آموزش php

در این بخش مقالات علمی قرار داده می شود

مديران انجمن: pejmanava, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Elmi

آموزش php

پستتوسط 8908183 » پنج شنبه اسفند ماه 27, 1394 12:24 pm

در این تاپیک قصد داریم به معرفی و

عضويت  / ورود
بپردازیم.این مطالب رو از چند سایت مختلف جمع آوری کردم که برای حفظ حقوق این سایتها در انتهای مطلب به منبع اشاره شده.


عضويت  / ورود
در حقیقت نیازمند این است که ابتدا یک آشنایی نسبی با کاربرد و مفهوم این زبان محبوب پیدا کنیم.

سعی میکنم این مقاله رو هر هفته به روز کنم.چون مدتهاست که از انجمن دارم استفاده میکنم و مطالب مفیدی رو میخونم،گفتم ما هم یه مطلب مفید بگذاریم!

طراحی وب سایت به زبان PHP آسان، قدرتمند و انعطاف پذیر است، در واقع این زبان از بدو پیدایش به گونه ای طراحی شده تا برنامه نویسی با آن به شکلی کاملاً راحت انجام پذیرد و از زمانی که ساختاری کاملاً شی گرا به خود گرفت در مقیاس بسیار گسترده ای در نرم افزارهای تحت وب مورد استفاده قرار گرفت. زبان برنامه نویسی PHP به شکل اعجاب انگیزی انعطاف پذیر بوده و به راحتی می توان آن را به هر کد جاوا یا HTMLی اضاف نمود، تنها با قرار دادن کد آن در بین تگ “<? Php” و “>?”. برخی از منتقدین بر این باورند که همین سادگی در کدنویسی یکی از علل عدم استفاده برنامه نویسان از این زبان می باشد اما من شدیداً با این موضوع مخالفم، بدین منظور مهم است که از ابتدا با این زبان به گونه ای صحیح آشنا شویم.

سعی می کنم که

عضويت  / ورود
رو در همین تاپیک ادامه بدهم.


نرم افزار کد نویسی:
قدم بعدی نصب یک نرم افزار جهت کدنویسی درآن است ، ابتدا یک نکته بگویم که هیچگاه از نرم افزار word برای کدنویسی استفاده ننمایید چرا که این نرم افزار یک سری مقادیر پنهان را در فایل شما ذخیره می نماید که برای کامپایلر زبان مفهوم نمی باشد، من از نرم افزارهای مختلفی جهت کدنویسی استفاده کردم اما برای شروع نرم افزار Notepad++ در اولویت می باشد.
نام گزاری فایل ها:
تمامی فایل های HTMLی که می نویسید باید پسوند .php داشته باشند، اگر می خواهید در وب سایتتان از header،footer و یا حتی منوی یکسان در چندین صفحه استفاده نمایید میبایست آنها را در یک فایل جداگانه ذخیره نمایید و سپس با یک تگ include آن فایل را در هر کجای صفحه که مایلید فراخوانی کنید، بدین صورت هیچگاه نیازی به بازنویسی یا copy/paste کردن کدهای تکراری نخواهید داشت و کار به شکل سریعتری پیش خواهد رفت.
چارچوب اصولی:
استفاده از یک چارچوب خاص و از پیش تعریف شده بسیار الزامی است و چه بهتر که این چارچوب خاص، یک سیستم مدیریت محتوا باشد، در این مرحله از شروع کار خیلی ها با عدم قرار گرفتن در یک چارچوب و اصول صحیح به بیراهه خواهند رفت و پروژه از همان شروع با شکست روبرو خواهد شد پس کمی به خود سختی دهید اما نتیجه ای درست، سریع و قالب دار برای خود رقم زنید. برای شروع کار با سیستم های مدیریت محتوا wordpress را به شما پیشنهاد میدهم و برای استفاده از یک چارچوب از پیش تعریف شده می توانید از CakePHP استفاده نمایید، سیستم های خوب دیگری هم مثل zend و joomla در دسترس شما هستند، تفاوت عمده بین سیستم های مدیریت محتوا و چارچوب های از پیش تعریف شده در بخش مدیریتی سیستم های مدیریت محتواست که قابلیت هایی همچون اضافه نمودن محتوا را به شما می دهند البته که تفاوت های دیگری نیز وجود دارد اما در نگاه اول این عمده تفاوت بین این دو می باشد، برای کسی که تازه با PHP آشنا شده بسیار مهم است که از یک چارچوب خاص پیروی کند، برای ورود به بازار کاری در این زمینه این تنها کافی نیست که شما بتوانید کدهای Header خود را در تمام صفحات با کد PHP فراخوانی کنید، به شما توصیه میکنم از یک چارچوب از پیش تعریف شده مثل یک عصا استفاده کنید تا در این زمینه خوب به قدرت برسید، آنگاه این عصا را رها کرده و برپایه قدرت خود پیشروی کنید.

http://clicksite.ir
http://phpro.ir





برای نویسنده این مطلب 8908183 تشکر کننده ها:
bahar (پنج شنبه اسفند ماه 27, 1394 4:06 pm)
رتبه: 7.14%
 
8908183
کاربر سایت
کاربر سایت
 
پست ها : 1
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند ماه 27, 1394 12:20 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه
امتياز: 10

بازگشت به مقالات متنوع علمی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان