صفحه 1 از 7
آشـپـزخـانـه پـيـنـوس
ارسال شده در:
دوشنبه اسفند ماه 28, 1391 10:59 am
توسط tarannom
سلام و درود به همه كاربران گرامي
هدفم از ايجاد اين تايپيك اينه كه جديدترين غذاها يا مواد غذايي رو
كه براي بدن مفيد هستند و ما كمتر از اون غذاها استفاده ميكنيم رو در اينجا ذكر كنم
و اميدوارم كه دوستان هم همكاري كنن
ارسال شده در:
دوشنبه اسفند ماه 28, 1391 11:06 am
توسط tarannom
قارچ بخورید ، قارچ بخورید و قارچ بخورید!
با قارچ روی سرطان را کم کنید!
قارچ شامل انواع آنتی اکسیدان است و کیست که نداند آنتی اکسیدان چطور به بدن کمک می کند تا در مقابل رادیکال های
آزاد یک جنگ تمام عیار راه بیاندازد و خب در نتیجه خطر ابتلا به سرطان را به حداقل می رساند. یادتان باشد که قارچ های با کلاهک سفید
از مقدار بیشتری آنتی اکسیدان نسبت به انواع دیگر قارچ ها برخوردار هستند بنابراین سعی کنید بیشتر به سراغ این دسته از قارچ ها بروید.
سلنیوم را ببلعید!
آیا می دانستید که سلنیوم از جمله املاح ضروری است که باید به طور روزانه به بدن آدم ها برسد.
خب ، این نکته اصلی ماجراست اما نکته دیگر یکی از انواع طبیعی دریافت سلنیوم توسط بدن است. صد گرم قارچ می تواند
روزانه 45 درصد یا چه بسا بیشتر از سلنیوم مورد نیاز بدن شما را تامین کند. در ضمن فراموش نکنید که وقتی سلنیوم به میزان لازم
به بدن برسد این قدرت را دارد تا در برابر سرطان مثانه از شما محافظت کند. در ضمن آنطور که مشخص شده قارچ منبع غنی از سلنیوم است.
بدنتان را به یک سیستم قوی مجهز کنید!
قارچ شامل نوعی ماده گیاهی قوی است که کمک می کند سیستم ایمنی بدن سالم و البته قدرتمند باشد. فراموش نکنید
برای اینکه از شر انواع بیماری ها حتی سرما خوردگی های سطحی که شاید دو سه روز درگیرتان کند در امان بمانید باید سیستم ایمنی قوی
داشته باشید تا بدنتان بتواند ویروس ها را دفع کند و ضامن سلامتتان شود.
قارچ بخورید تا قلبتان بهتر بزند!
تا به امروز میدانستید کدامیک از انواع ویتامینها میتواند برای قلب شما مفید باشد؟ ویتامینهای B1 و B6 از جمله آنها هستند.
با این وصف خبر خوش این است که شما به راحتی میتوانید این دو ویتامین را در قارچ پیدا کنید. بنابراین اگر قارچ را به طور منظم در برنامه غذایی
خود قرار بدهید به نوعی به سلامت قلبتان کمک کردهاید.
از سرطان سینه پیشگیری کنید
قارچ حاوی نوعی اسید است که به نام اختصاری CLA مشهور است. این اسید وقتی به بدن می رسد باعث
توقف تولید aromatase در بدن می شود. این ماده نوعی آنزیم است که توقف تولید آن در بدن کمک می کند تا میزان استروژن تولیدی در بدن
خانم هایی که به دوران یائسگی رسیده اند به حداقل برسد و البته این کاهش استروژن نکته حائز اهمیتی است چه اینکه تولید استروژن بالا
در بدن ارتباط مستقیمی با خطر ابتلا به سرطان سینه دارد. بنابراین خانمهای محترم
بدانند که قارچ هم از جمله مواد غذایی است که باید یک جای ثابت برای آن در برنامه خورد و خوراک منظم خود باز کنند.
روش تهيه قارچ شکم پر
مواد لازم:
قارچ درشت 200 گرم
گرد نان 50 گرم
پنیر موتزارلا 75 گرم
جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
1) ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.
2) ساقه قارچ ها را ساطوری کرده و با سایر مواد در یک کاسه مخلوط کنید. قارچ هارا در سینی فر چیده
و آنقدر در طبقه فر کریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.
نکته:
ساده تر از ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری، را با هم پر کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید
چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تماممزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.
خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده
نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.
ارسال شده در:
دوشنبه اسفند ماه 28, 1391 2:37 pm
توسط tafgah72
سلام الله بر اشپز پینوس
به جون خودم پینوس فقط یه اشپز کم داشت اونم ...
شغل شریف اشپزی مبارکت باد هرچیکس
ولی جدا کار خوبی کردی ،
در ضمن باید انواع خورشتها رو هم بگی !
از شه له مین و اونا هم حرف نزنی که ...
شوخی کردم خواهر گلم .. ممنون از تاپیک مفیدت!
ارسال شده در:
دوشنبه اسفند ماه 28, 1391 3:55 pm
توسط bahar
سلام ترنم جان
ازت ممنونم بابت گذاشتن این تاپیک
بی زحمت دستور پخت غذاهایی رو بزار که آماده کردنش راحت وسریع باشه
جزاک الله خیرا
ارسال شده در:
سه شنبه اسفند ماه 28, 1391 12:15 am
توسط tarannom
سلام تافگه گيان مگه دستم بهت نرسه
ارسال شده در:
سه شنبه اسفند ماه 28, 1391 12:24 am
توسط tafgah72
ارسال شده در:
سه شنبه اسفند ماه 28, 1391 12:27 am
توسط tarannom
عدسی گندم، صبحانه ای برای تمام فصول
عدس و گندم به علت داشتن پروتئین و کربوهیدرات دارای انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه است.
در ضمن فولات موجود در عدس برای کسانی که بیماری قلبی دارند توصیه می شود.
مواد لازم:
عدس : یک پیمانه
گندم : یک دوم پیمانه
عصاره گوشت آماده : یک عدد
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
فلفل : یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
عدس را با آب کاملا بپزید. گندم را با عصاره گوشت و آب کاملا پخته تا له شود سپس با مخلوط کن
آن را مخلوط کرده تا یکدست شود. حالا به عدسی اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با هم مخلوط کنید. در آخر نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
ارزش غذایی:
عدس و گندم به علت داشتن پروتئین و کربوهیدرات دارای انرژی کافی برای انجام کارهای روزانه است.
در ضمن فولات موجود در عدس برای کسانی که بیماری قلبی دارند توصیه می شود.
فوت آشپزی :
عدس و گندم را شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا هم نرم شود و هم از نفخ جلوگیری کند.
پیشنهاد من :
بهتر است این صبحانه با عسل و دارچین سرو شود. این ترکیب عدسی گندم را بسیار خوشمزه خواهد کرد.
ارسال شده در:
سه شنبه اسفند ماه 28, 1391 12:43 am
توسط tarannom
كوفته موشی
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده: 150گرم
عدس پخته: یكدوم پیمانه
بلغور ریز نیمپز شده: یك پیمانه
جعفری خرد شده: یك قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان: یك قاشق سوپخوری
آرد سیبزمینی: یك قاشق سوپخوری
گردوی خردشده: یك قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و آویشن: به میزان دلخواه
روش تهیه:
1- تمامی مواد را با هم درون غذاساز بریزید و بهخوبی با هم میكس كنید.
2- بهمدت 5 دقیقه مواد را بهخوبی ورز دهید تا كاملا حالت چسبندگی پیدا كند.
3- سپس از مواد به اندازه یك گردوی بزرگ برداشته و به شكل بیضی فرم دهید.
4 - مواد سس را با هم خوب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید.
5- وقتی به جوش آمد، كوفتهها را درون آن قرار داده و حرارت را ملایم كرده و بهمدت 40-45 دقیقه روی حرارت قرار دهید،
سپس در ظرف مورد نظر كشیده و مطابق شكل با تربچه، گوجه گیلاسی، كشمش و تره بهصورت موش تزیین كنید.
نکته:
از كربوهیدراتهای پیچیده و غذاهای حاوی فیبر مثل سبزیها، حبوبات، غلات در بین وعدههای غذایی بیشتر استفاده كنید
. این غذاها به آهستگی هضم میشوند و باعث میشوند، بچهها بیشتر احساس سیری کنند و سراغ پرخوری نروند.
ارسال شده در:
سه شنبه اسفند ماه 28, 1391 12:45 am
توسط tafgah72
کوره یاخوا خه یر به ی گوله کم
دستت درد نکنه
ارسال شده در:
سه شنبه اسفند ماه 28, 1391 12:57 am
توسط tarannom
نان سیب زمینی، بپزید و عاشقش شوید!
مواد لازم:
سیب زمینی: 300 گرم
آرد : حدود 500 گرم
بهبود دهنده: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: 30 گرم یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آب یا شیر گرم: 170 میلی لیتر
مایه خمیر فوری: 20 گرم
شکر: یک قاشق چایخوری
زیره یا نعناء یا شوید خشک: 2 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
روش تهيه:
1 -سیب زمینیها را بشویید و با آب ونمک بپزید تا نرم شود سپس پوست آن را بگیرید و له کنید.
2 - آرد را با نمک و بهبود دهنده مخلوط کرده والک کنید ودرکاسه بزرگی بریزید.
3 - مایه خمیر فوری وشکر را با هم مخلوط کرده سپس تخممرغ، آب یا شیر گرم، سیب زمینی له شده
وکره یا روغن زیتون وسبزی خشک را با هم مخلوط کرده وبه آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی بدست آید.
اگر بخواهید مایه خمیر را عمل بیاورید طبق دستورالعمل قبلی، خمیر مایه را با یک قاشق شکر مخلوط کرده به آن کمی آب گرم که دمایش
بین 30 تا 40 درجه سانتیگراد میباشد اضافه کنید درش رابگذارید واجازه دهید تا درمحیط نسبتا گرم به مدت 10 دقیقه پف کند
وعمل بیاید وبعد به مواد آرد اضافه کنید.
4- خمیر را 10 دقیقه ورز دهید سپس آن را درون ظرفی که چرب کردهاید قرار دهید رویش را بپوشانید واجازه دهید
در جای گرم یک ساعت استراحت کندوحجمش دوبرابر شود.
5 - سینی فر را کاغذ بیندازید وکاغذ را چرب کنید. خمیر را پس از استراحت مجددا ورز دهید آن را به شکل توپ درآورید و
در سینی قرار دهید کمی با دست آن را حالت دهید وبا چاقوی تیز روی خمیر را برش بزنید بدون آنکه خمیر رابه پایین فشاربدهید
.روی آن را آب بمالید ودوباره نیم ساعت دیگر استراحت دهید.
6- پس از استراحت دوم درفر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد وبه مدت 40 دقیقه قرار دهید.
میتوانید روی نان را بازرده تخم مرغ رومال کنید.
نکته:
مقدار آرد و آب تقریبی است. بهتراست آب را کمکم اضافه کنید.
ارسال شده در:
سه شنبه اسفند ماه 28, 1391 1:00 am
توسط tarannom
سلام بهار جان باشه حتما
شما هم اگه لطف كنيد كمي از انواع غذاهاي محلي تون بگيد ممنون ميشم
ارسال شده در:
سه شنبه اسفند ماه 29, 1391 11:31 pm
توسط Noha
هوالعلیم
سلام الله بر شما
ممنونم ترنم عزیز،لطفا غذاهای زود پز(!!!)هم بذار خواهر جان؛که با امکانات کم هم قابل پخت باشه برای دانشجویان گرامی!
جنة الفردوس مأوایتان
ارسال شده در:
چهارشنبه اسفند ماه 30, 1391 11:42 pm
توسط tarannom
سلام نها جان بله خواهر حتما
ولي غذاي ساده و راحت و زود پز
1عدد تخم مرغ+روغن+نمك+ماهي تابه=نيمرو
باور كن از اين راحتتر و زود پز تر اصلا نيست خواهر
ارسال شده در:
پنج شنبه اسفند ماه 30, 1391 12:56 am
توسط tarannom
خورشت ریواس
مواد لازم:
ریواس: نیم کیلو
نمک و ادویه: مقداری
گوشت: نیم کیلو
روغن: ۱/۵ قاشق غذاخوری
سبزی (نعناع و جعفری:) مقداری
پیاز: دو عدد متوسط
طرز تهیه:
گوشت را تمیز کرده، شسته، قطعه قطعه کنید و در کمی روغن سرخ کرده،
به مدت یک ساعت با مقداری آب بپزید. سبزیها را پاک کرده، شسته و ساطوری کنید.
برگ و پوست ریواس را گرفته و مغز آن را به تکههای کوچک خرد کنید.
پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس سبزیها را داخل پیاز سرخ کرده و ریواس را به آن افزوده،
قدری تفت دهید.نمک، فلفل و ادویه را به خورش افزوده و مواد تفت داده شده را به گوشت اضافه کرده، هم بزنید.
با حرارت ملایم بپزید تا بجوشد و جا بیفتد و روغن بیندازد.
نوش جان