✿ بدانیم تا بمانیم ✿

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Banowan

پستتوسط mehr » سه شنبه مرداد ماه 2, 1391 12:20 am

سلام قولا من رب رحیم

سپاسگزارم بهار جان .




چند توصیه مهم برای روزه داران:




در مصرف غذا زیاده روی نکنید.

از مصرف غذاهای چرب برای سحری پرهیز کنید.

از مصرف چای زیاد در سحری خودداری کنید.

از کربوهیدرات های پیچیده مانند نان، برنج،سیب زمینی در سحری استفاده کنید.

مصرف این مواد باعث کاهش احساس گرسنگی در طول روز می شود.
"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"

برای نویسنده این مطلب mehr تشکر کننده ها: 5
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), Sanam1 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), SharakamPawa (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), ghazal66 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 35.71%
 
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

پستتوسط mehr » پنج شنبه مرداد ماه 12, 1391 12:35 pm

سلام قولا من رب رحیم


با مواد غذایی حاوی قند و انرژی مانند خرما ، آب میوه ، انواع شربت و شله زرد افطار کنید.

از مصرف انواع دسرها و شیرینی با شکر زیاد در افطار و سحر خودداری کنید.

مصرف غذا در وعده های سحر و افطار به صورتی باشد که هیچ گاه احساس سیری کامل نکنید.

شام را سبک و کم حجم میل کنید، هیچ گاه چند نوع غذا را با هم مصرف نکنید.

از زمان افطار تا قبل از خواب ، مایعات زیاد بنوشید.
"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"

برای نویسنده این مطلب mehr تشکر کننده ها:
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

پستتوسط mehr » جمعه مرداد ماه 13, 1391 4:09 pm

سلام قولا من رب رحیم

توصیه های تغذیه ای و بهداشتی در ماه مبارک رمضان:


رعایت توصیه های ارائه شده ، روزه دار را قادر خواهد ساخت با آسایش و آرامش بیشتری روزه بگیرد و از منافع معنوی و مادی روزه ماه مبارک رمضان لذت و بهره کامل ببرد.

رژیم غذایی در ماه رمضان نباید تفاوت زیادی با رژیم نرمال داشته باشد.با توجه به طولانی بودن ساعات روزه داری، باید از غذاهای دیرهضم حاوی فیبر(برنج و گندم سبوس دار،غلات و دانه ها، حبوبات،نخودسبز،اسفناج،چغندر قند،هویج، میوه های خشک،انجیر،آلو،بادام)بیشتر از غذاهای زود هضم (قند،شکر،آرد سفید،برنج بدون سبوس) استفاده کرد.

غذاهای دیرهضم 8ساعت طول می کشد هضم شود، در حالیکه غذاهای زودهضم در 3الی 4 ساعت هضم می شوند.



"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

پستتوسط mehr » سه شنبه شهريور ماه 7, 1391 9:20 pm

سلام قولا من رب رحیم




غذاهای سرشار از فیبر به زمان بیشتری برای هضم نیاز دارد.

هضم آهسته غذا در روده به کنترل قندخون و حفظ وزن کمک می کند.




مواد غذايي را از نظر ميزان فيبر مي توان به سه دسته تقسيم کرد:


1. مواد غذايي با فيبر زياد (5/2 تا 5 گرم فيبر) شامل :جو و سبوس جو، لوبيا ، نخود،عدس،آرد کامل گندم، خرما ،گلابي،آلو،اسفناج،آرتيشو(کنگر فرنگي)،کلم بروکلي،هلو و کشمش

2. مواد غذايي با فيبر متوسط (2 تا 5/2گرم فيبر) شامل :انواع سبزي خوردن، کرفس،هويج،ذرت،انجير،سيب با پوست،پرتقال،بادام و پسته

3. مواد غذايي با فيبر کم(کمتر از 2 گرم فيبر) شامل: انواع آب ميوه،سيب بدون پوست،انگور و غلات بدون سبوس،آرد سفيد،ماکاروني بدون فيبر،انواع کمپوت و آب ميوه هاي صنعتي



"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"

برای نویسنده این مطلب mehr تشکر کننده ها:
Sanam1 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

پستتوسط mehr » جمعه شهريور ماه 24, 1391 3:28 pm

5غذا برای رشد سریع مو



سبزیجات سبز سیر

این سبزیجات نظیر اسفناج و بروکلی بهترین غذا برای رشد مو هستند و حاوی ویتامین A و C می باشد. این ویتامین ها به بدن کمک می کند تا چربی طبیعی پوست سر را تولید کرده که موجب رشد سریع مو می شود.




ماهی


ماهی آزاد یا قزل آلا یکی از بهترین انواع ماهی برای رشد مو است. قزل آلا و دیگر ماهی ها منبع خوب پروتئین ، ویتامین و آهن است.به گزارش نیک صالحی ماهی حاوی ویتامین B12 و اسیدهای چرب امگا 3 است. بنابراین می تواند رشد مو را همراه با سلامت پوست سربهبود دهد.



حبوبات

حبوبات حاوی آهن ، روی ، بیوتین و مواد مغذی ضروری است. افرادی که دچار کمبود بیوتین هستند دچار ریزش مو می شوند. بنابراین حبوبات می تواند از ریزش مو جلوگیری کرده و رشد مو را سریع ترکند.



تخم مرغ، مرغ و بوقلمون

مرغ، تخم مرغ و بوقلمون حاوی مقادیر زیاد پروتئین است.بنابراین نه تنها باعث رشد سریع مو میشود بلکه آن را تقویت نیزمی کند.




گردو

گردو در رژیم غذایی باعث رشد مو می شود، سرشار از پروتئین و روی بوده و برای رشد مو و سلامت کلی مو موثر است. می توانید از آن به عنوان تنقلات استفاده کنید.


تهیه و ترجمه: گروه سلامت نیک صالحی







"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"

برای نویسنده این مطلب mehr تشکر کننده ها:
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

پستتوسط bahar » يکشنبه شهريور ماه 26, 1391 3:30 pm

بنام خدا


خواص سیب را جدی بگیرید







این روزها سیب در بازار فراوان است ، بد نیست تا فرصت هست از خوردن آن غافل نشویم.


سیب یک میوه قلیایی و تمیزکننده بدن است و به علت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می‌‌کند .


اگر روده تنبلی دارید سیب را روی آتش ملایمی بپزید و آن را میل کنید البته حتما از ظرف لعابی یا تفلون

استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین‌های آن حفظ می‌شود.


شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صداست. برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را

شسته و با پوست قطعه ‌قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آن را با پارچه نازکی صاف کنید و چند حبه قند


به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید.

روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.


سیب میوه‌ای کلسیم دار است که به جذب کلسیم نیز کمک می‌کند.

این میوه خستگی مفرط بدن را از بین می‌برد و دم‌کرده برگ آن ادرارآور و درمان‌کننده التهاب کلیه و مثانه است.


نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.

این میوه مقوی کبد و اشتهاآور است و برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است.


خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی‌برد.

پوست سیب را مانند چایی دم کنید و بیاشامید. این چایی بهترین دوست کلیه است.


آب سیب را با آبمیوه‌گیری در منزل تهیه کنید و فورا آن را بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم‌های خود را از دست می‌دهد.

مراقب باشید دانه‌های سیب را نخورید زیرا دارای سیانید بوده و مصرف زیاد آن ایجاد مسمومیت می‌کند.





برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها: 2
mehr (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), فرمیسک (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 14.29%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

پستتوسط mehr » شنبه مهر ماه 1, 1391 2:44 pm

گیاه آپارتمانی کشنده!



گیاه بسیار خطرناک "دیفن باخیا" که اکثر جا هادر منازل و دفاتر نگهداری می شود بسیار سمی بوده و می تواند به مرگ افراد بویژه کودکان منجر شود.در صورتی که قطعه ای از برگ آن خورده شود انسان را می کشد - دست زدن به برخی از انواع آن بعد از تماس با چشم انسان را کور می کند.

در صورتی که قطعه ای از برگ آن خورده شود انسان را می کشد - دست زدن به برخی از انواع آن بعد از تماس با چشم انسان را کور می کند.

این گیاه مانند برگ انجیری بسیار سمی است و باید از دسترس نوزادان و کودکان نوپا که احتمال می دهید برگ های آن را به دهان بگذارند، دور نگهداشته شود در صورت بلعیده شدن، به دهان و زبان آسیب می رساند و شخص قادر به تکلم نیست.

نام فارسی اصیل این گل ، دیفن باخیا است که اشاره به سمی بودن برگ آن دارد. گیاهی است برگ زینتی. زادگاهش برزیل است. ساقه ها نرم و آبکی و نقش و رنگ برگها سبز رنگ بوده و آراسته به لکه های سفید کرمی و زرد کمرنگ است که از دو طرف برگ دیده می شوند. ساقه ها غالبا بدون انشعاب و برگهای انتهایی همیشه در حال رشد و فعالیت می باشند و برگهای پایینی به تدریج ریزند و ساقه حالت سخت به خود می گیرد. نسبت به عدم تهویه هوای اتاق و آبیاری بیش از اندازه حساس است.


http://www.hipersian.com
"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"

برای نویسنده این مطلب mehr تشکر کننده ها: 2
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), فرمیسک (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 14.29%
 
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

پستتوسط bahar » سه شنبه مهر ماه 11, 1391 4:10 pm


کارهایی که باعث می شود زودتر پیر شوید







تما شا کردن تلویزیون :

همه ما می دانیم که سپری کردن ساعتهای طولانی در مقابل تلویزیون برای کمر ما مضر است اما احتمالا” شما

نمی دانید که اینکار طول عمر شما را نیز کاهش می دهد. محققان دانشگاه کوئیزلند به نتیجه رسیده اند که به ازای

هر ساعتی که تلویزیون تماشا می کنید ، ممکن است حدود ۲۲ دقیقه از عمر شما کم شود. علاوه بر این نتایج تحقیقات

این محققان نشان می دهد که تماشای تلویزیون خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را هم افزایش می دهد.

نوشیدن مایعات با بطری و یا از طریق نی :

شاید می دانستید که ، هرچه را که می نوشید می تواند روی ظاهر شما تاثیر گذار باشد اما احتمالا”

اگر بشنوید که نحوه نوشیدن هم می تواند روی شما تاثیر بگذارد تعجب خواهید کرد. در واقع مک زدن

نوشیدنی ها از طریق نی و یا نوشیدن مایعات با بطری باعث می شود که چین و چروکها و خطهای اطراف شما

عمیق تر شود. پس سعی کنید تا آنجا که می توانید مایعات را با لیوان بنوشید تا چین چروکهایتان عمیق نشود.


ورزش خیلی کم و یا ورزش خیلی زیاد :

فواید ورزش برای سالم و جوان نگه داشتن جسم و روح شما بسیار زیاد است. فقدان ورزش در زندگی روزمره، نه تنها

خطر ابتلا به چاقی و بیماریهای قلبی را افزایش می دهد بلکه طول عمر ما را هم کوتاه می کند .علاوه بر این ورزش کردن

باعث می شود که ذهن شما هم جوان بماند و از شما در مقابل بیماری آلزایمر محافظت می کند. اما ورزش زیاد و بیش از

اندازه نیز برای ما مضر است و باعث خشکی مفاصل و افزایش خطر ابتلا به آرتروز می شود.


استفاده از صابون :

ممکن است فکر کنید صابون بهترین دوست صورت شما است اما این اصلا” درست نیست زیرا پوست صورت شما

دارای یک پوشش خاص است که محافظ طبیعی پوست صورت شماست اما وقتی از صابون استفاده می کنید لایه روغنی

محافظ پوست شما را از بین می برد و پوست شما خشک می شود . خشک شدن پوست نیز در نهایت منجر به ایجاد چین و چروک می شود .


گوش کردن به آی پدها :

از دست دادن مقداری از قدرت شنوایی از علائم رایج پیری است اما بسیاری از ما با گوش دادن به موسیقی با صدای

بسیار بلند از طریق هدفون ، در همین جوانی قدرت شنوایی خود را کاهش می دهیم . گوش دادن به موسیقی با صدای

کم و یا معمولی آسیب زیادی به گوش ما وارد نمی کند اما نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که اگر یک ساعت بطور

مداوم از طریق هد فون به موسیقی گوش کنیم ، شنوایی ما بطور موقت کاهش می یابد و اگر با صدای بسیار بلند اینکار

را انجام بدهیم ، آسیبی که به گوش ما می رسد ممکن است دائمی شود.









برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها:
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

پستتوسط mehr » دوشنبه مهر ماه 30, 1391 12:24 am

8 خاصیت خوردن ژله


1. برای پوست خوب است

ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست خوب است. به بازسازی سلولهای جدید بدن کمک می کند. از پیدایش علائم پیری پوست جلوگیری می کند. به گزارش نیک صالحی ژله برای تولید کلاژن خوب است. ژله دارای اسید اسپارتیک غنی است که به فرآیند بازسازی کمک می کند. بنابراین خوردن آن در حد میانه ضرری ندارد.

2. برای عملکرد کاهش و افزایش وزن خوب است


ژله کالری کمی دارد در نتیجه برای دست یافتن به وزن ایده آل مناسب است. برخلاف دیگر محصولات شیرین ، قند آن بسیار بالا نیست.

3. سیستم ایمنی بدن را ارتقاء می دهد


ژله از کربوهیدرات و ویتامین B غنی است.به افزایش ایمنی بدن کمک می کند. خیلی از افراد ترجیح می دهند بعد از جلسات ورزشی ویا در زمان افسردگی ژله بخورند.

4. برای سلامت مو خوب است


ژله منبع غنی اسید فولیک بوده که برای سلامت مو مفید است. از نازک شدن و ریزش مو جلوگیری می کند.

5. به کاهش کلسترول بد کمک می کند

همه می دانند که اگر سطح کلسترول بد در بدن افزایش یابد می تواند منجر به حمله قلبی شود. ژله به کاهش کلسترول بد یعنی LDL کمک کرده و سطح کلسترول خوب بدن را افزایش می دهد. ژله به جلوگیری از خطر بیماری های قلبی کمک می کند.

6. برای التهاب و ورم مفاصل خوب است


ژله از ژلاتین طبیعی تهیه شده است که می تواند نرمی مفاصل را افزایش داده و از التهاب و ورم مفاصل جلوگیری کند.به گزارش نیک صالحی ژله همچنین می تواند تورم ناشی از درد مفاصل را کاهش دهد.

7. استرس را کاهش می دهد


امینواسیدهای ضروری در ژله می تواند استرس را کاهش دهد. همچنین می تواند نشانه های ضعیف افسردگی در زنان را کاهش دهد.

8. ناهنجاری های پوست را کاهش می دهد

ژله رده هایی از اینوزیتول و نیاسین دارد که از برخی از ناهنجاری های پوستی جلوگیری می کند.به گزارش نیک صالحی در حقیقت مصرف مکرر ژله به کاهش ناهنجاری هایی نظیر آکنه و روزاسه (نوعی بیماری مربوط به بینی و گونها که ضایعات آکنه مانند ، گشاد شدگی مویرگها مشخص می شود) را کاهش می دهد.


تهیه و ترجمه: گروه سلامت نیک صالحی







"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"

برای نویسنده این مطلب mehr تشکر کننده ها: 3
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), ghazal66 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 21.43%
 
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

پستتوسط mehr » سه شنبه آبان ماه 29, 1391 1:54 am

جادوهای سلامتی را بشناسید........



ادویه ها از جمله تخصص های هندی ها بە شمار می روند و این کشور متخصصین بسیار بسیاری در این عرصه دارد.


این متخصصین در مورد استفاده از ادویه ها دلایل بسیار بسیاری دارند. این افراد می گویند افزودن این چاشنی ها بە رژیم غذایی روزانه ضروری است.


این ادویه ها عبارتند از:


زردچوبه که بە سبب دارا بودن ماده مفید کورکومین از رشد سلول های سرطانی پروستات، ملانوم، سرطان سینه، تومور مغزی، سرطان لوزالمعده و سرطان خون جلوگیری می کند. این ادویه که زادگاهی هندی دارد یکی از معجزه گرها در درمان آلزایمر است. این ادویه در مناطق گرم کشور بیشتر رشد می کند.


زعفران نیز منبع اصلی یک اسید طبیعی کاروتنوئید دی کربوکسی لیک موسوم بە «کروستین» است که از ترکیبات مهم ضدسرطانی موجود در این چاشنی خوراکی است.

این اسید نه تنها از رشد سرطان در بدن جلوگیری می کند بلکه همچنین اندازه تومور سرطانی را بە میزان قابل توجهی کاهش می دهد. دیگر کمتر کسی را می توان پیدا کرد که محل رشد این ادویه را نداند. زعفران از جمله سوغات اصلی خراسان است.


زیره بە عنوان ادویه ای برائ کمک بە دستگاه گوارش شناخته شده است. اما از سوی دیگر دانه های زیره علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی بالا حاوی ماده ای موسوم بە «تیمو کوئینون» می باشند که این ماده نیز

به نوبه خود تکثیر سلول هایی را که در سرطان پروستات نقش دارند، کنترل می کند. زیره یکی از محصولات اصلی در استان کرمان است که بە نقاط مختلف دنیا نیز صادر می گردد.


دارچین هم از ادویه های بسیار مفید و پرخاصیت است، بە طوری که پزشکان معتقدند مصرف نصف قاشق چایخوری دارچین در روز سرطان را بە طور کلی از شما دور می کند.

دارچین یک نگهدارنده غذای طبیعی و منبع غنی از آهن و کلسیم است و در عین حال رشد تومورهای سرطانی را کاهش می دهد. این ادویه بە صورت بومی از منطقه سریلانکا است و در ایران بسیار کشت نمی شود.


فلفل قرمز نیز یک ادویه پرخاصیت با خواص مسلم ضدسرطانی است، البته از مصرف بی رویه آن باید پرهیز کرد. مطالعات نشان داده است ماده کاسپایسین موجود در فلفل قرمز سلول های سرطانی را تخریب می کند و اندازه تومورهای سرطان را بە میزان چشمگیری کاهش می دهد.


زنجبیل نیز خواص درمانی فوق العاده ای دارد از جمله اینکه کلسترول خون را پایین می آورد، متابولیسم بدن را بەبود می بخشد و بە نابودی سلول های سرطانی کمک می کند.

این ادویه در گذشته از ایران بە مناطق غربی مسافرت کرد و البته این روزها بیشتر در مناطق استوایی رشد می کند، از آن بە عنوان یک ادویه جادویی یاد می گردد.


منبع:سامانه اطلاع رسانی شبکه پزشکی کشور
"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"

برای نویسنده این مطلب mehr تشکر کننده ها: 3
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), Noha (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 21.43%
 
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

پستتوسط bahar » يکشنبه آذر ماه 26, 1391 11:54 pm


بنام خداوند بی همتا

خانمها بايد در مصرف بیسکویت و کیک محتاط باشند

دانشمندان متوجه شدند مصرف مداوم بیسکویت و کیک به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان رحم را افزایش می دهد.

دانشمندان معتقدند، شکر زیادی که در این خوراکی ها به کار رفته به چند طریق ممکن است باعث ابتلا به سرطان شود.

در مرحله اول، وارد شدن مقادیر زیاد شکر به بدن باعث افزایش ترشح هورمون انسولینمی شود.

این هورمون باعث تحریک رشد سلول ها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار می دهد.

از سوی دیگر شکر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزایش می دهد که این عامل هم در رشد هورمون های

سرطانی نقش زیادی دارد. زنانی که ۲ یا ۳بار در هفته بیسکویت می خورند با احتمال ۳۳ درصد بیشتر از دیگران

ممکن است به سرطان رحم دچار شوند. اگر فردی بیش از ۳ بار در هفته از این خوراکی ها استفاده کند این خطر

تا ۴۲ درصد هم افزایش پیدا می کند. به اعتقاد دانشمندان داشتن وزن متعادل و ورزش کردن بهترین راه برای کاهش

خطر ابتلا به سرطان رحم است. متاسفانه امروزه خانواده ها محصولات شیرین و شکر زیادی را در رژیم غذایی خود

گنجانده اند که این موضوع عواقب زیادی برای سلامت آن ها به همراه دارد.  

سالم وتندرست باشید . . .





برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها: 2
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), mehr (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 14.29%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

پستتوسط bahar » شنبه اسفند ماه 5, 1391 9:52 pm


معجزه ی لیمو ترش


لیمو ترش محصولی معجزه گر در نابودی سلول های سرطانی است، و 10000 بار قویتر از شیمی درمانی عمل می کند.

چرا ما چیزی درباره آن نمی دانیم؟

زیرا آزمایشگاه ها در ساختن ترکیبات آن سود بسیار زیادی کسب می کنند.

اینک شما می توانید به دوست نیازمند خود کمک کنید،

از طریق اینکه به او بگوئید که آب لیمو ترش در جلوگیری از سرطان سودمند است.




طعم آن بسیار خوشایند است و عوارض جانبی شیمی درمانی را ندارد.

اگرمی توانید یک درخت لیمو در حیاط یا پاسیوی خود بکارید .

بسیاری از مردم دراثر سرطان می میرند درحالیکه این

راز همچنان حفظ می شود تا منافع شرکت های داروسازی به خطرنیافتد.





لیمو ترش را می توان به صورت های متفاوت مصرف نمود.

قسمت گوشتی آن را خورد یا آب آن را مصرف نمود، به صورت شربت و یا صور دیگر.

جالب ترین خاصیت آن اثرش برروی کیست ها و تومورهاست.

ثابت شده است که این گیاه درمان گر همه انواع سرطان است.

همجنین بعنوان یک ضد قارچ و عفونت ها و کرم ها محسوب می شود.

فشار خون بالا را تنظیم می کند و و ضد افسردگی است و با استرس و اختلالات عصبی مبارزه می کند.




منبع چنین اطلاعاتی بسیارجالب است، یکی از بزرگترین تولید کننده های دارو در دنیا.

این کارخانه بزرگ دارویی فاش ساخته است که آزمایشات آزمایشگاهی که ازسال 1970 انجام شده است

نشان می دهد که لیمو ترش سلول های سرطانی را در 12 نوع سرطان نابود می کند.


برای نویسنده این مطلب bahar تشکر کننده ها: 6
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), Sanam1 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), mehr (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), tafgah72 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), takanah (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 42.86%
 
نماد کاربر
bahar
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 3506
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 15, 1390 12:30 am
تشکر کرده: 5837 بار
تشکر شده: 5121 بار
امتياز: 33890

پستتوسط mehr » يکشنبه فروردين ماه 25, 1392 9:18 pm


حضرت محمد(ص) در حدیثی می فرمایند:


" تا گرسنه نشدید غذا نخورید و قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید."

متأسفانه میزان مصرف مواد غذایی ما برحسب عادت شکل گرفته است و به ندرت پیش می آید که کسی به این اصل حیاتی توجه کند.لذا برحسب عادت وقتی ظهر می شود، رأس ساعت غذا می خوریم.

به قول سعدی:

نه چندان بخور که از دهانت برآید

نه چندان که از ضعف جانت برآید



و اما توصیه های سلامتی



1- هرشب قبل از خواب دهان را با آب نمک شستشو دهید.

2-غذاهای خیلی سرد و یا خیلی داغ را مصرف نکنید،زیرا برای معده نامناسب بوده و باعث سوءهاضمه می گردد.

3-در هر وعده غذایی حتی الامکان از یک نوع غذا میل کنید و از خوردن غذاهای مختلف و ترکیب شده بپرهیزید.

4-از خوردن شام دیروقت خودداری نمایید،سعی کنید شام خود را در غروب آفتاب صرف کنید.

5-هنگام عصبانیت از غذا خوردن اجتناب کنید.تا زمانیکه فکر شما آرام گردد صبر کنید و سپس غذا بخورید.در هنگام عصبانیت سموم از غدد ترشح شده و وارد جریان خون می شود.

6-همیشه غذا را خوب بجوید.

7-همیشه قبل از صرف غذا و در آخر از خداوند بخاطر نعمت هایش شکر گزاری کنید.




منبع: جلد اول  راز شفا




"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"

برای نویسنده این مطلب mehr تشکر کننده ها: 7
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), Sanam1 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), abdulrahman (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), parvaz69 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), tafgah72 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), takanah (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 50%
 
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

پستتوسط Modir-Banowan » سه شنبه فروردين ماه 27, 1392 11:24 pm

اعصابی ارام با ریحان

بررسی‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد ریحان دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به سلامت اعصاب و روان بسیار کمک می‌کند.

به گزارش یاهو هلث، در طب سنتی و در گذشته‌ها برای آرامش روح و روان از ریحان و ترکیبات دارای این گیاه بسیار استفاده می‌کردند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، خوردن ریحان برای تمامی‌مزاج‌ها مناسب است و به سلامت نورون‌های مغزی بسیار کمک می‌کند.

به گزارش نیک صالحی به نقل از آرمان ؛ دانشمندان با مطالعه و انجام آزمایش‌هایی روی 150 زن و مرد دریافتند

کسانی که از سبزیجات به‌ویژه ریحان زیاد استفاده می‌کنند کمتر دچار تنش‌های عصبی و روانی می‌شوند

و در تصمیم گیری‌ها راحت تر می‌توانند عمل کنند و بسیار خوش اخلاق نیز هستند.گفتنی است،

در ساخت بسیاری از داروها به‌ویژه داروهای اعصاب و روان از برگ ریحان بسیار استفاده می‌کنند

و همچنین این گیاه برای زخم و جراحات مغزی بسیار مفید است و

دوره درمان بیماری‌های روحی و کسانی که از افسردگی رنج می‌برند را کوتاه می‌کند.

برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 5
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), Hawre (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), mehr (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 35.71%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

پستتوسط mehr » پنج شنبه فروردين ماه 29, 1392 3:05 pm

سلام قولا من رب رحیم

با تشکر از  مدیر تالار بانوان

خواهر عزیزم بهتون تبریک عرض می کنم و امیدوارم موفق باشید.



نقش غذا در بدن


درطب سنتی هند به این نکته توجه شده است که هدف از خوردن و اشامیدن ، باید سه مورد زیر  باشد
  
1-تولید خون  خالص

2-تولید گرمای کافی در بدن

3-ارضا ءذائقه



1-تولید خون خالص

خون خالص ، از غذا ها و آشامید نی هایی که مصرف می کنیم حاصل می شود  بنابر این توجه به تغذیه ، از ارزش حیاتی ویژه ای برخوردار است .

با تغییر در برنامه غذایی  ، می توانیم  نیرو و سلامت خود را باز  یا بیم .

2-تولید  گرمای کا فی در بدن .

پیوسته این اشعار را در نظر داشته باشید .

آتش معده  باید به خوبی گرم نگه داشته شود  ، تا توانایی هضم غذای دریافتی راداشته باشد .

استفاده کافی از نوشیدنی دارچین ، نور خورشید ، ورزش منظم ، به گرمی این حرارت کمک می کند .

استفاده  از اب سرد ویخ ،  اشامیدنی های خنک و...... از حرارت معده کاسته ، بر بار دستگاه گوارش می افزاید .


3-ارضائ ذائقه


در ارتباط با ارضائ  ذائقه ، از شش نوع مزه زیر استفاده می کنید .

شیرین – شور – ترش – تند – گس – تلخ


غالبا از دو مزه گس وتلخ ، پرهیز می شود ، واین امر ، در سیستم گوارش و تعادل خون ، اختلاف ایجاد می کند ، و  زمینه ا بتلا ء به برخی از بیماری ها
را فراهم می اورد .

دو مزه ی گس و تلخ ،باعث خنثی شدن اثر شیرینی ها و تصفیه خون می شوند؛ و بر قدرت هضم غذا می افزایند؛بنابراین باید در برنامه ی غذایی گنجانیده شوند.

از سوی دیگر ،تغذیه ی نامناسب و غیر کافی می تواند به جسم و قوای دماغی صدمه بزند.لذا برای برقراری تعادل جسم شش طعم یعنی :

ترشی،تلخی،شیرینی، تندی، و شوری ....لازم است.










"اللّهم انّا نسالک عیش السعداء و موت الشهداء و مرافقه الانبیاء و النصر علی الاعداء"

برای نویسنده این مطلب mehr تشکر کننده ها: 3
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), Modir-Banowan (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 21.43%
 
mehr
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 924
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 11:30 pm
تشکر کرده: 1274 بار
تشکر شده: 1137 بار
امتياز: 1630

قبليبعدي

بازگشت به سلامت بانوان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان