صفحه 2 از 7
ارسال شده در:
پنج شنبه اسفند ماه 30, 1391 1:02 am
توسط tarannom
سبزى کوکو
براى 5 تا 6 نفر
مواد لازم
1_ تره و جعفرى _ یک کیلو
2_ پیازمتوسط _ 1 عدد
3_ تخم مرغ _ 6 تا 7 عدد
4_ نمک و فلفل و زردچوبه _ به اندازه کافى
5_ جوش شیرین _ یک قاشق چایخورى
طرز تهیه
سبزى را با دقت تمیز مىکنیم و مىشوئیم, پیاز را هم پوست گرفته, مىشوئیم و در صافى مىریزیم
تا آب آن کاملا گرفته شود. سبزى و پیاز را با هم ریز خرد مىکنیم. تخم مرغ ها را در ظرفى مىشکنیم و هم میزنیم.
نمک و فلفل و زردچوبه و جوش شیرین را اضافه مىکنیم و سبزى ریز شده را در مایه مىریزیم و مخلوط مىکنیم. آنگاه
مقدارى روغن در تاوه مىریزیم و روى آتش مىگذاریم تا روغن داغ شود. بعد مایه را داخل روغن مىریزیم و روى آن را با پشت قاشق صاف مىکنیم
و در آن را مىگذاریم و حرارت را ملایم مىکنیم. اگر وسیله داشته باشیم روى در تاوه مقدارى آتش مىریزیم تا زیر و روى کوکو یکنواخت برشته شود,
بعد آنرا لوزى یا چهارقاچ مىبریم. اگر روى تاوه آتش نگذاشتیم, صبر مىکنیم تا کوکو خود را بگیرد و یکطرف که برشته شد آن را مىبریم
و به طرف دیگر برمىگردانیم تا طرف دیگرش هم برشته شود. این کوکو را مىتوان در فر هم تهیه نمود. مقدارى روغن در ظرف نسوز مىریزیم
وظرف را داخل فر مىگذاریم تا داغ شود. مایه را در ظرف مىریزیم و آن را درباز در طبقه پائین فر و در حرارت 350 درجه قرار مىدهیم.
سه ربع تا یکساعت صبر مىکنیم تا کوکو پف کند و زیر و روى آن برشته شود
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 2:41 pm
توسط tarannom
کیک کشمشی
آرد گندم سه پيمانه
پودر قند چهار پيمانه
كشمش پلويي دو پيمانه
روغن جامد 140 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
طرز تهیه
پودر قند را دو بار الك كرده و درون يك ظرف شيشهاي ميريزيم. روغن را نيز به آن افزوده و با ليسك آنها را كاملا
با هم مخلوط ميكنيم. زردههاي تخممرغ را همراه وانيل به مخلوط اضافه كرده و با همزن برقي آنقدر هم ميزنيم
تا كرم رنگ شود. پس از اينكه مواد مخلوط شده و به شكل يك كرم لطيف درآمد، آرد و كشمش را با هم مخلوط كرده،
سپس آنها را به كرم به دست آمده، افزوده و هم ميزنيم.
مواد را درون سيني فر كه از قبل كاغذ روغني گذاشتهايم، ريخته و سيني را در فر با حرارت 175
درجه سانتيگراد به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار ميدهيم تا شيريني پخته شود.
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 2:58 pm
توسط tarannom
مواد اولیه :
ترشی بادنجان
--------------------------------------------------------------------------------
بادنجان يك كيلوگرم
سبزي ترشي خرد شده 500 گرم
هويج نگيني خرد شده 200 گرم
مغز كرفس نگيني خرد شده 200 گرم
لوبياسبز ريز خرده شده 100 گرم
نمك به ميزان لازم
سركه دو ليتر
زردچوبه و ادويه ترشي از هر كدام يك قاشق مرباخوري
پودر دانه گشنيز يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه
بادنجانها را با پوست درون سركه به مدت 15 دقيقه ميجوشانيم، سپس آنها را از سركه خارج كرده
و شكافي در كنار بادنجانها ايجاد ميكنيم. هويج، كرفس و لوبيا را به مدت 10 دقيقه با سركه ميجوشانيم.
نمك و ادويهها را به سبزي افزوده و مخلوط ميكنيم. داخل بادنجانها را از مخلوط سبزيها پر كرده،
در ظرف شيشهاي گذاشته و باقيمانده سركه را روي آنها ميريزيم و در ظرف را محكم ميبنديم.
اين ترشي بعد از يك ماه قابل مصرف است.
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:05 pm
توسط tarannom
مواد اولیه :
خورشت به
--------------------------------------------------------------------------------
گوشت گوساله 250 گرم
به 500 گرم
پياز 250 گرم
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن چهار قاشق غذاخوري
آبليمو سه قاشق غذاخوري
شكر سه قاشق غذاخوري
زردچوبه يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشت را به شكل تكههاي كوچك خرد كرده، با حرارت ملايم درون روغن سرخ ميكنيم و در تمام مدت سرخ شدن
در قابلمه را ميبنديم، سپس يك ليتر آب به گوشت اضافه ميكنيم تا بپزد. پيازها را خرد كرده و سرخ ميكنيم تا طلايي شوند.
بهها را به صورت مكعبي و به ضخامت دو سانت خرد كرده و به آنها شكر ميزنيم، سپس بهها را درون تابه پياز، همراه زردچوبه
و نمك اضافه كرده و مانند سيبزميني آنها را سرخ ميكنيم.
پس از اينكه گوشت پخته شد، مخلوط پياز و به را درون آن ريخته و به مدت نيم ساعت ميگذاريم تا به كاملا بپزد.
رب گوجهفرنگي را با روغن تفت داده و به آن آبليمو، فلفل و نمك افزوده و به خورش اضافه ميكنيم
، پس از گذشت 10 دقيقه خورش محلي ما آماده و قابل سرو است
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:08 pm
توسط tarannom
مواد اولیه :
خورشت مرغ عسلی
--------------------------------------------------------------------------------
مرغ يك كيلوگرم
آلو بخارا 300 گرم
كشمش 150گرم
پياز متوسط خرد شده دو عدد
آب نارنج به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
زعفران آب كرده به ميزان لازم
عسل دو قاشق سوپخوري
طرز تهیه
مرغ را ابتدا تكه كرده و با پياز سرخ ميكنيم و اجازه ميدهيم، خامي مرغها گرفته شود
. زعفران، عسل، آلو، نمك و فلفل را ميافزاييم و با مقداري آب ميگذاريم تا خوب بپزد.
اين خورش بايد غليظ و كم آب باشد، تقريبا در انتهاي پخت خورش آب نارنج و كشمش را اضافه ميكنيم.
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:22 pm
توسط tarannom
چند ايده زيبا براي تزيين سالاد فصل
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:23 pm
توسط tarannom
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:32 pm
توسط tarannom
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:40 pm
توسط tarannom
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:41 pm
توسط tarannom
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:42 pm
توسط tarannom
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 3:56 pm
توسط tarannom
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 6:40 pm
توسط tarannom
مواد اولیه :
خورشت انار دانه
--------------------------------------------------------------------------------
مرغ نصف يك عدد
انار دان شده دو عدد
پياز 200 گرم
شكر در صورت تمايل دو قاشق غذاخوري
رب گوجهفرنگي سه قاشق غذاخوري
نمك و روغن به ميزان لازم
زردچوبه و گلپر يك قاشق چايخوري
فلفل نصف قاشق چايخوري
طرز تهیه
مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ ميكنيم. سپس آن را به همراه آب ميگذاريم تا بپزد.
در هنگام پخت، رب گوجهفرنگي را به مرغ ميافزاييم تا خوش رنگ شود. پياز خلالي خرد شده
را با كمي روغن در تابه تفت ميدهيم، سپس دانههاي انار را به پياز افزوده و به تفت دادن ادامه ميدهيم.
وقتي مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پياز را به آن افزوده، حرارت را ملايم نموده و ميگذاريم تا به مدت نيم ساعت غذا جا بيفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش ميكنيم. اين خورش بايد غليظ و كمآب باشد.
نكته
ميتوانيد كمي شكر به اين خورش بيافزاييد تا طعم آن شيرينتر شود.
ارسال شده در:
پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 6:44 pm
توسط tarannom
مواد اولیه :
خورشت بامیه و نعنا
--------------------------------------------------------------------------------
گوشت خورشي(ماهيچه) 500 گرم
نعنا، جعفري و گشنيز تفت داده شده دو پيمانه
باميه تفت داده شده سه پيمانه
گردليمو اماني دو قاشق غذاخوري
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
پياز متوسط يك عدد
روغن به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
پياز را خلالي كرده و با گوشت و روغن تفت ميدهيم. رب گوجهفرنگي، نمك، فلفل، زردچوبه،
نعنا، جعفري و گشنيز را به گوشت افزوده ميگذاريم با مقداري آب بپزد.
در بيست دقيقه آخر پخت باميه و گردليمو را اضافه كرده ميگذاريم با حرارت ملايم خورش جا بيفتد