آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

در این بخش مطالب متفرقه در این زمینه قرار داده می شود

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Banowan

پستتوسط pejmanava » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:39 am

بله، بلدیم .


ولی تا من کنگر خوردم حالا خونه خودمون یا خونه بستگان واشنایان یه ذره مونده که خفه بشم !!!! :?

کنگر ی نوع گیاهیه که فوایدی رو درخودش جای داده  ولی دلیل نمیشه که غذا به حساب بیاریمش ،ومیتونیم ازش استفادهای  دیگری رو بکنیم .



مثلا پودرش کنیم بریزیم تو کپسولهای خوراکی بعد بندازیم بالا!! :D

نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2996
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

پستتوسط tafgah72 » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:48 am

دیگه حوصله ندارم چیزی بگم

مختارید میخوای بخور میخوای نخور

فقط خواهشا از هر غذایی خوشتون نمیاد سکوت کنید تا واکنش نشون بدید.

نه تنها شما بلکه همه مون.

در پناه خدا
tafgah72
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 932
تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 918 بار
تشکر شده: 1132 بار
امتياز: 6280

پستتوسط pejmanava » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:51 am

نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2996
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

پستتوسط bahar » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 12:57 am

سلام

کاربر پژمان توی آشپزخونه پینوس دستور پخت  همه نوع  غذا گذاشته میشه.

هر غذایی رو که دوست داشتین برین و درست کنین .

مسلما خیلی از کاربرای دیگه از این خورشت کنگر خوششون میاد .

بازم ازخواهرم تافگه ممنونم









برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها:
tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5119 بار
امتياز: 33870

پستتوسط pejmanava » يکشنبه فروردين ماه 3, 1392 1:06 am

ای بابا چرا همه گیر دادن به این !!!!!


منم فقط نظر خودمو گفتم .


در ضمن من که تسلیم شدم که :!!!!!!


ولی تو این وسط نمیدونم برای ورود اقایون ممنوع چ معنیه  وجود داره؟!!!!

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejmanava در يکشنبه فروردين ماه 4, 1392 12:31 pm .
نماد کاربر
pejmanava
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 2996
تاريخ عضويت: جمعه آبان ماه 4, 1391 12:30 am
محل سکونت: Mahabad
تشکر کرده: 2893 بار
تشکر شده: 3332 بار
امتياز: 25740

پستتوسط tarannom » يکشنبه فروردين ماه 4, 1392 10:50 am

سلام ممنون از همه کاربرا

بردار گرامی منظورم اینه که اگه کسی نسبت به غذاهای دوستان ایراد میگیره

ورودش ممنوع

فکر نکنم دیگه کسی ایراد بگیره.......
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 4, 1392 12:50 am

برنج لیمو ترش

مواد لازم

برنج خام ۲۰۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
برگ بو شش عدد
چوب دارچین دو عدد کوچک
میخک ۲ تا ۳ عدد *هل ۴ عدد
زیره سیاه ۲ قاشق مرباخوری
پودر زردچوبه یک چهارم قاشق مرباخوری
لیمو تازه یک عدد درشت
آب ۴۵۰ میلی لیتر
کمی نمک و جعفری برای تزئین




طرز تهیه

برنج خیس شده را آب کش کنید و کنار بگذارید.روغن را در قابلمه نچسب گرم کنید

و سپس برگ بو، دارچین، میخک، هل، زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید

، سپس برنج را به مواد اضافه کنید.

آب لیمو ترش، نمک و آب را به برنج اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و آن را با دمکش

بپوشانید و بگذارید بپزد. برنج آماده را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 4, 1392 12:57 am

برنج شیرازی

مواد لازم

برنج دو پيمانه
مرغ 250 گرم
بادنجان دو عدد
پياز متوسط دو عدد
زرده تخم‌مرغ دو عدد
زرشك پلويي پنج قاشق غذاخوري
ماست پنج قاشق غذاخوري
شكر دو قاشق غذاخوري
روغن مايع 100 گرم
سيب‌زميني دو عدد
زعفران به ميزان لازم



طرز تهيه

پياز را نگيني خرد كرده و كمي تفت مي‌دهيم. مرغ را با آب مي‌پزيم و آن را تكه تكه كرده و استخوان‌هايش را مي‌گيريم.

سپس، بادنجان و سيب‌زميني را بعد از پوست كندن حلقه‌حلقه بريده و در روغن مايع سرخ مي‌كنيم و زرشك را با شكر

تفت مي‌دهيم. زعفران را با آب گرم مخلوط كرده و در يك ظرف دردار ريخته و در جاي نسبتا گرم

به مدت نيم ساعت قرار مي‌دهيم تا خوب رنگ بگيرد.

برنج را آبكش كرده زرده تخم‌مرغ، ماست و كمي زعفران را مخلوط مي‌كنيم و ته قابلمه مي‌ريزيم

و بادنجان‌ها را روي آن چيده، سپس مرغ تكه‌تكه شده را روي بادنجان مي‌گذاريم و

زرشك را نيز با پياز داغ مخلوط كرده روي آنها مي‌پاشيم و مابقي برنج را روي مخلوط ريخته و

سطح برنج را صاف كرده و مابقي زعفران و روغن را روي آن مي‌ريزيم و می گذاریم تا پلو دم

بکشد و ته دیگ بزند، حالا غذاي ما حاضر است.
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 4, 1392 1:04 am

کیک خرمایی

مواد لازم

خرماي بدون هسته 30 عدد
آب جوش يك و يك چهارم فنجان
كره يا روغن آب شده يك و يك چهارم فنجان
شكر يك و يك چهارم فنجان
وانيل يك سوم قاشق چايخوري
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفيد دو و نيم فنجان
بيكينگ پودر 2 قاشق مرباخوري
گردوي خرد شده 2 فنجان


طرز تهیه

آب جوش را روي خرما مي ريزيم و با چنگال خوب له كرده و كنار مي گذاريم. پس از آن شكر و تخم مرغ را همراه

با وانيل با همزن خوب مي زنيم تا به طور كامل غليظ شود. آنگاه كره يا روغن آب شده را اضافه كرده و كمي هم مي زنيم.

سپس آرد و بيكينگ پودر را كه قبلاً الك كرده ايم با كمي از خرماي له شده در مايه مي ريزيم و مايه را با دور ملايم هم مي زنيم.

اين كار را هم چنان ادامه مي دهيم تا آرد و خرماي له شده با مواد كيك مخلوط شود. پس از آن همزن را كمي تند مي كنيم

تا مايه، يكدست و صاف شود. سپس همزن را خاموش مي كنيم و يك فنجان مغز گردو را اضافه مي كنيم

و خوب مخلوط مي نمائيم. مغز گردو بايد به تكه هاي كوچك خرد شود و نبايد آن را چرخ يا له كرد. حال اين مايه

را در قالبي كه قبلاً در آن كاغذ چرب شده انداخته ايم مي ريزيم و يك فنجان باقي مانده گردو را

روي سطح آن مي پاشيم و در طبقه وسط فر كه 15 دقيقه قبل روشن كرده ايم با حرارت 175 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت مي پزيم.

اين تنها كيكي است كه آرد آن با همزن زده مي شود. پس از خنك شدن كيك، آن را از قالب جدا كرده

و به هر شكلي كه دوست داشتيم برش مي دهيم و سرو مي كنيم.

برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها: 2
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), Sanam1 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 14.29%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 12:03 pm




مواد اولیه :

خورشت قارچ




--------------------------------------------------------------------------------

قارچ كوهي                                                                                    يك كيلوگرم

پياز كوچك                                                                           يك عدد

سبزي كوهي (سيرك)                                                                           500 گرم

آب                                                                                                   سه پيمانه

روغن،  نمك و فلفل                                                                              به ميزان لازم



طرز تهیه

پياز را ريز خرد كرده كمي در روغن تفت مي‌دهيم بعد قارچ را لقمه‌‌اي خرد كرده به پياز اضافه مي‌كنيم

و تفت مي‌دهيم. سبزي را خرد كرده به قارچ‌‌ها افزوده و پس از آن آب را مي‌افزاييم تا قارچ‌‌ها پخته و خورش جا بيفتد

. در پايان نمك و فلفل خورش را اندازه مي‌كنيم. (بهتر است قليه قارچ را با حرارت ملايم بپزيد.)
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 12:11 pm

شربت توت فرنگی




مواد اولیه :


توت‌فرنگي - دو كيلو
شكر - 5/2 كيلو
آب - دو پيمانه
ژلاتين - يك قاشق سوپخوري
آب - نصف پيمانه


--------------------------------------------------------------------------------
طرز تهيه:                                                                                                                                      
داخل يك ظرف لعابي توت‌فرنگي‌هاي تميز شسته و خشك شده و بدون كاسبرگ را يك رديف ريخته

و يك رديف شكر مي‌ريزيم. اين كار را تا انتهاي توت‌فرنگي و شكر ادامه مي‌دهيم و به مدت 24 ساعت در يخچال قرار داده

تا آب آن خارج شود. آب خارج شده را به مدت پنج دقيقه در ظرف لعابي حرارت مي‌دهيم سپس توت‌فرنگي‌ها

را در پارچه سفيدي ريخته تا آب آن خارج شده و توت‌فرنگي‌ها در پارچه بماند

سپس دوطرف پارچه توت فرنگي‌ها را جمع كرده و آن را در ظرف لعابي ديگري كه دو پيمانه آب درون آن ريخته‌ايد

قرار داده و روي حرارت بگذاريد تا جوش بخورد و طمع و بوي توت‌فرنگي وارد آن شود و سپس دستمال را خارج كرده

و آب توت‌فرنگي خارج شده را كه از ابتدا كنار گذاشته‌‌ايم به ظرف لعابي اضافه كرده

و روي حرارت بالا قرار مي‌دهيم تا غليظ شود. بعد از سرد شدن درون شيشه نگهداري كنيد

برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 12:15 pm

بستنی سنتی



مواد اولیه :


شير يك ليتر
شكر 250 گرم
ثعلب يك قاشق غذاخوري
گلاب نصف پيمانه
زعفران يك قاشق چايخوري
خامه يخ‌زده 100 گرم
پودر پسته براي تزئين به ميزان لازم

--------------------------------------------------------------------------------

طرز تهيه:




شير را مي‌جوشانيم. حرارت را ملايم كرده، زعفران حل شده و گلاب را به شير اضافه مي‌‌كنيم

شكر و ثعلب را جداگانه با هم مخلوط كرده و بعد به شير اضافه مي‌‌كنيم تا جايي كه شكر كاملا حل شود.

شعله را خاموش كرده تا مواد خنك شود. بعد ظرف بستني را روي ظرفي كه پر از يخ است مي‌‌گذاريم و با همزن برقي مي‌‌زنيم

تا كش‌دار شود. آن‌گاه به مدت يك ساعت در فريزر قرار داده و بعد دوباره با همزن مي‌‌زنيم. تا سه بار اين كار

را تكرار مي‌‌كنيم بعد پودر‌پسته و خامه يخ‌زده را تكه‌تكه كرده به بستني مي‌افزائيم.
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 10:58 pm

مربا آلبالو با عطر رزماری



مواد اولیه :

روغن زيتون           سه قاشق غذاخوري

موسير                          دو قاشق غذاخوري

آلبالو                         يك پيمانه

گردو خرد شده                    نصف پيمانه

رزماري                        يك قاشق چايخوري

عسل                       يك قاشق غذاخوري

نمك و فلفل از هر كدام           8/1قاشق چايخوري

آب آلبالو                             8/1پيمانه


طرز تهيه

روغن زيتون را درون قابلمه مسي ريخته و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم.

سپس موسيرها را خرد كرده و به روغن اضافه مي‌كنيم. دو تا سه دقيقه حرارت مي‌دهيم تا موسيرها كمي تغيير رنگ داده

و نرم شوند. سپس گردوها را با هاون خرد نموده، برگ‌هاي تازه رزماري را نيز شسته و با سبزي خردكن يا ساطور كاملا ريز مي‌كنيم.

هسته آلبالوها را در آورده و بعد هر كدام را به چهار قسمت تقسيم مي‌نماييم. گردو، برگ رزماري و آلبالوها

را داخل قابلمه ريخته و پنج دقيقه صبر مي‌كنيم تا با حرارت ملايم کمی پخته شوند، در اين مرحله نمك و فلفل زده

و عسل را به همراه آب آلبالو كم‌كم به مواد مي‌افزاييم. سپس ظرف را روي حرارت زياد مي‌گذاريم تا جوش بیاید.

كف مربا را يكي، دو بار گرفته و تا جايي حرارت مي‌دهيم كه شربت آن غليظ شود.
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط farzaneh » سه شنبه فروردين ماه 6, 1392 11:16 am

ممنونم  ترنم گیان

حتما از دستور های پختی که گذاشتی استفاده میکنم

از بقیه دوستان هم ممنونم
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

برای نویسنده این مطلب farzaneh تشکر کننده ها:
tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
farzaneh
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 200
تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 27, 1391 12:30 am
محل سکونت: پاوه
تشکر کرده: 171 بار
تشکر شده: 187 بار
امتياز: 340

پستتوسط tarannom » سه شنبه فروردين ماه 6, 1392 10:06 pm

کیک پسته ای




مواد لازم

بسكويت ساده گندم نرم شده 1 ليوان
پسته نرم شده 2 ليوان
تخم مرغ 5 عدد
شكر 1 ليوان
هل نرم شده 4/3 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر 2 قاشق غذاخوري
روغن 4/1 ليوان
شكر نرم شده براي تزئين



طرز تهيه

تخم مرغ را با شكر به مدت 5 دقيقه با همزن برقي خوب بزنيد.سپس بيسكويت و یک لیوان پسته نرم

شده را كم كم به مواد اضافه كرده هم بزنيد . بيكينگ پودر،هل و روغن را به مواد اضافه كرده و مواد را مخلوط نمایید .

مواد كيك را در ظرفي كه از قبل چرب كرده و آرد پاشيده ايد به مدت 30 تا 40 دقيقه با حرارت 165 درجه

سانتيگراد قرار دهيد تا كيك بپزد و روي آن طلايي رنگ شود.كيك را پس از خنك شدن از فر خارج كرده روي

آن را با پودر پسته و پودر شكر تزئين كنيد.

نوع دیگری از کیک پسته ای با ورقه و چیپس شکلاتی تهیه می شود که روش آماده سازی آن طبق دستور زیر می باشد:

مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع نصف لیوان

شیر نصف لیوان

پودر شکر 1 لیوان

پسته آسیاب شده 300 گرم

آرد ۲ لیوان

پکینگ پودر 1 بسته

چیپس شکلاتی 4 قاشق

نمک به مقدار لازم

سس شکلاتی

طرز تهیه

تخم مرغ، شکر و نمک را با همزن مخلوط می کنیم سپس 200 گرم پسته،روغن مایع،

شیر،آرد و پکینگ پودر را اضافه کرده و هم میزنیم .

چیپس شکلاتی را اضافه کرده به آرامی هم میزینم و بعد ظرف مخصوص طبخ کیک را چرب کرده

خمیر را داخل ظرف ریخته و در فر با حرارت 175 درجه به مدت 30 دقیقه طبخ می نماییم.

بعد از طبخ کیک پسته ای نیم گرم که شد سس شکلات را روی آن ریخته و سطح کیک

را پودر پسته می پاشیم و بعد سرد از شدن برش میزنیم .





برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان