آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

در این بخش مطالب متفرقه در این زمینه قرار داده می شود

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Banowan

پستتوسط tarannom » پنج شنبه فروردين ماه 1, 1392 6:48 pm

مواد اولیه :

کیک شکلاتی

--------------------------------------------------------------------------------

كره                                               185 گرم

شكر                                                            165 گرم

تخم‌مرغ                                      سه عدد

آرد                                      225 گرم

بيكينگ پودر               دو قاشق چايخوري

پودر كاكائو                                      35 گرم

شير                                      125 ميلي‌ليتر




طرز تهیه

قالب گرد 23 سانتي‌متري را چرب كرده  و با كاغذ روغني مي‌پوشانيم. تمام مواد را به دماي محيط رسانده

، درون كاسه ريخته و با دور كند همزن مي‌زنيم تا مواد با هم مخلوط شوند. مواد را 8 الي 10 دقيقه با دور تند همزن مي‌زنيم

تا صاف و يك‌دست شده و مواد كرم رنگ شوند، سپس مواد را درون قالب ريخته و در فري كه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد

گرم كرده‌ايم، به مدت يك ساعت قرار مي‌دهيم تا كيك پخته شود. بعد از پخت، پنج دقيقه صبر كرده، سپس

روي پنجره سيمي خنك نموده و با سس شكلاتي تزيين و سرو مي‌كنيم.



مواد لازم براي رويه شكلاتي



كره                                      45 گرم

آب                                      دو قاشق سوپخوري

پودر قند                                      120 گرم

پودر كاكائو                     دو قاشق سوپخوري

خامه فرم گرفته                           150 گرم

شكر                                              30 گرم




طرز تهيه رويه شكلات



كره، آب و شكر را در ظرفي ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا شكر حل شود. پودر كاكائو

و پودر قند را مخلوط كرده، به تدريج به كره و شكر ذوب شده اضافه نموده و هم مي‌زنيم.

سپس مواد را درون يخچال مي‌گذاريم تا غليظ شود. كرم خنك شده را با خامه فرم گرفته شده، مخلوط نموده و روي کیک مي‌ريزيم.

نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » جمعه فروردين ماه 2, 1392 11:42 pm

آش انـار

مـواد لازم


▪ سبزی آش : یک کیلو
▪ گوشت چرخ کرده : ۲۰۰گرم
▪ لپه : یک و نیم پیمانه
▪ بلغور : یک و نیم قاشق
▪ رب انار : یک و نیم قاشق
▪ برنج : یک و نیم پیمانه
▪ باقالای مازندرانی : ۱۰۰گرم
▪ پیاز : یک کیلو
▪ نعناع : سه قاشق
▪ آب انار : یک لیوان
▪ نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه


بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به آن می افزاییم و پس از افزودن نمک

و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم

بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد . در انتها گوشت

را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش جان کنید .

برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tafgah72 » شنبه فروردين ماه 3, 1392 2:39 pm

:roll:

بهار و فصل کنگر.

خورشت کنگر

مواد لازم:
کنگر
لپه
رب
گوشت خورشتی
غوره و آبغوره

طرز تهیه:
مثل همه خورش ها اول پیازداغ درست می کنیم و زردچوبه می زنیم و طلایی که شد، گوشتها رو می ریزیم. کمی که تفت دادیم، رب اضافه می کنیم و یه کم تفت می دیم که رب رنگ خودش رو پس بده. سپس لپه ها رو اضافه می کنیم و آب می ریزیم می ذاریم واسه خودش بپزه. تو این فاصله کنگرها رو که پاک کرده ایم رو سرخ می کنیم. برای پاک کردن کنگر، کافیه تیغ دمش رو با چاقو بکیریم. بعضی ها هم یه کمی از اون تیغش رو باقی می ذارند. بعد از پاک کردن، اونها رو شسته و سرخ میکنیم.یک ساعت مونده به آخر پخت،* کنگرهای سرخ شده رو به خورش اضافه می کنیم. چاشنی این خورش، آبغوره و غوره است. که غوره ها رو یک ربع آخر می ریزیم توی خورش.

:wink:


برای نویسنده این مطلب tafgah72 تشکر کننده ها: 2
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 14.29%
 
tafgah72
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 932
تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 918 بار
تشکر شده: 1132 بار
امتياز: 6280

پستتوسط pejmanava » شنبه فروردين ماه 3, 1392 2:59 pm

tafgah72 نوشته است::roll:



خورشت کنگر

مواد لازم:
کنگر
لپه
رب
گوشت خورشتی
غوره و آبغوره

:wink:


نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

پستتوسط bahar » شنبه فروردين ماه 3, 1392 5:24 pm


طرز تهیه و دستور پخت قلیه ماهی




مواد لازم:
ماهی پوست گرفته و پاک شده: یك كیلو ( شوریده- سنگسر- هامور)
یك بوته سیر
300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)
یك بسته تمرهندی
یك عدد متوسط پیاز
به قدر دلخواه زردچوبه و نمك
یك قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی و یا یك فنجان آب گوجه فرنگی

طرز تهیه :
ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خرد كرده و می شوییم .
ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم باید بدون استخوان باشد, به همین دلیل ماهی های :
شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند.
سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد.
پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم.
سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم.
ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه سبزی ها تفت می دهیم.
بعد شیره ی تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه
می پزیم. غذا آماده ی سرو است.این غذا را با چلو سرو کنید.

نوش جان





برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها:
tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

پستتوسط tarannom » شنبه فروردين ماه 3, 1392 11:27 pm

سلام تافگه گیان ده س وه ش واله

بهار عزیز ممنونم انشالله این غذایی رو که دستور پختش رو نوشتید امتحان میکنم

راستی امروز نمایشگاه جات خالی بود

برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
tafgah72 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » شنبه فروردين ماه 3, 1392 11:39 pm

تافگه گیان ممنون حتما خورشت کنگر رو درست میکنیم

پیشنهاد خوبی دادی

برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
pejmanava (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط pejmanava » شنبه فروردين ماه 3, 1392 11:48 pm

tarannom نوشته است:تافگه گیان ممنون حتما خورشت کنگر رو درست میکنیم

پیشنهاد خوبی دادی!!!!



:idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:


:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

پستتوسط tafgah72 » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:02 am

الحمدلله از نعمت زبان برخورداریم پس نهایت استفاده رو ازش بکنیم :oops:

نوش جان ترنم گیان :wink:

kora tarannom koshtaniv ana khovaneva pa  envanaya

tafgah72
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 932
تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 918 بار
تشکر شده: 1132 بار
امتياز: 6280

پستتوسط pejmanava » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:05 am

آشپزخانه پينوس"ورود آقایان ممنوع"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


پس میشه بپرسم این غذا هارو تو خونه برا کیا می پزن؟

نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

پستتوسط bahar » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:06 am


سلام ترنم جان


ممنونم حتما قلیه ماهی رو درست کن خیلی خوشمزست.

خوش بحالت که تونستی از نمایشگاه دیدن کنی .

گزارش جشنواره عکس رو نگاه کردم واقعا جالب و زیبا بود مخصوصا که توی محیط باز برپاشده بود .

تشکر فراوان از برپا کنندگان این جشنواره .

تافگه جون سلام خوبی ؟

من تاحالا خورشت  کنگر نخوردم

ازت ممنونم حتما درست میکنم .

موفق باشید. . .





برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها:
pejmanava (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

پستتوسط pejmanava » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:09 am

bahar نوشته است:


من تاحالا خورشت  کنگر نخوردم





خوبه که نخوردید خواهرم ،کلا غذاییست خار دار!



نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

پستتوسط tafgah72 » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:21 am

bahar نوشته است:
خوش بحالت که تونستی از نمایشگاه دیدن کنی .

تافگه جون سلام خوبی ؟

من تاحالا خورشت  کنگر نخوردم

ازت ممنونم حتما درست میکنم .

موفق باشید. . .


سلام خانمی ، الحمدلله

باورکن امروز توی نمایشگاه ذکر خیرت بود و به فکرت هم بودیم

نوش جان گلم

ممنون از غذای تو هم عزیزم!

برادر گرامی بنده عرض کردم میتونید خارها رو بردارید




tafgah72
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 932
تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 918 بار
تشکر شده: 1132 بار
امتياز: 6280

پستتوسط pejmanava » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:26 am

اینکار هم عملی نیست %
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2997
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

پستتوسط tafgah72 » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:33 am

یعنی شما با چاقو نمیتونید تیغ ها رو بردارید
در ضمن اون تیغ هایی هم که میمانن با پختن غذا خیلی نرم میشن


کنگر اولین بار در اتیوپی کشت شد و بعد در نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرده است. محل اصلی رویش این سبزی مدیترانه، جزایر قناری و آمریکای جنوبی است.

کنگر

زمان به گل نشستن این گیاه از بهار تا نیمه ی تابستان است که به عواملی چون شرایط اقلیمی و گرمای هوا وابسته است. دم برگ داخلی سفید رنگ، راس ساقه و هاگدان قسمت های خوراکی این گیاه را تشکیل می دهد که در سوپ، خورش  و سالاد مورد استفاده قرار می گیرد.

در یونان و مصر باستان، این گیاه به دلیل نقش کمکی در هضم مواد غذایی مورد توجه قرار گرفت و در قرن 16 میلادی در اروپا یکی از سبزیجات معروفی بود که توسط اشراف مصرف می شد.

در طب سنتی اروپا، برگ های کنگر به عنوان ماده افزایش دهنده ادرار ( دیورتیک ) و محرک کلیه ها ، محرک ترشح صفرا از کبد  و انقباض کیسه صفرا مورد استفاده قرار می گرفت. این گیاه غنی از پتاسیم بوده، ولی از لحاظ انرژی محدود است.

مواد مغذی اصلی موجودد در 100 گرم کنگر خام

انرژی       18 کیلو کالری
پتاسیم      360 میلی گرم
آهن       1 میلی گرم
فولات      21 میکروگرم
کلسیم      41 میلی گرم
پتنوتنیک اسید      3/0 میلی گرم
ویتامین B1      1/0 میلی گرم
سدیم      27 میلی گرم
بتاکاروتن      39 میکروگرم
فیبر       4 گرم

خواص درمانی کنگر در سلامت بدن
سرگل های این گیاه به عنوان سبزی مصرف می شود که برای دستگاه گوارش مقوی بوده و به هضم مواد غذایی کمک می کند. عصاره ی برگ و ریشه ی کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگ ها مفید بوده و در درمان یرقان ، سوء هاضمه ، احساس ناراحتی در معده ، نفخ ، بی اشتهایی  ، تهوع ، اسهال خفیف یا یبوست ، نارسایی کبد ، دفع مزمن آلبومین و کم خونی بعد از جراحی موثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند. در بعضی از کشورها به عنوان محرک تمایلات جنسی مصرف می شود.

ماده سینارین که در عصاره برگ کنگر وجود دارد، باعث کاهش کلسترول خون می شود. تحقیقات نشان داده است که سینارین باعث کاهش سطح تری گلیسیرید خون نیز می شود.

سینارین و ماده دیگری که به عنوان اسید کافئیک شناخته شده است، کبد را در برابر عفونت حفظ می کند و به کبد کمک می کند تا بعد از تخریب قسمتی از آن دوباره خود را از نو بسازد. از آنجایی که کنگر محتوی کربوهیدرات پیچیده غیر قابل هضم به نان اینولین است، خاصیت مسهلی دارد. از طرفی اینولین موجود در کنگر باعث افزایش باکتری های مفید و کاهش باکتری های مضر در مدفوع می شود. در حقیقت باعث حفظ سلامتی روده شده و احتمالاً می تواند خطر سرطان روده باریک را کاهش دهد. آنتی اکسیدان  موجود در کنگر، پوست را در برابر سرطان محافظت می کند.
مقدار مصرف
بزرگسالان برای بهره گیری از اثرات درمانی کنگر می توانند ،4-1 گرم برگ خشک یا خام آن را سه بار در روز مصرف کنند.

کسانی که نباید کنگر مصرف کنند
- بهتر است زنان باردار، کودکان، بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی یا کلیوی از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند.  - از آنجایی که برگ های کنگر محرک انقباض کیسه ی صفراست، افرادی که سنگ کیسه ی صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند، چرا که افزایش انقباض کیسه ی صفرا منجر به انسداد مجاری و حتی پارگی کیسه صفرا می شود.  - هم چنین اشخاصی که نسبت به کنگر و یا خواص سینارین حساسیت دارند، باید از مصرف این گیاه پرهیز کنند.

منبع : ماهنامه دنیای تغذیه

برای نویسنده این مطلب tafgah72 تشکر کننده ها:
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
tafgah72
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 932
تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 918 بار
تشکر شده: 1132 بار
امتياز: 6280

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان