صفحه 2 از 7

پستارسال شده در: پنج شنبه اسفند ماه 30, 1391 1:02 am
توسط tarannom


سبزى کوکو

براى 5 تا 6 نفر
مواد لازم

1_ تره و جعفرى _ یک کیلو
2_ پیازمتوسط _ 1 عدد
3_ تخم مرغ _ 6 تا 7 عدد
4_ نمک و فلفل و زردچوبه _ به اندازه کافى
5_ جوش شیرین _ یک قاشق چایخورى



طرز تهیه

سبزى را با دقت تمیز مىکنیم و مىشوئیم, پیاز را هم پوست گرفته, مىشوئیم و در صافى مىریزیم

تا آب آن کاملا گرفته شود. سبزى و پیاز را با هم ریز خرد مىکنیم. تخم مرغ ها را در ظرفى مىشکنیم و هم میزنیم.

نمک و فلفل و زردچوبه و جوش شیرین را اضافه مىکنیم و سبزى ریز شده را در مایه مىریزیم و مخلوط مىکنیم. آنگاه

مقدارى روغن در تاوه مىریزیم و روى آتش مىگذاریم تا روغن داغ شود. بعد مایه را داخل روغن مىریزیم و روى آن را با پشت قاشق صاف مىکنیم

و در آن را مىگذاریم و حرارت را ملایم مىکنیم. اگر وسیله داشته باشیم روى در تاوه مقدارى آتش مىریزیم تا زیر و روى کوکو یکنواخت برشته شود,

بعد آنرا لوزى یا چهارقاچ مىبریم. اگر روى تاوه آتش نگذاشتیم, صبر مىکنیم تا کوکو خود را بگیرد و یکطرف که برشته شد آن را مىبریم

و به طرف دیگر برمىگردانیم تا طرف دیگرش هم برشته شود. این کوکو را مىتوان در فر هم تهیه نمود. مقدارى روغن در ظرف نسوز مىریزیم

وظرف را داخل فر مىگذاریم تا داغ شود. مایه را در ظرف مىریزیم و آن را درباز در طبقه پائین فر و در حرارت 350 درجه قرار مىدهیم.

سه ربع تا یکساعت صبر مىکنیم تا کوکو پف کند و زیر و روى آن برشته شود






پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 2:41 pm
توسط tarannom
کیک کشمشی

آرد گندم                                                                                           سه پيمانه

پودر قند                                                                                                   چهار پيمانه

كشمش پلويي                                                                                                    دو پيمانه

روغن جامد                                                                                                  140 گرم

زرده تخم‌مرغ                                                                                                   دو عدد

وانيل                                                                                                  4/1 قاشق چايخوري



طرز تهیه


پودر قند را دو بار الك كرده و درون يك ظرف شيشه‌اي مي‌ريزيم. روغن را نيز به آن افزوده و با ليسك آنها را كاملا

با هم مخلوط مي‌كنيم. زرده‌هاي تخم‌مرغ را همراه وانيل به مخلوط اضافه كرده و با همزن برقي آنقدر هم مي‌زنيم

تا كرم رنگ شود. پس از اين‌كه مواد مخلوط شده و به شكل يك كرم لطيف درآمد، آرد و كشمش‌ را با هم مخلوط كرده،

سپس آنها را به كرم به دست آمده، افزوده و هم مي‌زنيم.

مواد را درون سيني فر كه از قبل كاغذ روغني گذاشته‌ايم، ريخته و سيني را در فر با حرارت 175

درجه سانتي‌گراد به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار مي‌دهيم تا شيريني پخته شود.

پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 2:52 pm
توسط tarannom
طرز تهیه تخم مرغ اب پز به شکل قلب














پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 2:58 pm
توسط tarannom


مواد اولیه :

ترشی بادنجان


--------------------------------------------------------------------------------

بادنجان                                                                                               يك كيلوگرم

سبزي ترشي خرد شده                                                                                                500 گرم

هويج نگيني خرد شده                                                                                                    200 گرم

مغز كرفس نگيني خرد شده                                                                                         200 گرم

لوبياسبز ريز خرده شده                                                                                            100 گرم

نمك                                                                                                          به ميزان لازم

سركه                                                                                                         دو ليتر

زردچوبه و ادويه ترشي از هر كدام                                                                         يك قاشق مرباخوري

پودر دانه گشنيز                                                                                                    يك قاشق غذاخوري



طرز تهیه

بادنجان‌ها را با پوست درون سركه به مدت 15 دقيقه مي‌جوشانيم، سپس آنها را از سركه خارج كرده

و شكافي در كنار بادنجان‌ها ايجاد مي‌كنيم. هويج، كرفس و لوبيا را به مدت 10 دقيقه با سركه مي‌جوشانيم.

نمك و ادويه‌ها را به سبزي افزوده و مخلوط مي‌كنيم. داخل بادنجان‌ها را از مخلوط سبزي‌ها پر كرده،

در ظرف شيشه‌اي گذاشته و باقيمانده سركه را روي آنها مي‌ريزيم و در ظرف را محكم مي‌بنديم.

اين ترشي بعد از يك ماه قابل مصرف است.

پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:05 pm
توسط tarannom


مواد اولیه :

خورشت به


--------------------------------------------------------------------------------

گوشت گوساله                                                                                  250 گرم

به                                                                                            500 گرم

پياز                                                                                            250 گرم

رب گوجه‌فرنگي                                                                    دو قاشق غذاخوري

روغن                                                                            چهار قاشق غذاخوري

آبليمو                                                                               سه قاشق غذاخوري

شكر                                                                             سه قاشق غذاخوري

زردچوبه                                                                      يك قاشق چايخوري

نمك و فلفل                                                                              به ميزان لازم



طرز تهیه

گوشت را به شكل تكه‌هاي كوچك خرد كرده، با حرارت ملايم درون روغن سرخ مي‌كنيم و در تمام مدت سرخ شدن

در قابلمه را مي‌بنديم، سپس يك ليتر آب به گوشت اضافه مي‌كنيم تا بپزد. پيازها را خرد كرده و سرخ مي‌كنيم تا طلايي شوند.

به‌ها را به صورت مكعبي و به ضخامت دو سانت خرد كرده و به آنها شكر مي‌زنيم، سپس به‌ها را درون تابه پياز، همراه زردچوبه

و نمك اضافه كرده و مانند سيب‌زميني آنها را سرخ مي‌كنيم.

پس از اين‌كه گوشت پخته شد، مخلوط پياز و به را درون آن ريخته و به مدت نيم ساعت مي‌گذاريم تا به كاملا بپزد.

رب گوجه‌فرنگي را با روغن تفت داده و به آن آبليمو، فلفل و نمك افزوده و به خورش اضافه مي‌كنيم

، پس از گذشت 10 دقيقه خورش محلي ما آماده و قابل سرو است

پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:08 pm
توسط tarannom


مواد اولیه :

خورشت مرغ عسلی



--------------------------------------------------------------------------------

مرغ                                                       يك كيلوگرم

آلو بخارا                                                       300 گرم

كشمش                                                  150گرم

پياز متوسط خرد شده                         دو عدد

آب نارنج                                                                به ميزان لازم

نمك و فلفل                                      به ميزان لازم

زعفران آب كرده                  به ميزان لازم

عسل                                          دو قاشق سوپخوري



طرز تهیه

مرغ را  ابتدا تكه كرده و با پياز سرخ مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم، خامي مرغ‌ها گرفته شود

. زعفران، عسل، آلو، نمك و فلفل را مي‌افزاييم و با مقداري آب مي‌گذاريم تا خوب بپزد.

اين خورش بايد غليظ و كم آب باشد، تقريبا در انتهاي پخت خورش آب نارنج و كشمش را اضافه مي‌كنيم.

پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:22 pm
توسط tarannom
چند ايده زيبا براي تزيين سالاد فصل




پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:23 pm
توسط tarannom




پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:32 pm
توسط tarannom
تزیین ماست









پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:40 pm
توسط tarannom
تزیین پلو






پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:41 pm
توسط tarannom





پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:42 pm
توسط tarannom





پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:56 pm
توسط tarannom



پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 6:40 pm
توسط tarannom
مواد اولیه :

خورشت انار دانه


--------------------------------------------------------------------------------

مرغ                                                                                                    نصف يك عدد

انار دان شده                                                                                                دو عدد

پياز                                                                                                           200 گرم

شكر در صورت تمايل                                                                          دو قاشق غذاخوري

رب گوجه‌فرنگي                                                                              سه قاشق غذاخوري

نمك و  روغن                                                                                     به ميزان لازم

زردچوبه و گلپر                                                                            يك قاشق چايخوري

فلفل                                                                                        نصف قاشق چايخوري



طرز تهیه

مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ مي‌كنيم. سپس آن را به همراه آب مي‌گذاريم تا بپزد.

در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگي را به مرغ مي‌افزاييم تا خوش رنگ شود. پياز خلالي خرد شده

را با كمي روغن در تابه تفت مي‌دهيم، سپس دانه‌هاي انار را به پياز افزوده و به تفت دادن ادامه مي‌‌دهيم.

وقتي مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پياز را به آن افزوده، حرارت را ملايم نموده و مي‌گذاريم تا به مدت نيم ساعت غذا جا بيفتد.

در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش مي‌كنيم. اين خورش بايد غليظ و كم‌آب باشد.

نكته

مي‌توانيد كمي شكر به اين خورش بيافزاييد تا طعم آن شيرين‌تر شود.


پستارسال شده در: پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 6:44 pm
توسط tarannom
مواد اولیه :

خورشت بامیه و نعنا


--------------------------------------------------------------------------------

گوشت خورشي(ماهيچه)                                                                       500 گرم

نعنا، جعفري و گشنيز تفت داده شده                                                            دو پيمانه

باميه تفت داده شده                                                                         سه پيمانه

گردليمو اماني                                                                      دو قاشق غذاخوري

رب گوجه‌فرنگي                                                                   دو قاشق غذاخوري

پياز متوسط                                                                                      يك عدد

روغن                                                                                             به ميزان لازم

نمك، فلفل و زردچوبه                                                                         به ميزان لازم





طرز تهیه

پياز را خلالي كرده و با گوشت و روغن تفت مي‌دهيم. رب گوجه‌فرنگي، نمك، فلفل، زردچوبه،

نعنا، جعفري و گشنيز را به گوشت افزوده مي‌گذاريم با مقداري آب بپزد.

در بيست دقيقه آخر پخت باميه و گردليمو را اضافه كرده مي‌گذاريم با حرارت ملايم خورش جا بيفتد