گاهي عواملي مانند سرما، استرس و خستگي مي توانند شرايط را براي فعاليت ويروس سرماخوردگي نهفته در مجراي تنفسي مناسب کند...

به گزارش ايسنا، سرماخوردگي‌ها معمولا ناگهاني شروع مي‌شوند. آب ريزش در ابتدا شفاف بوده و ممکن است شدت يافته و زرد رنگ گردد. گرفتگي بيني، سرفه، گلودرد، بي حالي، خستگي، بيتابي، بي اشتهايي، گاها ريزش اشک و التهاب از علائم عمده آن است. در ادامه ي اين مطلب مي توانيد اين 11 روش سودمند را مطالعه نماييد .

عوامل موثر در بروز سرماخوردگي:

ويروس‌هاي سرماخوردگي پس از ورود به بدن در مخاط دستگاههاي تنفسي ايجاد بيماري کرده و همراه با ترشحات دستگاه تنفسي از فردي به فرد ديگر قابل انتقال است.

بنابراين:

- دست دادن، روبوسي، عطسه و سرفه در محلهاي عمومي باعث انتقال آن مي‌شود.

- رطوبت و درجه حرارت در انتشار ويروس نقش دارد، اين بيماري در کشورهاي مناطق معتدل در فصل سرما (زمستان و پاييز) به علت بارندگي و رطوبت بيشتر است.

- از ديگر علل افزايش بروز سرماخوردگي در فصل سرما حضور در مکان‌هاي شلوف همچون وسايل نقليه عمومي و تجمع در فضاهاي بسته و عدم استفاده از تهويه مناسب است.

- تغذيه يکي از فاکتورهاي موثر در عملکرد سيستم ايمني است. بنابراين سوء تغذيه در بروز بيماري‌هاي عفوني نقش مهمي را ايفا مي‌کند. ابتلا به بيماري‌هاي مزمن قلبي ، کليوي و ريوي نيز فرد را مستعد ابتلا به اين عفونت مي‌کند.

براساس گزارش دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت، سرماخوردگي بيماري است که اگر چه مرگ و مير به دنبال ندارد ولي بروز آن باعث مشکلات زيادي براي افراد مي شود و باعث غيبت از کار مي شود. از طرفي با انجام اقداماتي به راحتي قابل پيشگيري است بنابراين در مبارزه با سرما خوردگي، پيشگيري بايد هدف اصلي باشد براي پيشگيري بايد اقدامات زير را انجام داد:

1 - دست‌هاي خود را بشوئيد: بيشتر ويروس هاي سرماخوردگي از طري ق تماس مستقيم منتشر مي شوند. کسي که سرماخورده است بداخل دست هاي خود عطسه کرده و سپس اشيائي مثل تلفن ، صفحه کليد کامپيوتر يا ليوان را لمس مي کند. ميکروب‌ها مي توانند براي ساعت ها و در بعضي موارد هفته ها زنده باقي مانده و سپس به فرد بعدي که آن اشياء را لمس مي کند منتقل شود . بنابراين بايد دستهاي خود را مکرراً بشوئيد . در صورتي که امکان شستن دستتان را نداريد دستهاي خود را بسيار سخت براي يک دقيقه به هم بماليد . اين کار باعث جداشدن اکثر ويروسهاي سرماخوردگي از پوست مي شود .

2 - سرفه و عطسه خود را با دستانتان نپوشانيد: زماني که احساس مي کنيد در حال سرفه يا عطسه هستيد از يک دستمال دستمال استفاده کرده و آنرا بلافاصله دور بياندازيد . اگر دستمال نداريد سر خود را از افرادي که نزديک شما هستند به طرف ديگر چرخانده و به فضاي آزاد سرفه کنيد .

3- صورتتان را لمس نکنيد: ويروس‌هاي سرماخوردگي از طريق چشم ، دهان و بيني وارد بدن شما مي شوند . لمس صورت کودکان راه اصلي ابتلاي آنان به سرماخوردگي بوده و همچنين موجب انتقال سرماخوردگي از آنان به والدينشان مي باشد .

4 - مقدار زيادي مايعات بنوشيد: آب سيستم بدن شما را شستشو داده و باعث خروج سموم از بدن شما مي شود . يک فرد بالغ سالم بطور متوسط روزانه 8 ليوان مايعات نياز دارد.

5 - از سونا استفاده کنيد: وقتي به سونا مي رويد هوائي که استنشاق مي کنيد بالاتر از 80 درجه است و اين درجه حرارت باعث از بين رفتن ويروس هاي سرماخوردگي مي شود .

6- از هواي آزاد استفاده کنيد: اکثريت افراد در زماني که هوا سرد است در خانه و محوطه هاي بسته مي مانند بنابراين ميکروب‌هاي بيشتري در اطاق هاي خشک و شلوغ در حال گردش است .

7- ورزش هاي آيروبيک را به طور منظم انجام دهيد: اين ورزش ها باعث افزايش سلولهاي مقابله کننده با ويروس در بدن مي شود .

8- غذاهاي گياهي مصرف کنيد: مواد طبيعي موجود در گياهان باعث افزايش ويتامين هاي بدن مي شود . بنابراين ميوه و سبزيجات سبز تيره ، قرمز و زرد مانند اسفناج ، کاهو ، هويج ، گوجه فرنگي ، سير و ... مصرف کنيد . آب پرتقال هرچه تازه تر باشد ويتامين C بيشتري دارد و طول مدت درمان را کوتاهتر مي کند

9- ماست بخوريد : باکتري هاي مفيد موجود در ماست باعث تحريک توليد مواد سيستم ايمني شده که با بيماري مبارزه مي کند .

10- راحت و آسوده باشيد: اگر شما بتوانيد آرامش داشته باشيد مي توانيد سيستم ايمني خود را به هنگام نياز فعال کنيد.

11- غرغره کردن نمک: اين کار باعث مرطوب شدن گلو و بهبودي موقت مي شود. اين کار را با استفاده از يک قاشق چايخوري نمک داخل يک استکان آب ولرم و روزانه حدود 4 بار انجام دهيد .

  چه بخوريم تا سرما نخوريم ؟

فصل ، ‌فصل سرماخوردگي است. علاوه بر توصيه‌هاي عمومي درباره پيشگيري از ابتلا به انواع ويروس‌هاي آنفلوانزا و سرماخوردگي که شامل شستن دست‌ها ، استفاده از ماسک، رعايت فاصله با فرد مبتلا، دست ندادن با فرد بيمار و … است، توصيه‌هايي نيز در مورد تغذيه براي پيشگيري و درمان انواع سرماخوردگي‌ها وجود دارد.

دکتر پريسا ترابي، رئيس اداره بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت مي‌گويد:

“براي پيشگيري از ابتلا به سرماخوردگي و آنفلوآنزا بهتر است سطح ايمني بدن افزايش يابد. نحوه تهيه و مصرف مواد غذايي و انتخاب برخي از آنها نيز در اين امر موثرند.

از غذاي تازه که خوب پخته شده، استفاده کنيد و ترجيحا از مصرف مواد غذايي که از زمان تهيه‌اش مدتي مي‌گذرد، پرهيز نماييد.

مصرف ويتامين‌هاي A و C که در انواع ميوه‌ها و سبزي‌ها وجود دارند و از آنتي‌اکسيدان ها محسوب مي‌شوند، بسيار مفيد است. ميوه‌هاي ترش مزه مثل ليمو ترش و کيوي، سرشار از ويتامين C هستند و براي پيشگيري و درمان سرماخوردگي توصيه مي‌شوند.

مصرف قرص‌هاي جوشان ويتامين C قبل از صرف صبحانه براي پيشگيري و در روزهاي اول سرماخوردگي موثر است.

افراد سرماخورده بايد مايعات گرم زياد بنوشند. همچنين از مصرف مواد غذايي محرک مثل ادويه ‌هاي تند پرهيز کنند.”

عـــلاج واقعــــه.....

دکتر ليلا آزادبخت، متخصص تغذيه و محقق مرکز تحقيقات غدد درون ‌ريز دانشگاه علوم ‌پزشکي شهيد بهشتي در اين باره مي گويد:

“تغذيه سالم، علاج و عامل جلوگيري ‌کننده از ابتلاي افراد به سرماخوردگي است. براي اين که سيستم ايمني بدن به بهترين نحو به وظيفه‌اش که مبارزه با ويروس‌هاي سرماخوردگي و آنفلوانزا است، عمل کند بايد مواد مغذي حياتي را دريافت کند.

مصرف پرتقال، انواع توت ، فلفل دلمه‌اي ، سيب زميني و سبزيجات برگ سبز از قبيل انواع کلم و دريافت زياد و منظم ويتامين C به کاهش بروز، شدت و طول مدت سرماخوردگي کمک مي‌کند.

غلات سبوس ‌دار و حبوبات، منابع غذايي خوبي براي ويتامين‌هاي گروه B هستند.عدم مصرف اين مواد در بدن سبب بروز عفونت‌هاي مکرر دستگاه تنفسي فوقاني مي‌شود.

مصرف سير که داراي آهن و روي است، سبب تقويت سيستم ايمني و کاهش خطر عفونت‌هاي ويروسي مي‌شود.

افرادي که زياد دچار سرماخوردگي مي‌شوند، ماهي قباد، قزل‌آلا، ماهي‌هاي روغني ، دانه کدو حلوايي و روغن شاه دانه که غني از اسيدهاي چرب امگا ? هستند را مصرف کنند.

همچنين دانه کنجد و آفتابگردان ، غني از اسيدهاي چرب امگا 3 هستند که اين اسيدهاي چرب در مبارزه عليه عفونت‌هاي سرماخوردگي، به سلول‌هاي دستگاه تنفسي کمک مي‌کنند.

عفونت‌هاي مکرر تنفسي با کاهش ذخاير ويتامين A همراه است. جگر، کره و تخم ‌مرغ از منابع غني ويتامين A هستند. هويج، انبه، سيب‌ زميني، زردآلو، کدو حلوايي و سبزيجات سبز تيره نيز تامين ‌کننده “بتا کاروتن” هستند که در بدن به ويتامين A تبديل مي‌شود.

در زمان سرماخوردگي بايد از مصرف غذاهاي آماده بسته‌ بندي شده و کنسروها خودداري کرد، زيرا از لحاظ ويتامين و مواد معدني فقير هستند و به جاي مصرف اين نوع غذاها بهتر است از انواع ميوه و سبزيجات تازه، گوشت، ماهي، غلات، مغزها و دانه‌ها استفاده نمود.

استفاده از بخور براي رفع گرفتگي بيني موثر است. براي اين کار 7 دقيقه سرتان را روي بخارهاي يک ظرف آب جوش بگيريد. بهتر است دستمال يا حوله‌اي را روي سر بگذاريد و اين عمل را سه بار در روز تکرار کنيد. همچنين مي‌توانيد مقداري روغن منتول يا اوکاليپتوس به آب در حال بخار شدن اضافه کنيد تا موجب تسهيل عمل تنفس شود.”
وصلی الله علی سیدنا محمد و علی آله وسلم












برای نویسنده این مطلب pejmanava تشکر کننده ها:
bahar (شنبه آذر ماه 22, 1392 1:36 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

Re: ► شناختی بهتر از بیماریها برای درمانی بهتر ◄

پستتوسط pejmanava » يکشنبه اسفند ماه 18, 1392 11:54 pm

خونريزي يا خون دماغ مانند خراش زانو و کبودي يکي از حوادث فراوان دوران کودکي است.


خونريزي بيني بخصوص در کودکان شيوع بيشتري دارد. علت آن هم نزديک بودن عروق خوني به پوسته مخاطي بيني است. چون اين عروق به پوست نزديک هستند، با کوچک‌ترين تحريکي دچار پارگي مي‌شوند. بنابراين خونريزي بيني در کودکان را براحتي مي‌توان در منزل تحت کنترل در آورد و از بروز مجدد آن جلوگيري کرد.

با وجود اين،‌ کودکان به طور مکرر دچار اين حالت مي‌شوند که ممکن است براي والدين نگران‌کننده باشد.

خون دماغ بندرت خطر دارد. اما اگر کودک مرتباً خون دماغ شود و زود بند نيايد و يا اگر بعد از يک ضربه به سر خون دماغ ايجاد شود بايد براي درمان اقدام کنيد.

اصلي‌ترين علت خونريزي بيني در کودکان ضربه مستقيم به بيني، خشک شدن مخاط بيني بر اثر هواي خشک محيط، عفونت دستگاه تنفسي فوقاني، جسم خارجي و آلرژي بيني است. کودکان معمولاً بيني خود را دستکاري مي‌کنند که علت بسياري از خونريزي‌هاي بيني محسوب مي‌شود.براي جلوگيري از اين اتفاق، ناخن‌هاي کودکتان را هميشه کوتاه نگه داريد.

نود و نه درصد موارد خون دماغ از خونريزي عروق خوني‌ ريز در تيغه بيني قسمت مياني بينائي که حدود يک سانتي‌متر تا سوراخ‌هاي بيني فاصله دارد اتفاق مي‌افتد. اين عروق خوني کوچک به‌ راحتي توسط يک ضربه ملايم به بيني پاره مي‌شود و لخته‌اي که در جريان التيام تشکيل مي‌شود به‌ راحتي با يک لمس ملايم يا مالش بيني کنده مي‌شود که مجدداً موجب شروع خونريزي مي‌شود.

اين سري از حوادث مي‌‌تواند با داشتن يک واکنش آلرژيک يا عواملي که موجب گشادي عروق خوني مي‌شوند، با تنفس هواي داغ که موجب خشکي مخاط بيني مي‌شود، با عطسه، سرفه و خالي کردن بيني (فين کردن) يا با ماليدن و يا خراش دادن بيني به‌ويژه در جريان خواب (بيشتر خون دماغ‌ها در شب اتفاق مي‌افتند) تشديد شوند.

علائم و نشانه‌ها:

از آن‌جائي که هر دو طرف بيني در پشت به هم متصل مي‌شوند و همچنين به گلو و مري وصل مي‌شوند و نهايتاً به معده منتهي مي‌شود خون ممکن است هم از سوراخ بيني و هم از دهان سرازير شود و کودک خون بالا بياورد.

ازبيني، زماني خون مي‌آيد که رگ‌هاي کوچک داخل سطح بيني پاره شوند. حوادث زير مي‌توانند خونريزي بيني را پديد آورند: ضربه به بيني، عطسه کردن هنگام سرماخوردگي يا تب يونجه، وجود شي خارجي در بيني، دست در دماغ کردن و امثال آن، اگر شي خارجي در بيني فرو رفته باشد ترشحات بدبو همراه با خون خارج ميشود. خونريزي بيني ممکن است شديد باشد اما معمولاً مقدار خيلي کمي خون از آن بيرون مي‌ريزد.

مراقبت خانگي:

سعي نکنيد با چپاندن چيزي داخل بيني جلوي خونريزي را بگيريد. سر کودک را بدرون يک ظرف يا دستشويي خم کنيد يا انگشت شصت و انگشت اشاره، بيني را از جايي که استخواني نيست محکم بگيريد.

بمدت ۱۰دقيقه و يا تا زمان توقف خونريزي نگهداريد.

نگذاريد کودک،‌سرش را بهنگام خون دماغ به عقب خم کند. اين کار موجب ميشود خون به پشت بيني و سپس داخل معده برود و موجب تحريک و استفراغ شود.

از سنين پائين به کودک خود ياد دهيد که چطور خونريزي از بيني را متوقف سازد. به کودک بگوئيد که آرام بماند و صاف نشسته سرش را بالا بگيرد، اين کار مي‌‌تواند فشار داخل رگ‌هاي خوني را کاهش دهد.

به کودک نشان دهيد که چطور تمام قسمت پائين بيني را بين شست و انگشتان بگيرد و بدين ترتيب هر دو طرف بيني را به سختي به تيغه بيني فشار دهد.

کودک بايد بيني را بدين ترتيب براي چندين دقيقه نگه دارد که اجازه دهد که زمان کافي براي لخته شدن خون وجود داشته باشد.

اگر بعد از اين‌که فشار آزاد شد خونريزي ادامه پيدا کرد احتمالاً بدين معنا خواهد بود که يک لخته بزرگ در داخل بيني جلوي بهم بسته شدن عروق خوني پاره شده را مي‌گيرد.

کودک بايد شديداً بيني‌اش را خالي کند، فين کند تا لخته را از جا بکند و بعد از اينکه لخته خارج شد، مجدداً براي ده تا دوازده دقيقه بيني را فشار دهد.

براي پيشگيري از بروز مجدد خونريزي از بيني، داخل بيني کودک وازلين يا پماد آنتي‌بيوتيک (دوبار، يک بار صبح و يک بار عصر براي هفت تا چهار ده روز) بماليد.

با بخور يا مرطوب‌ کننده، رطوبت هوا را زياد کنيد. (سعي کنيد که آن‌را بسيار تميز نگه داريد چون در غير اين‌صورت مي‌‌تواند خودش به صورت يک منبع عفونت عمل کند.)

نگذاريد کودک حداقل ۳ساعت بعد از خون دماغ، بيني خود را دستکاري کند. زيرا امکان شروع مجدد خونريزي هست.

موارد احتياط:

۱. براي متوقف کردن خونريزي تنها سوراخ‌هاي بيني را به همديگر فشار ندهيد بلکه تمام قسمت نرمه بيني را فشار دهيد. زيرا در غير اين‌ صورت خون در بالا تجمع پيدا کرده و به داخل گلو سرازير مي‌شود.

۲. هيچ‌گاه در جريان يک خونريزي از بيني يا بلافاصله بعد از آن کودک خود را نخوابانيد. ايستاده باقي ماندن مي‌تواند فشار داخل رگ‌ها را کاهش دهد.

۳. آرام بمانيد و کودک را دلداري دهيد.

۴. لزومي ندارد که کمپرس آب سرد بگذاريد، روي لب بالا فشا بياوريد و يا از قطره‌هاي بيني و از ديگر معالجات خانگي استفاده کنيد.

۵. بيني را با پنبه يا گاز بپوشانيد.

درمان پزشکي:

چنانچه بعد از ۳۰دقيقه خونريزي متوقف نشد و کودک دچار سرگيجه و رنگ پريدگي شده باشد فوراً به دکتر مراجعه کنيد.

چنانچه فکر مي‌کنيد يک شي خارجي در بيني کودکتان فرو رفته است و يا اينکه خون دماغ مرتباً تکرار ميشود با دکتر مشورت کنيد.

در کل شما تنها هنگامي به مشورت با پزشک نياز داريد که درمان خانگي مؤثر نيست. اگر خونريزي از بيني به خاطر حساسيت يا سرماخوردگي بود، پزشک بيماري را درمان خواهد کرد.

ندرتاً پزشک احتياج پيدا خواهد کرد که راه‌هاي بيني را ببندد يا اين‌که رگ‌هاي خوني را بسوزاند تا اين‌که خونريزي‌هاي مکرر درمان شوند.

وااسلاماه


برای نویسنده این مطلب pejmanava تشکر کننده ها:
bahar (دوشنبه اسفند ماه 18, 1392 1:42 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740


بازگشت به مقالات متنوع علمی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان