احــکام مــربوط به روابط زناشویــی

در این بخش مطالبی در مورد خانواده ، فرزندان و... قرار داده می شود

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Banowan

احــکام مــربوط به روابط زناشویــی

پستتوسط Modir-Banowan » دوشنبه آذر ماه 25, 1392 4:25 pm








احکامی که مربوط به روابط زناشویی و رشد و تقویت آن است

خداوند می‌فرمایند: وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُم مِّنْ أَنفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِی ذَلِکَ لَآیَاتٍ لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ. (الروم/۲۱).
«و از نشانه‏هاى او اینکه همسرانى از جنس خودتان براى شما آفرید تا در کنار آنان آرامش یابید، و در میانتان مودت و رحمت قرار داد; در این نشانه‏هایى است براى گروهى که تفکر می‌‏کنند!».

همچنین خداوند متعال می‌فرمایند: وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ. (النور/۳۲).
«مردان و زنان بى‏همسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را; اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بى‏نیاز می‌‏سازد; خداوند گشایش‏دهنده و آگاه است!».

امام ابن کثیر می‌گوید: این آیه به ازدواج کردن دستور می‌دهد، به همین دلیل تعدادی از علما بر این نظرند که ازدواج بر هر فردی که توان آن را داشته باشد، واجب است. این گروه به ظاهر حدیث رسول الله صلی الله علیه سلم استدلال کرده‌اند؛ لفظ حدیث چنین است:

«یا معشر الشباب، من استطاع منکم الباءة فلیتزوج، فإنَّه أغض للبصر وأحصن للفرج، ومن لم یستطع فعلیه بالصوم فإنَّه له وجاء». «ای گروه جوانان، هر کس از شما که توان مالی دارد پس باید ازدواج کند زیرا ازدواج نگاه دارنده چشم از نگاه‌های حرام، و حفظ کننده آلت از زنا است. و کسی که توان مالی ندارد بر او لازم است روزه بگیرد، زیرا روزه آتش شهوت را خاموش می‌کند». متفق علیه از حدیث ابن مسعود آورده‌اند.

آنگاه بیان کرد که ازدواج موجب ثروتمند شدن می‌شود به دلیل فرموده خداوند متعال: … إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ. (النور/۳۲). «اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بى‏نیاز می‌‏سازد». همچنین از ابوبکر صدیق سلام الله علیه روایت شده که ایشان گفته‌اند: آنچه را که خداوند به شما در مورد ازدواج دستور داده است، اطاعت کنید در نتیجه آنچه را که خداوند در این مورد به شما از ثروتمندی و بی‌نیازی وعده داده است، محقق خواهد کرد، زیرا خداوند فرموده است: إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ. (النور/۳۲). «اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بى‏نیاز می‌‏سازد; خداوند گشایش‏دهنده و آگاه است!».

و از ابن مسعود روایت شده است که گفت: ثروت و غنی را در ازدواج بجوئید؛ چون خداوند می‌فرماید: إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ. (النور/۳۲). «اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بى‏نیاز می‌‏سازد; خداوند گشایش‏دهنده و آگاه است!». این سخن را ابن جریر روایت شده است: همچنین البغوی همانند این سخن را از عمر سلام الله علیه روایت کرده است. از تفسیر ابن کثیر (۵/۹۴، ۹۵) چاپ دار الأندلس.

شیخ الاسلام ابن تیمیه در مجموع الفتاوی (۳۲/۹۰) گفته است: خداوند پاک برای مؤمنان سه چیز را حلال نموده است: ازدواج کردن، طلاق دادن و ازدواج با زنی که طلاق گرفته و آنگاه با مردی ازدواج کرده است، برای مرد اول؛ در صورتی که نصارى برای بعضی از افراد خود ازدواج را حرام می‌دانند (همانند کشیشان و راهبان دینی) و برای کسانی که ازدواج را حلال کرده‌اند، طلاق دادن را جایز نمی‌دانند. یهودیان طلاق را مباح می‌دانند ولی اگر زن مطلقه‌ای با غیر از شوهرش ازدواج کند آنگاه برای شوهر اول ازدواج مجدد با وی حرام است. در نتیجه در نزد نصارى طلاق، و در نزد یهودیان ازدواج با زن مطلقه پس از تحلیل جایز نیست؛ در صورتی که خداوند متعال همه اینها را برای مؤمنان حلال فرموده است.

امام ابن القیم: در کتاب (الهدی النبوی) (۳/۱۴۹) گفته است: نزدیکی با زن و جماع که یکی از مقاصد زناشویی است دارای منافع سرشار می‌باشد. زیرا مقاربت و نزدیکی در اصل برای سه هدف و مقصد است:



۱ـ حفظ نسل و دوام نوع بشر تا این که آن تعداد افرادی که خداوند متعال پیدایش آنها را در این جهان مقدر ساخته است، کامل شوند.

۲ـ بیرون کردن آب منی از بدن، زیرا ماندن آب در بدن چه بسا موجب بیماری شود.


۳ـ قضای شهوت و رسیدن به لذت هم خوابگی، و استفاده از لذت جنسی.


منبع : ایلاف

ادامه دارد ...






برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها:
bahar (سه شنبه آذر ماه 25, 1392 1:20 am)
رتبه: 7.14%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: احــکام مــربوط به روابط زناشویــی

پستتوسط saratah1393 » سه شنبه فروردين ماه 18, 1394 6:56 pm

راهنمای روابط جنسی در دوران بارداری
—چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
در صورت خستگی ،زمان آمیزش باید کوتاهتر شود.این خستگی فیزیکی به دلیل تغییرات هورمونی ایجاد می شود و می تواند منجر به توقف فعالیت جنسی در بعضی از خانمها شود. به همسرتان اجازه دهید تا احساسات شما را در مورد امیزش و لمس سینه ها درک کند. به او اطمینان دهید که هنوز دوستش دارید.
— بسیاری از خانمها در طی سه ماهه اول بارداری از زیر دل درد و کرامپها وکمر درد پس از ارگاسم شکایت می کنند.ماساژ کمر در این دوره علاوه بر مفید بودن احساس خوشایندی را نیز برای زنان باردار فراهم می نماید. بنابراین می توانید از همسرتان بخواهید محبتش را با ماساژ دادن، در آغوش گرفتن و بوسیدن به شما ابراز کند.
ترس از سقط ، یکی از عواملی است که زوجها را ناچار به چشم پوشی از روابط جنسی می نماید. نگران نباشید پس از هفته ۲۰ بارداری خطر سقط کاهش می یابد و شما در سه ماهه دوم معمولا می توانید با خیال راحت براساس توصیه پزشک و یا ماما به آمیزش بپردازید. بنابراین در طی این دوره ،روابطتان را با ماساژ و بوسه با همسرتان حفظ کنید.
منبع : www.niniasal.com
ادامه :
http://niniasal.com/%D8%B1%D8%A7%D9%87% ... %B1%DB%8C/
saratah1393
کاربر سایت
کاربر سایت
 
پست ها : 4
تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1394 6:43 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 3 بار
امتياز: 30


بازگشت به خانواده

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان