آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

در این بخش مطالب متفرقه در این زمینه قرار داده می شود

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Banowan

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Modir-Banowan » سه شنبه مرداد ماه 29, 1392 6:08 pm




مواد لازم برای ۶ – ۵ نفر :
گوشت بی استخوان : نیم کیلو
بادنجان قلمی : ۱۲-۱۰ عدد
عدس : ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده : ۳ قاشق غذا خوری
کشک ساییده غلیظ : ۲ یا ۳ فنجان
گردوی چرخ شده : ۱٫۲ فنجان
زعفران ساییده : ۱٫۲ فنجان
سیر داغ : ۳ قاشق غذاخوری
نعناع داغ : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار کافی

طرز تهیه :
گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم .
سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد.
بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می کنیم .
بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می کنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن کشیده شود.
سپس با گوشت کوب ، آن را می کوبیم تا کاملا” له شود.
حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و کمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم کشدار شود.
به تدریج کشک را به آن اضافه کرده و مرتبا” آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد .
روی حلیم را با کمی گردو، کشک، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می کنیم .

نکات تغذیه ای :
حلیم بادنجان ، غذایی محلی و لذیذ است.
بادنجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می کند .
پخته آن برای طحال و اخلاطی که در آن جمع می شود سودمند است.


برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 2
bahar (چهارشنبه مرداد ماه 30, 1392 6:01 pm), hoda (جمعه شهريور ماه 1, 1392 6:01 pm)
رتبه: 14.29%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط CafeWeb » دوشنبه آبان ماه 19, 1392 2:10 am

طرز تهیه آش دوغ




مواد لازم :





سبزی ( گشنیز ، تره و سیر )
۱/۵ کیلو
برنج
۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم
پیاز متوسط
۱ عدد
نخود۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
آرد برنج۲/۱ فنجان معادل ۷۵ گرم
تخم مرغ۲ عدد
دوغ۴ کیلو
ترخان خشک۲۵ گرم
فلفل سبز و قرمز تند۲ عدد
پیاز داغجهت تزیین
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زرد چوبهکمی برای گوشت چرخ کرده
روغن۲ قاشق غذاخوری




طرز تهیه :


۱) تخم مرغ ها را کمی بزنید همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روی حرارت قرار دهید .


۲) مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد .


۳) سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که بصورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید. در این مرحله نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید .


۴) در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کرده بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزئین نمائید










عضويت  / ورود


وب سایت پینوس
دینی ، علمی ، فرهنگی - اجتماعی
Www.Penous.Com , http://Www.Penous.ir  ,  http://Www.Penous.Net




واحد خبری پینوس
جدیدترین اخبار پاوه و اورامانات ، ایران و جهان
News.Penous.Com



برای نویسنده این مطلب CafeWeb تشکر کننده ها: 2
bahar (دوشنبه آبان ماه 20, 1392 1:23 pm), tarannom (دوشنبه آبان ماه 20, 1392 10:59 pm)
رتبه: 14.29%
 
نماد کاربر
CafeWeb
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
 
پست ها : 922
تاريخ عضويت: جمعه آذر ماه 25, 1389 12:30 am
محل سکونت: کرمانشاه / پاوه
تشکر کرده: 1072 بار
تشکر شده: 906 بار
امتياز: 101619

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط bahar » دوشنبه آبان ماه 20, 1392 1:36 pm


آش دوغ
آش دوغو فقط یکبار خوردم
اونم توی ادربیل آبگرم سرعین

خوب بود خوشمزه
خب توی این هوای بارانی و سرد پاوه
خوردن  آش واقعا می چسپه

نوش جان





نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5119 بار
امتياز: 33870

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط tarannom » دوشنبه آبان ماه 20, 1392 11:03 pm








كيك مرغ و گردو

مواد مورد نياز :
نان تست شده 12 ورقه (اسلايس)
سينه مرغ پخته و خرد شده 1 عدد کامل
پيازچه پاک کرده و خرد شده 3 پيمانه

(بهتر است از قسمت های سفيد
2 پيمانه و از قسمتهای سبز 1 پيمانه)
گردوی تازه 15 تا 20 عدد
سس مايونز 2 پيمانه (1 شيشه کوچک)
ماست خامه ای چکيده 2 پيمانه
خامه 1 پيمانه
نمک و فلفل به ميزان دلخواه


طرز تهيه :


سس مايونز ، ماست چکيده و خامه را با هم مخلوط کنيد و آنرا به دو قسمت تقسيم کنيد.
در ظرفی مرغ خرد شده و پياز چه و گردوی خرد شده را با نيمی از سس مخلوط کنيد و آن را با نمک و فلفل مزه دار کنيد و کنار بگذاريد .
کناره های نان تست را با چاقو جدا کنيد و 4 ورقه از نان را کنار هم به صورت يک مربع قرار دهيد و روی آن را با نيمی از مخلوط مرغ که آماده کرده ايد بپوشانيد سپس دوباره نان تست را روی مواد بگذاريد و نيمه ديگر مخلوط مرغ مزه دار را روی آن پهن کنيد و با لا يهء ديگری از نان تست بپوشانيد (توجه کنيد که لايه ها با نان تست شروع و با نان تست هم تمام می شود ). لايه ها زا با دست کمی فشار دهيد تا کاملا به هم بچسبند و سپس تمام سطح و کناره های کيک را با نيم ديگری از سس که کنار گذاشته بوديد کاملا بپوشانيد و دو ساعت در يخچال قرار دهيد .
بريدن قطعات و تزيين اين کيک به سليقه شما بستگی دارد . در اينجا نمونه ای از تزيين نشان داده شده است که با استفاده از پاشيدن پودر گردو روی تمام سطح کيک و سپس تقسيم بندی قطعات با استفاده از سس مايونز و تزيين آن با گوجه فرنگی ريز و گردو صورت گرفته است .

نکته :

1) بهتر است اين اوردور چند ساعت قبل از مهمانی آماده و در يخچال نگهداری شود .
2) اگر فصل گردوی تازه نبود ، گردوی خشک که به مدت 3 ساعت خيس خورده باشد هم می تواند همان کيفيت را داشته باشد .
3) در داخل مايه مرغ می توان ازکمی جعفری ريز شده استفاده کرد ، ولی استفاده از ميزان پيازچه داده شده الزامی است .

برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
bahar (دوشنبه آبان ماه 20, 1392 11:07 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط bahar » دوشنبه دي ماه 30, 1392 2:55 pm


نکات یه آشپزی خوب
1 - اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ برگردانید،
این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.
2- - برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.
3-اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.
4- برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.
5-براي پختن سيب‌زميني، اول بگذاريد آب جوش بيايد. سپس سيب ‌زميني‌ها را با مقداري نمك به آن اضافه كنيد.
به اين صورت سيب‌زميني‌ها بعد از پختن، ترك بر نمي‌دارند و سالم مي‌ماند.
6-قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .
7- - اگر در مورد آب پز کردن تخم مرغ شک دارید که آیا پخته است یانه ویا به عبارتی سفت شده است ،
کافیست آنرا به چرخانید اگرتخم مرغ چرخید پخته است ولی اگر از این کار شانه خالی کردنپخته است



نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5119 بار
امتياز: 33870

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Roobar » سه شنبه بهمن ماه 1, 1392 9:19 pm

سلام علیکم:

ممون از ترنم جان برای ساخت این تاپیک و همچنین از کسانی که مطلب ارسال کردن.

اما ...

من یه پیشنهادی دارم...یه تاپیک که اکثر مطالب اون فقط کپی پست شده یه کم خسته کننده و دور از واقعیت به نظر میاد.

به نظر من بهتره که هر کسی که این جا یه دستوری رو میزاره خودش حداقل یه بار اون غذا یا شیرینی رو درست کرده باشه و در واقع تجربه داشته باشه

و دستور رو از زبان و قلم خودش بنویسه

و اگه براش ممکنه که عکس چیزی که خودش پخته رو بزاره ...

چون اینطوری افرادی که دستور رو میخونن اگه مشکلی براشون پیش اومد در رابطه با پخت میتونن از تجربیات دیگران استفاده کنند...
نماد کاربر
Roobar
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 185
تاريخ عضويت: پنج شنبه دي ماه 27, 1391 12:30 am
تشکر کرده: 113 بار
تشکر شده: 133 بار
امتياز: 70

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط bahar » يکشنبه بهمن ماه 27, 1392 3:50 pm


سوپ هویج و گشنیز



موادلازم:
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 عدد پیاز خرد شده
1 قاشق چایخوری تخم گشنیز
1عدد سیب زمینی خرد شده
هویج 450g پوست کنده و خرد شده
آب مرغ 1/2 لیتر
گشنیز یک مشت کوچک خرد شده
نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه:
ابتدا پیاز و روغن را حدود 5دقیقه باهم تفت می دهیم تا نرم شود سپس تخم گشنیز و سیب زمینی را اضافه و 1دقیقه تفت میدهیم.هویج و آب مرغ را اضافه میکنیم ومی گذاریم که جوش بیاد سپس حرارت را کم می کنیم تا 20دقیقه بپزد.وقتی که هویج ها نرم شدند گشنیز هم اضافه میکنیم.این سوپ را هم به صورت پوره شده وهم پوره نشده می توان سرو کرد.
__________________





نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5119 بار
امتياز: 33870

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط tafgah72 » دوشنبه اسفند ماه 19, 1392 4:16 pm







برای تهیه خورش‌ها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:

خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.
خورش را نباید زیاد به‌هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.


انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.
چاشنی خورش‌ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.


خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.
برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود.


نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.
گوشت کلیه خورش‌ها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد.


وقتی تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز می‌گذاریم تا آب زیادی آن تبخیر شود.

برای تهیه پیاز داغ :
برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورش‌ها مصرف می‌شود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و رویی آتش گذارد و گاهی آهسته به‌هم زد تا پیاز طلائی رنگ شود. و بلافاصله یک استکان آب ریخت که رنگ آن زیاد تیره نشود.









برای نویسنده این مطلب tafgah72 تشکر کننده ها:
bahar (سه شنبه ارديبهشت ماه 9, 1393 3:34 pm)
رتبه: 7.14%
 
tafgah72
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 932
تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 918 بار
تشکر شده: 1132 بار
امتياز: 6280

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Modir-Banowan » دوشنبه فروردين ماه 25, 1393 6:04 pm














































برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها:
bahar (سه شنبه ارديبهشت ماه 9, 1393 3:33 pm)
رتبه: 7.14%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط Modir-Banowan » دوشنبه فروردين ماه 25, 1393 6:48 pm



این بستنی رژیمی از شاتوت، ماست، شکر و کمی وانیل درست شده است.درست کردن این بستنی بسیار سریع و راحت بوده به شرطی که شاتوتها را از قبل فریز کرده باشید.همچنین اگر شما رژیم نداشته باشید می توانید از تکه های انواع شکلات ( شکلات تلخ، شکلات سفید و ... ) استفاده کنید.


مواد لازم : تمشک تازه یخ زده      3 فنجان (مراقب باشید تمشک ها له نشده باشند)
ماست ساده کم چرب      2 فنجان
شکر      1/3 فنجان
وانیل      1 و 1/2 قاشق چایخوری
تکه های شکلات     1/2 فنجان (ترجیحا ریز باشند)



طرز تهیه :


شاتوت، ماست کم چرب، شکر و وانیل را در مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا مایع صاف و یکدستی به شما بدهد.
سپس تمام این مواد را داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و تا درست شدن بستنی صبر کنید.
سپس تکه های شکلات را به این بستنی اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه داخل فریزر بگذارید.
در این لحظه بستنی شما آماده شده است. کافی است آن را به ظرف های مخصوص سرو منتقل کرده و از میهمانان تان پذیرایی کنید.

نکته :
اگر دستگاه مخصوص بستنی ساز در منزل ندارید از روش زیر استفاده کنید :
مخلوط آماده شده را در ظرفی به قطر 23 و ارتفاع 33 سانتی متر منتقل کنید و داخل فریزر بگذارید. سپس این مخلوط را هر یک ساعت یک بار هم بزنید تا زمانی که مخلوط سفت در لبه های ظرف و مخلوط نیمه سفت در مرکز ظرف باشد.
شاتوت ها را برای منجمد کردن بین 2 تا 6 ساعت درون فریزر قرار دهید.
سپس شاتوتها را به بستنی اضافه کرده و آن را به مخلوط کن منتقل کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و سفتی درست شود.
سپس تکه های شکلات را به بستنی اضافه کرده و آن را درون کیسه های پلاستیکی کاملا بسته بگذارید و تا زمان سرو داخل فریزر نگهداری کنید.

اطلاعات تغذیه ای برای 1/2 فنجان بستنی شاتوتی :
کالری : 148
چربی : 4 گرم
چربی اشباع شده : 2 گرم
کلسترول : 4 میلی گرم
کربوهیدرات : 25 گرم
فیبر : 4 گرم
پروتئین : 4 گرم
سدیم : 45 میلی گرم






برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 2
bahar (دوشنبه فروردين ماه 25, 1393 11:14 pm), pejmanava (سه شنبه فروردين ماه 25, 1393 12:10 am)
رتبه: 14.29%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط bahar » سه شنبه ارديبهشت ماه 9, 1393 3:50 pm


دمی چشم بلبلی با شوید




دمی از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که به سبک های متفاوت و با مواد مختلف طبخ می شود.
دمی چشم بلبلی نیز از این امر مستثنی نیست، وجود شوید در دمی طعمی بی نظیر و متمایز به غذا می بخشد.
دمی چشم بلبلی را بهتر است در کنار سالاد شیرازی و ترشی سرو کنید.


مواد لازم(برای۴ نفر):
لوبیا چشم­ بلبلی — ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
برنج — ۳ پیمانه (۴۸۰ گرم)
نمک — به مقدار لازم
کره — یک دوم پیمانه (۸۰ گرم)
زنجبیل (پودرشده) — ۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)
زعفران (ساییده و حل­ شده در آب­جوش) — ۲ قاشق سوپ خوری (۲۸ میلی لیتر)
ادویه پلویی– ۱ قاشق سوپ خوری (۶ گرم)
شوید (پاک و خرد شده) — ۲۵۰ گرم
پیاز (بدون پوست و دونیم شده) — ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
زرد چوبه (پودرشده) — ۱ قاشق سوپ خوری (۶ گرم)
مرغ (خردشده) — ۱ عدد (۱۲۰۰ گرم)
روغن — به مقدار لازم


روش تهیه:

۱- لوبیا را به مدت ۲۴ ساعت در مقداری آب خیس کرده
(در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آب آن را عوض کنید)، سپس هنگام پخت در آبکش بریزید؛
۲. برنج را با پنج پیمانه آب و مقداری نمک از سه ساعت قبل خیس کنید؛
۳. لوبیا رابا دو پیمانه آب و مقداری نمک در قابلمه ای مناسب ریخته و بگذارید به مدت سه ساعت بپزد، سپس در آبکش بریزید؛
۴. برنج خیس­شده را با کره روی حرارت زیاد قرار دهید. پس از جوش آمدن، لوبیا، زنجبیل، نیمی از زعفران و ادویه پلویی را به آن اضافه کنید؛
۵. هنگامی که آب برنج در حال تمام شدن بود، شبت را افزوده، مخلوط کنید و
بگذارید آبِ آن کاملاً تبخیر شود، سپس حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید تادم بکشد؛
۶. در قابلمه ای جداگانه، پیاز، تکه های مرغ، نمک و فلفل را با کمی آب داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید.
زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و درِ ظرف را بگذارید تا مرغ بپزد. پس از پخت، مرغ را در آبکش قرار دهید،
سپس در روغن به مدت ده دقیقه از هر دو طرف به همراه بقیه زعفران سرخ کنید؛
۷. برنج زعفرانی را جدا کرده، دمی را در دیس بکشید و آن را با برنج زعفرانی و مرغ سرخ شده تزیین و سرو کنید.

پیشنهاد:
برای تهیه این غذا چنانچه از برنج آبکش شده استفاده می کنید، کفِ قابلمه مقداری روغن ریخته،
پس از داغ شدن، یک تکه نان لواش قرار دهید، سپس یک لایه برنج و لوبیا ریخته و مقداری زردچوبه، ادویه پلویی و زنجبیل اضافه کنید
و مجدداً یک لایه برنج و یک لایه مواد ریخته و لایه آخر را با برنج سفید بپوشانید و
زعفران را نیز در گوشه ای از برنج ریخته و بگذارید برنج دم بکشد، سپس با مرغ سرخ شده سرو کنید.


خواص شوید:
پیشگیری از پوکی استخوان، ضد باکتری، ضد سرطان، موثر در بی خوابی،
ضد التهاب، آرام بخش، افزایش دهنده شیر مادر، ضدسرفه، درمان درد معده و یرقان










برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها:
tarannom (شنبه ارديبهشت ماه 27, 1393 11:02 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5119 بار
امتياز: 33870

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط saraa » شنبه شهريور ماه 29, 1393 3:01 pm

پیتزا مخلوط مخصوص




مواد لازم:



آرد                                                        3 پیمانه


نمک                                                      یک قاشق چایخوری

مایه خمیر                                               یک قاشق سوپخوری

شکر                                                     یک قاشق سوپخوری

روغن زیتون                                              یک چهارم پیمانه

آویشن                                                   یک قاشق سوپخوری

پودر سیر                                                یک قاشق چایخوری

آب ولرم                                                 به مقدار لازم

سوسیس                                               یک پیمانه ، خرد کرده

قارچ                                                      یک پیمانه ، تفت داده

زیتون                                                    یک دوم پیمانه ، خرد شده

تخم مرغ                                                یک عدد

گوجه فرنگی                                          یک پیمانه ، خرد شده

فلفل دلمه ای                                        یک عدد

پنیر پیتزا                                               یک و نیم پیمانه(رنده شده)
--------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:
آرد و نمک را در کاسه ای الک کنید . مایه خمیر ، شکر ، روغن زیتون ، آویشن و پودر سیر را اضافه و با هم مخلوط کنید .
سپس آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا به صورت خمیر یکنواختی در آید و به دست نچسبد. سوسیس ،
قارچ و زیتون خرد کرده را به خمیر اضافه کرده ورز دهید تا با خمیر مخلوط شود .
کف سینی را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید سپس تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید.
خمیر را استراحت داده تا ور بیاید سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را روی آن ریخته و در انتها پنیر
رنده شده را روی آن بپاشید و آن را در فر با حرارت 250 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.











برای نویسنده این مطلب saraa تشکر کننده ها: 5
Maryam-new (يکشنبه شهريور ماه 30, 1393 3:08 pm), asmaa (سه شنبه ارديبهشت ماه 29, 1394 2:18 pm), bahar (شنبه شهريور ماه 29, 1393 3:31 pm), pejmanava (يکشنبه شهريور ماه 30, 1393 10:26 pm), yosra69 (شنبه شهريور ماه 29, 1393 4:29 pm)
رتبه: 35.71%
 
نماد کاربر
saraa
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 61
تاريخ عضويت: يکشنبه تير ماه 15, 1393 2:01 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 142 بار
امتياز: 1430

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط yosra69 » پنج شنبه ارديبهشت ماه 10, 1394 10:51 pm

ژله روله

اول هر نوع ژله‌ای رو که دلتون خواست با یه لیوان آب جوش خوب حل کنید تا یکدست بشه.

نکته: هر یک بسته ژله یک لیوان آب گرم و یک لیوان بستنی لازم داره

بعد یه لیوان بستنی به اون اضافه می‌کنیم( من از بستی توت فرنگی استفاده کردم) هم می‌زنیم تا بستنی آب بشه.

بعد روی یه سینی نایلون فریزی رو پاره کرده و پهن می‌کنیم و کمی چرب می‌کنیم و ژله رو روش می‌ریزیم و در یخچال برای مدت 45 دقیقه قرار میدیم بعد از سپری شدن زمان، اونو از یخچال بیرون میاریم و با چاقو برش میدیم و دونه دونه رول می‌کنیم

نکته: جنس سینی زیاد فرق نمی‌کنه فقط مستطیلی شکل باشه و سایزش کوچک نباشه( بزرگ باشه مثلا ظرفیت 15 تا استکان داشته باشه)



>
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (5)

إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (6) (انشراح)



برای نویسنده این مطلب yosra69 تشکر کننده ها:
bahar (پنج شنبه ارديبهشت ماه 17, 1394 4:34 pm)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
yosra69
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 1059
تاريخ عضويت: دوشنبه بهمن ماه 22, 1391 12:30 am
محل سکونت: روانسر
تشکر کرده: 1401 بار
تشکر شده: 1766 بار
امتياز: 17650

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط saratah1393 » پنج شنبه ارديبهشت ماه 17, 1394 4:07 pm

مواد لازم سوپ ماش :سینه مرغ یک چهارم یک عدد متوسط – هویج خرد شده یک عدد متوسط – پیاز یک عدد متوسط – ماش سه قاشق غذاخوری – برنج نیم دانه ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری – کدو سبز خرد شده یک عدد متوسط
طرز تهیه سوپ ماش:برای سوپ ماش، ابتدا سینه مرغ و پیاز خرد شده را با ۳ الی۴ پیمانه آب می گذاریم نیم پز شود. بعد از نیم پز شدن در حین پختن مرغ ، ماش و هویج و کدو را هم اضافه کرده و اجازه می دهیم همه مواد با هم خوب پخته شوند ، بعد برنج شسته شده را به مواد سوپ ماش اضافه می کنیم تا برنج نیم دانه پخته شود و لعاب لازم را هم به سوپ بدهد . در این زمان که برنج پخت سوپ ماش آماده است . این سوپ ماش برای کودکان بالای ۸ ماه به بالا بسیار مناسب می باشد .
منبع :

عضويت  / ورود


برای نویسنده این مطلب saratah1393 تشکر کننده ها:
bahar (پنج شنبه ارديبهشت ماه 17, 1394 4:34 pm)
رتبه: 7.14%
 
saratah1393
کاربر سایت
کاربر سایت
 
پست ها : 4
تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1394 6:43 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 3 بار
امتياز: 30

Re: آشـپـزخـانـه پـيـنـوس

پستتوسط tarannom » چهارشنبه تير ماه 3, 1394 12:27 pm

خورش لوبیا چیتی ( ارومیه)
مواد لازم:

پیاز:1 عدد
غوره : مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه
زعفرون آب شده
گوشت قیمه ای: 500 گرم
لوبیا چیتی پخته: 300 گرم
رب گوجه فرنگی
بادمجون : چند عدد
سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه:

پیاز رو سرخ کنید. گوشت رو باهاش تفت بدید تا کمی آب بنداره.
فلفل و زردچوبه بزنید تفت بدید بهش رب رو اضافه کنید و کمی آب بریزید تا گوشت بپزه
وقتی پخت نمک بزنید
غوره و لوبیا چیتی رو اضافه کنید و بزارید تا با هم بپزه و خورش جا بیفته  
تقریبا برای 2 پیمانه لوبیا چیتی 1 قاشق غذا خوری پرغوره استفاده می کنند " باز هم اندازه به ذائقه خودتون بستگی داره "
و در اخر زعفران اب شده رو بهش اضافه کنید بزارید با زعفرون چند جوش بزنه
بادمجون ها رو سرخ کنید هنگام سرو خورشت همراه با سیب زمینی سرخ کرده بچینید کنارش
معمولا گوجه فرنگی کبابی یا سرخ شده هم کنار این خورشت سرو میشه
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان