..:: سـلامـت بـانـوان ::..

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Banowan

پستتوسط tarannom » دوشنبه اسفند ماه 20, 1391 12:18 am

افسردگی زنان خطرناک است



یک بررسی جدید نشان می دهد افسردگی با افزایش خطر بروز سکته مغزی در زنان مرتبط است.

در این بررسی، متخصصان طی یک دوره 6 ساله وضعیت سلامت گروهی از زنان را مورد ارزیابی قرار داده و دریافتند

که سابقه ابتلا به افسردگی موجب 29 درصد افزایش درخطر سکته مغزی در این افراد می شود.

این آزمایشات همچنین نشان داد زنانی که از داروهای ضد افسردگی به ویژه داروهای مهار کننده باز جذب سروتونین استفاده می کنند

، 39 درصد بیشتر با خطر ابتلا به سکته مغزی روبرو هستند.

سرپرست این تیم تحقیقاتی در دانشگاه بوستون در این باره گفت: مصرف داروهای ضد افسردگی می تواند

شاخصی از شدت ابتلا به این اختلال روانی باشد که این روزها به یک بیماری شایع روانی به ویژه در بین جوانان تبدیل شده است

. وی تصریح کرد: منظوراین نیست که خود داروها موجب سکته می شوند بلکه مصرف این داروها در واقع شدت ابتلا به افسردگی

را نشان می دهد که در بروز سکته مغزی موثر است.
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه اسفند ماه 20, 1391 12:24 am

کلسترول خوب را افزایش دهید



ورزش

کلسترول خون به دو صورت است...

کلسترول بد یا LDL

اگر میزان کلسترول بد خون یا LDL (لیپوپروتئین با چگالی کم) در خون افزایش یابد

، این کلسترول در دیواره رگ های خونی رسوب کرده و منجر به تنگ شدن و انسداد عروق می شود. این وضعیت می تواند

انعطاف پذیری رگ ها را کم کرده و منجر به سخت شدن دیواره سرخرگ ها، تصلب شرایین، ایجاد لخته و در نهایت حمله قلبی و سکته شود.



کلسترول خوب یا HDL

کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود. کاهش این کلسترول

در خون می تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. این نوع کلسترول با پیشگیری از رسوب LDL، از انسداد رگ ها جلوگیری می کند.

افزايش كلسترول خوب یا HDL برخلاف كلسترول بد یا LDL يك مزیت محسوب مي شود. در حقیقت نکته مهم در مورد چربي های خون،

نسبت HDL  بهLDL  است و  از آنجایی که افزايش  HDL  باعث بهبود اين نسبت می شود، خطر بیماری های قلبی و سکته را کاهش می دهد.

تحقيقات  انجام شده در ژاپن نشان داد كه ورزش از جمله پياده روی، دوچرخه سواری يا شنا، حداقل 2 بار در هفته به مدت 1ساعت يا 4 بار

در هفته به مدت 0.5 ساعت می تواند باعث افزايش HDL (كلسترول خوب خون) شود.

در اين مطالعه بيش از 1400 زن و مرد مورد بررسی قرار گرفتند. افراد به 3 گروه مختلف تقسيم شدند، گروهی كه طی هفته، 3 يا 4 بار بين

0.5 تا 1 ساعت ورزش های مختلف هوازی انجام می دادند، گروهی كه ميزان ورزش هفتگی آنها كمتر از 1 ساعت بود و گروهی كه

تقريباً هيچ ورزش و فعایت بدنی انجام نمی دادند.

پس از 8 تا 12 هفته مشخص شد در افرادی كه ورزش منظم و مداوم انجام می دادند، افزايش نسبی HDL

در خون قابل ملاحظه بود و در دو گروه ديگر اين تغيير مشاهده نشد.

متخصصان معتقدند ورزش كردن حتی اگر فقط در اوقات بیکاری و فراغت افراد باشد، مثلا پیاده روی روزانه به مدت 15 دقيقه،

يا به مدت 30 دقيقه 3 تا 4 بار در هفته می تواند تاثيرات بسيار مثبتی روی سلامتی افراد داشته باشد  و از بیماری های قلبی- عروقی

پیشگیری نماید. برای رسیدن به این هدف، علاوه بر ورزش، پیروی از یک رژیم غذایی سالم نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » شنبه اسفند ماه 26, 1391 11:55 pm

اگر طرفدار کاکائو هستید، بخوانید

مطالعات نشان می دهند که یکی از مواد موجود در پودر کاکائو اثری مشابه فلوراید دارد و این ماده را

پس از استخراج می توان به جای فلوراید مورد استفاده قرار داد.

در این تحقیق که در امریکا انجام شد، مشخص گردید یک ماده استخراج شده از پودر كاكائو كه به طور طبیعی در شكلات ها

و سایر فرآورده های آن وجود دارد، جایگزین مناسبی برای فلوراید موجود در خمیر دندان ها به شمار می رود. این ماده نقش موثری

در استحکام مینای دندان ها و پیشگیری از پوسیدگی دندان ایفا می کند.

متخصصان معتقدند که اگر پودر کاکائو به تنهایی و بدون شکر مورد استفاده قرار گیرد، به سلامت دندان ها کمک می کند.

فلوراید یکی از مواد معدنی موجود در طبیعت است که موجب افزایش مقاومت نسج دندان در برابر پوسیدگی

و کاهش پتانسیل ایجاد پوسیدگی در پلاک دندانی می شود.
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » شنبه اسفند ماه 26, 1391 11:58 pm

صبح‌ها پیش از صرف صبحانه مسواك بزنید



یك عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با توصیه به هموطنان مبنی‌بر دو بار مسواك زدن در روز یكی

پیش از صرف صبحانه و دیگر پیش از خواب شبانه گفت: آثار بزاق ترشح شده در دهان تخریبی یا تمیز كننده‌ است.

دكتر محمدامین توكلی با بیان این‌كه در فعالیت‌های روزانه حین صحبت و نوشیدن مایعات، غلظت بزاق دهان دستخوش تغییر

(رقیق و غلیظ) می‌شود، افزود: اما پس از بیداری از خواب شبانه بزاق به علت سكون طولانی مدت در دهان غلیظ و pH اسیدی پیدا كرده

كه اثر تخریبی را بر روی مینای دندان دارد.

وی افزود: از این رو در هنگام صبح مینای دندان نرم و با صرف صبحانه حاوی شكر، شیرینی به منافذ ریز دندان نفوذ

و زمینه تخریب آن را فراهم می‌كند بنابراین دندانپزشكان مسواك زدن پیش از صرف صبحانه یا بیش از نیم ساعت پس از خوردن صبحانه را توصیه می‌كنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی مدت زمان لازم برای مسواك زدن موثر در تمیز نگهداشتن دندان‌ها را حدود 5 دقیقه برشمرد

و افزود: استفاده از نخ دندان و توجه به نحوه تغذیه حاوی مواد قندی كمتر و كلسیم بیشتر هم برای سلامت دندان‌ها سودمند است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با بیان این‌كه كیفیت خدمات دندانپزشكی ایران با پیشرفته‌ترین كشورها برابری می‌كند

، گفت:‌ كلیه درمان‌های نوین دندانپزشكی نظیر ایمپلنت به صورت روتین در ایران انجام می‌شود ؛ به نحوی كه دندانپزشكان ایرانی همواره

بیمارانی از كشورهای همسایه برای دریافت این خدمات دارند.

وی، استفاده از سلول‌های بنیادین در دندانپزشكی را در مرحله آزمایشگاهی و تجربی عنوان كرد و گفت: ‌

در 30 سال پیش بیشترین علت مراجعه به دندانپزشكی كشیدن دندان و امروز پر و ترمیم كردن دندان‌هاست.


نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » يکشنبه اسفند ماه 26, 1391 12:03 am



معجزه زعفران

تحقیقات نشان می دهند که زعفران اثر قابل توجهی در پیشگیری از سرطان کبد دارد. به این صورت که تقسیم سلولی را مهار کرده

و مرگ برنامه ریزی شده سلول (آپوپتوز) را تحریک می کند. آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلولی یک روش طبیعی بدن برای رها شد

از سلول های غیر ضروری  یا غیر طبیعی است.

سرطان کبد پنجمین سرطان شایع جهان و سومین عامل مرگ در مبتلایان به سرطان به شمار می رود. اصلی ترین عامل خطر در ابتلا به این سرطان،

عفونت مزمن ناشی از ویروس هپاتیت B و C است. سایر عوامل خطر عبارتند از: مصرف بیش از حد آهن، کبد چرب، مصرف الکل و مواجهه

با سرطان زاهای محیطی که در دخانیات، مواد آرایشی، بنزین و غذاهای فرآوری شده از جمله فرآورده های شیر و گوشت یافت می شوند.

زعفران یک فرآورده گیاهی است که به عنوان ادویه برای ایجاد طعم و رنگ به غذاها افزوده می شود. مطالعات قبلی نشان داده بودند

که این گیاه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد سرطان و ضد التهاب است و می تواند به عنوان یک ماده ضد سرطان کاربرد گسترده داشته باشد.


تحقیقات نشان می دهند که مصرف زعفران خطر ایجاد سلول های سرطانی در کبد را مهار کرده، همچنین با مصرف این گیاه کاهش

پروتئین هایی که نشانه اولیه وجود سرطان هستند، به وضوح مشاهده می شود و آغاز و روند پیشرفت بیماری به مراتب کندتر می گردد.

این مطالعه ثابت کرد که زعفران با کمک به فرآیند مرگ برنامه ریزی شده سلولی (آپوپتوز)، جلوگیری از تکثیر بی رویه

سلول های سرطانی و اثر ضد التهابی نقش ضد سرطانی خود را ایفا می کند.

نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » يکشنبه اسفند ماه 26, 1391 12:16 am

5 ماده غذایی مفید برای مبارزه با آرتروز



غذاهای غنی از امگا- 3:

یکی ازدلایل التهاب در بدن، مصرف بالای اسیدهای چرب امگا- 6 و دریافت پایین اسیدهای چرب امگا- 3  است.

اغلب رژیم های غذایی امروزی حاوی 10 برابر امگا- 6 نسبت به امگا- 3 هستند، که این نسبت خطر التهاب را افزایش می دهد.

امگا- 6 در مغزها، دانه ها و روغن های گیاهی یافت می شود.

محققان توصیه می کنند که بیماران مبتلا به آرتروز مقدار بیشتری امگا- 3 به رژیم غذایی خود اضافه کنند

. منابع اسیدهای چرب امگا- 3 عبارتند از: انواع ماهی مانند سالمون، ساردین و قزل آلا، تخم کتان و گردو. همچنین می توان

برای تامین اسیدهای چرب امگا- 3 از  مکمل های روغن ماهی نیز استفاده نمود.

روغن زیتون تصفیه نشده
:

زیتون و روغن زیتون حاوی ترکیبات ضد التهاب هستند و توصیه می شود در رژیم غذایی روزانه خود از آنها استفاده کنید.

غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ها: میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.

توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، طالبی، زردآلو، گیلاس، آلو، هندوانه، خرمالو و کلم، اسفناج، بروکلی، هویج، گل کلم، کدو، کدو حلوایی، فلفل،

سیب زمینی و شلغم حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان ها هستند.

ادویه ها
:

زنجبیل، سیر، دارچین و زردچوبه دارای خواص ضد التهابی می باشند، بنابراین به یاد داشته باشید که در طبخ غذاها از آنها استفاده کنید

. یک نوشیدنی بسیار مفید برای بهبود التهاب مخلوط آب سیب، آب هویج و زنجبیل می باشد.

چای سبز:


چای سبز حاوی ترکیبات خاصی است که برای رفع التهاب و بهبود مفاصل مفید می باشند.

براساس مطالعات، نوشیدن 3 تا 4 فنجان چای سبز در روز اثر قابل توجهی در رفع التهاب دارد.

برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
pejmanava (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 11:16 pm

غذای مورد نیاز هر خانم

1**ماست كم چرب


ماست كم چرب را باید دست كم 3 تا 5 وعده در هفته مصرف كنید.

شاید از وقتی بشر مفهوم سلامت را فهمید، ماست را نیز به‌عنوان یك غذای سالم شناخت!

اما جالب است بدانید كه هنوز هم با پیشرفت روزافزون پژوهش، فواید جدیدی برای ماست كشف می‌شود.

البته نه تنها ماست، بلكه هر ماده تخمیر شده لبنیاتی، دارای پروبیوتیك است.

پروبیوتیك‌ها، باكتری‌های مفیدی هستند كه از راه‌های بی‌شماری به سلامت بدن كمك می‌كنند.


خانم سامر می‌گوید: «برخی پژوهشگران حدس می‌زنند ماست قادر است خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش دهد.

همچنین شواهد نشان می‌دهند كه ماست به رفع مشكلات ناشی از سندرم روده تحریك پذیر و التهابات دستگاه گوارش كمك می‌كند.

هر دوی این مشكلات در خانم‌ها شایع‌تر از آقایان است.»

سندرم روده تحریك پذیر، وضعیتی است كه در آن عملكرد روده بزرگ با اختلال همراه بوده و

فرد دچار علایمی مانند اسهال، یبوست، نفخ، دفع گاز یا درد شكم می‌شود.

خانم سامر اضافه می‌كند: «ماست موجب كاهش خطر ابتلا به زخم معده و عفونت‌های تناسلی خانم‌ها نیز می‌شود.»

راهنمای رژیم سالم آمریكا از شما می‌خواهد روزانه 3 وعده لبنیات كم چرب مصرف كنید

. شما می‌توانید از یك فنجان ماست برای هر وعده استفاده كنید. ماست

سرشار از كلسیم است كه همه خانم‌ها در هر سنی برای داشتن استخوان‌های سالم به آن نیاز دارند.

یك لیوان ماست، چیزی حدود 448 میلی گرم كلسیم دارد، در حالی كه یك لیوان شیر تنها 300 میلی گرم كلسیم دارد.

نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 11:17 pm

2**ماهی‌های چرب: آزاد، ساردین و خال مخالی

شما باید هر هفته 2 تا 3 بار ماهی چرب مصرف كنید. این ماهی‌ها دارای اسیدهای چرب امگا-3

و به‌ویژه دو نوع خاص امگا-3 به نام dha و epa هستند. لاری تنسمن، یك كارشناس تغذیه از مركز پزشكی مونت سینای نیویورك می‌گوید:

«مواد موجود در ماهی‌های چرب نقشی حیاتی در سالم نگه داشتن دیواره سلول‌های بدن ایفا می‌كنند.

این مواد همچنین در برابر بیماری‌هایی چون بیماری قلبی ، سكته مغزی ، پرفشاری خون

، افسردگی، درد مفاصل و بیماری‌های التهابی مثل لوپوس و آرتریت روماتوئید از ما محافظت می‌كنند.»

تحقیقات زیادی نیز حاكی از آن است كه مصرف ماهی خطر ابتلا به آلزایمر را كم می‌كند.

البته امگا-3 در خوردنی‌هایی چون گردو، روغن بزرك و بعضی از سس‌های مایونز هم وجود دارد،

اما الیزابت سامر هشدار می‌دهد: «بدن ما تنها دو فرم خاص از امگا-3 را می‌تواند به‌طور مستقیم مورد مصرف قرار دهد.

این دو فرم همان dha و epa هستند كه در ماهی موجودند. با وجود آنكه مصرف خوردنی‌های دیگر دارای امگا3 هم مفید است

، اما برای سود بردن از امگا3 موجود در منابع دیگر مثل گردو،

بدن باید یك سری فعل و انفعال خاص انجام دهد. این فعل و انفعالات نیز در بدن تك تك افراد متفاوت است،

بنابراین مشخص نیست كه هر فرد از خوردن یك گردو چقدر سود می‌برد.»
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 11:20 pm

3**حبوبات

حبوبات را هم باید دست كم 3 تا 4 وعده در هفته مصرف كرد

. سوزان كراوز، كارشناس تغذیه می‌گوید: «حبوبات چربی اندكی دارند، آنها منبع خوبی از پروتئین و فیبر بوده

و در برابر بیماری قلبی و سرطان سینه از شما محافظت می‌كنند.» وی می‌افزاید

: «حبوبات آن قدر به‌نظر معمولی می‌رسند كه كسی به چشم غذای فانتزی سالم به آنها نگاه نمی‌كند،


اما در حقیقت حبوبات یكی از سالم‌ترین غذاهایی هستند كه هر خانمی می‌تواند بخورد.»

در پژوهش‌هایی كه در ژورنال بین‌المللی سرطان به چاپ رسید، پژوهشگران دریافتند كه به‌طور كلی حبوبات و به ویژه عدس،

می‌توانند مانع از ابتلا به سرطان سینه شوند. همچنین در پژوهش دیگری كه در ژورنال آرشیو طب داخلی چاپ شد،

پزشكان دریافتند مصرف بقولات می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را كاهش دهد.

سوزان كراوز می‌گوید: «حبوبات منبع خوبی از فیبرهای محلول و نامحلول بوده و می‌توانند به

كاهش كلسترول كمك كنند. همچنین حبوبات به‌دلیل داشتن ماده ایزوفلاوون می‌توانند

مفید واقع شوند.»

. خانم كراوز اضافه می‌كند:

«حبوبات ماده‌ای به نام مهار‌كننده پروتئاز دارند كه می‌تواند در برابر سرطان سینه اثر محافظ داشته باشد.

مهار‌كننده پروتئاز تقسیم سلول‌های سرطانی را كند كرده و به این ترتیب از درست شدن تومور جلوگیری می‌كند.»


نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 11:21 pm

4**غذاهای قرمز

شما باید در هفته دست كم 3 تا 5 وعده غذاهای قرمز مانند گوجه فرنگی، هندوانه، گریپ فروت قرمز

و پرتقال سرخ مصرف كنید. ماده مغذی مهمی كه در این خوراكی‌ها وجود دارد، لیكوپن است.

لیكوپن بیشتر به خاطر تأثیر خوبی كه در جلوگیری از سرطان پروستات دارد، شناخته شده؛

اما این ماده فواید زیادی هم برای خانم‌ها دارد.

تارا میلر می‌گوید: «لیكوپن آنتی اكسیدانی قوی است كه از شما در برابر ابتلا به بیماری قلبی محافظت می‌كند.»

تازه‌ترین پژوهش‌ها حاكی از آنند كه لیكوپن، با جلوگیری از اثرات زیانبار اشعه فرابنفش روی پوست

، به شما كمك می‌كند سال‌های بیشتری پوست شاداب و جوان داشته باشید.
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 11:23 pm

5**ویتامین d

یك خانم باید روزانه دست كم 400 واحد بین‌المللی ویتامین d مصرف كند.

برای دریافت این ماده می‌توان از شیر كم چرب غنی شده با ویتامین d، یا آب پرتقال غنی شده با این ویتامین استفاده كرد.

خانم سامر نقش ویتامین d را این طور توضیح می‌دهد:

«ویتامین دی برای كلسیم رسانی به استخوان‌ها ضروری است، خطر ابتلا به پوكی استخوان را كاهش می‌دهد

و می‌تواند در كاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت، ام.اس و تومورها و روده بزرگ مؤثر باشد.»

در حقیقت مطالعات انجام شده اخیر در دانشگاه سان دیگو كالیفرنیا نشان می‌دهند

مصرف ویتامینd می‌تواند از بروز نصف موارد سرطان سینه،  روده بزرگ در ایالات متحده آمریكا پیشگیری كند

. متأسفانه زنان زیادی در جهان با كمبود این ویتامین دست به گریبان هستند.

علت اصلی این امر نیز محروم بودن از نور مستقیم آفتاب است. بدن ما برای ساختن ویتامین d نیازمند تماس مستقیم نور آفتاب با پوست است.

با وجودی‌كه ویتامین d در منابعی چون ماهی‌های خال مخالی

، تون، آزاد و ساردین یافت می‌شود، اما متخصصان غذاهای غنی شده با

ویتامینd مانند شیر غنی شده را بهترین منبع این ویتامین می‌دانند.
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه فروردين ماه 5, 1392 11:25 pm

5**توت ها

توت فرنگی و تمشك دو عضو از خانواده‌ای هستند كه فرنگی‌ها آن‌ها را با نام خانواده «بری» می‌شناسند.

علت این امر وجود پسوند «بری» در نام لاتین اعضای این خانواده از گیاهان است. زغال اخته نیز در این خانواده است.

بهتر است هر هفته 3 تا 4 وعده از این گیاهان در رژیم غذایی گنجانده شود. ویژگی طلایی میوه این گیاهان،

داشتن ماده‌ای به نام آنتوسیانین است كه اثر ضد سرطان داشته و به ترمیم سلول‌های بدن كمك می‌كند

. پژوهش‌ها نشان می‌دهند این ماده می‌تواند از ابتلا به انواع خاصی از سرطان، ا پیشگیری كند.

خانم كراوز می‌گوید: «میوه‌های خانواده «بری» ویتامین c و اسید فولیك زیادی هم دارند كه برای همه خانم‌ها در سنین باروری لازم است.

همچنین این میوه‌ها اثر آنتی اكسیدان قوی دارند كه نه تنها از قلب محافظت می‌كند، بلكه می‌تواند پیری پوست را هم به تعویق بیندازد.»

و در نهایت این میوه‌ها ماده‌ای به نام لوتئین دارند كه باعث تقویت بینایی می‌شود./

برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
farzaneh (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط Modir-Banowan » پنج شنبه فروردين ماه 29, 1392 11:17 pm

۸ غذای مقوی برای خانم‌ها

كلسیم كلیدی برای جلوگیری از پوكی استخوان است. ماست و شیر بدون چربی هم كمك می‌كند

سیب سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد: سیب‌ها غنی از كوئرستین‌، (آنتی اكسیدانت‌هایی كه می‌توانند بدن شما را

در مقابله با بیماری‌ها مقاوم‌تر سازند) هستند.

مطالعات نشان می‌دهد افرادی كه كوئرتنین بیشتری مصرف می‌كنند در مقابل بیماری‌هایی همچون عفونت‌های تنفسی توان مقابله بالاتری دارند.

عدس منبع تامین آهن است: عدس‌ها كالری پایینی دارند و حدود ۳۰‌درصد از آهن مورد نیاز بدن با یك فنجان از آن تامین می‌شود.

۱۲‌درصد از خانم‌های جوان ذخیره آهن كمی‌دارند و این در آینده منجر به آنمی‌می‌شود.اما مطالعات نشان می‌دهد حتی خانمی‌كه

دچار آنمی‌نیست و مقداری كم خون است نسبت به خانم‌هایی كه در سطح نرمال هستند دارای عملكرد‌های پایین‌تر هستند.


بروكلی با چروك می‌جنگد: یك فنجان بروكلی ۱۰۰درصد از ویتامین سی لازم برای تولید كلاژن را به پوست می‌دهد

همچنین غنی از كاروتن بتا است كه بدن آن را به ویتامینE تبدیل می‌كند.این ویتامین به برگشت سلول‌ها كمك و

سلول‌های قدیمی‌پوست را با سلول‌های جدید جایگزین می‌كند.

سیب‌زمینی حاوی تركیبات ضد چربی است: سیب‌زمینی به بدن توان مقابله در مقابل امراض قلبی را می‌دهد

و فشار خون را پایین می‌آورد.


اسفناج از مواد مغذی تشكیل شده است: این برگ سبز حاوی ویتامین‌K و همچنین حاوی كلسیم و منیزم نیز می‌باشد.

یك دسته كوچك آن می‌تواند پوكی استخوان‌ها را به تعویق بیندازد. ویتامین B موجود در آن نیز از نواقص تولد جلوگیری می‌كند.


شكلات تیره باعث كاهش استرس می‌شود: شكلات تیره در مقابل امراض مقاومت می‌كند.

محققان اروپایی دریافتند افرادی كه به مدت دو هفته هر روز یك انس از شكلات تلخ مصرف كنند سطح هورمون كورتیزول آنها پایین‌تر است

و احساس خمودگی كمتری دارند.كورتیزول باعث یك رشد موقت در فشار خون می‌شود.


قارچ‌ها آنتی اكسیدانت‌های ضد سرطانی دارند: مطالعات نشان می‌دهد كسانی كه قارچ مصرف می‌كنند ۶۴‌درصد خطر

ابتلا به سرطان سینه در آنها كاهش می‌یابد. پروتئین موجود در آن به تولید استروژن كه فاكتور اصلی سرطان سینه است كمك می‌كند.


آووكادو سرشار از چربی‌های غیراشباع است: تحقیقات نشان داده است كسانی كه به مقدار بیشتری از این اسیدهای چرب استفاده می‌كنند

علاوه بر سلامت جسمانی از اندامی‌ ایده‌آل نیز برخوردارند.

برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 4
Noha (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), Sanam1 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 28.57%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

پستتوسط Modir-Banowan » يکشنبه ارديبهشت ماه 1, 1392 11:44 am

5 ماده غذایی تقویت کننده مو

مو مانند دیگر اعضای بدن برای سالم ماندن به تغذیه مناسب نیاز دارد.
موهای خشک و شکننده که ظاهر زننده ای نیز دارد نیازمند تقویت و مراقبت است که این کار از طریق مصرف غذاهای مناسب امکان پذیر است.


تخمه کدو: این دانه یکی از بهترین تقویت کننده های مو است و منبع عالی روی و ویتامین A به حساب می آید.
ویتامین B موجود در آن شامل بیوتین نوعی ماده مغذی لازم برای تقویت مو است که مانع نازکی و شکنندگی مو می شود.


هویج: دارای بالاترین میزان بتاکاروتن است. ویتامین A برای داشتن موهای براق و پوست سالم لازم است.

ترب: این گیاه سرشار از ویتامین C، سیلیکون و سولفور است.

مخمر غذایی: این نوع مخمر که روی ملاس نیشکر رشد می کند عاری از گلوتن و
حاوی ترکیبی از اسید آمینه (پروتئین) و ویتامین های گروه B است.
علاوه بر آن دارای پروتئین کامل است که برای تقویت موها ضروری است.


خیار: خیار سرشار از سیلیکون است که موها را براق، ضخیم، قوی و سالم می کند.



Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

پستتوسط parvaz69 » چهارشنبه ارديبهشت ماه 4, 1392 8:19 pm

۶ ماده غذایی مهم در تناسب اندام



برای افرادی که می‌خواهد شکمی تخت داشته باشند توصیه می‌شود که روزانه ۳ عدد سیب میل کنند.
یکی از دلایل اصلی اضافه وزن، ورود مواد غذایی صنعتی به برنامه‌ غذایی مردم است.
مواد غذایی‌ای که در این مقاله معرفی می‌کنیم باعث کنترل قند خون شده و به شما
احساس سیری طولانی مدتی می‌دهد. برای همین جلوی اشتها را گرفته و به لاغری و زیبایی اندام شما کمک می‌کند.

کلم قرمز
در طول قرن‌ها مردم و به ویژه کشاورزان از کلم به عنوان یک ماده غذایی اصلی و مفید استفاده کرده‌اند.
اما امروزه سبزیجات متنوع دیگر جای کلم را گرفته‌اند. باید بدانید کلم کم کالری (هر نصف فنجان حاوی ۱۶ کالری ) و
سرشار از فیبر است. برای همین یک ماده غذایی لاغر کننده‌ جادویی به شمار می‌رود.
کلم و به ویژه کلم قرمز سرشار از ویتامین C است و از خطر ابتلا به بیماری دیابت پیشگیری می‌کند.


سیب
سیب سرشار از فیبرهای حلال است و می‌تواند میزان قند خونتان را ثابت نگه دارد.
یک عدد سیب متوسط حاوی ۴ گرم فیبر به ویژه پکتین است که می‌تواند میزان کلسترول را کاهش دهد.
برای افرادی که می‌خواهد شکمی تخت داشته باشند توصیه می‌شود که روزانه ۳ عدد سیب میل کنند.
نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد مصرف سیب نه تنها باعث کاهش وزن در زنان می‌شود بلکه
میزان گلیسمی خون آن‌ها را نیز کاهش می‌دهد. توصیه می‌کنیم سیب را پوست میل کنید.


دارچین
محققان به این نتیجه رسیده‌اند که دارچین باعث کاهش گلیسمی خون می‌شود.
در واقع بعضی از ترکیبات طبیعی موجود در این ادویه‌ی معطر مانند انسولین عمل می‌کند و باعث می‌شود
سلول‌ها گلوکز را جذب کرده و از آن به عنوان منبع انرژی استفاده کند و گلیسمی خون را کاهش دهد.
مصرف روزانه یک چهارم یا نصف یک قاشق چای‌خوری کافی است تا میزان قند خون به میزان ۱۸ تا ۲۰ درصد کاهش یابد.


تخم‌مرغ
اگر یک ماده‌ غذایی وجود داشته باشد که به اصطلاح سابقه‌اش خراب باشد همین تخم‌مرغ بخت برگشته است.
تخم‌ مرغ یکی از منابع پروتئین است. این ماده‌ غذایی همچنین سرشار از اسیدهای آمینه است.
از آن جایی که تخم‌مرغ از پروتئین و چربی تشکیل شده است کمترین تأثیر را روی گلیسمی خون می‌گذارد و
برای همین بهترین گزینه برای صبحانه است. چون باعث ایجاد احساس سیری شده و اشتها را کاهش می‌دهد.
محققان مشاهده کرده‌اند زنانی که برای صبحانه دو عدد تخم‌مرغ و نان کامل می‌خورند در طول روز کمتر احساس گرسنگی کرده و کالری‌های کمتری دریافت می‌کنند.

دانه‌های روغنی
تخمه‌ کدو، تخمه‌ آفتابگردان، بادام، گردو، کنجد و غیره جزو مواد غذایی فوق‌العاده محسوب می‌شوند.
این مواد غذایی سرشار از پروتئین، چربی‌های مفید و فیبر هستند که به تدریج باعث تثبیت گلیسمی و کنترل اشتها می‌شود.
با وجود این که این دانه‌های روغنی سرشار از چربی‌اند (۱۲ تا ۱۴ گرم در ۳۰ گرم) باید بدانید
این چربی‌ها چربی‌های اشباع نشده‌ی مونو و چربی‌های اشباع نشده ی پُلی‌اند که برای قلب مفید است.
علاوه بر این در هر ۳۰ گرم از این دانه‌های روغنی ۴ تا ۹ گرم پروتئین وجود دارند.
در نهایت باید بگوییم این مواد غذایی حاوی استرول است که با کلسترول بالا مقابله می‌کند.
محققان با بررسی ۲۷ میوه و دانه روغنی مختلف دریافتند که دانه‌های کنجد حاوی بیشترین میزان استرول است.


سرکه
بسیاری از فواید این چاشنی هنوز برای مردم ناشناخته است. افزودن سرکه به غذاها، ۱۹ تا ۵۵ درصد
گلیسمی موجود در این غذاها را کاهش می‌دهد. اسید موجود در سرکه نمی‌گذارد گلوسیدهای غذا به قند خون تبدیل شود.
نتیجه‌ پژوهش‌ها نشان داده است که سرکه می‌تواند احساس سیری را افزایش دهد و
برای همین همیار لاغری بسیار خوبی محسوب می‌شود. خوش طعم بوده و عملاً کالری ندارد.
در خصوص سرکه بالزمیک مراقب باشید زیرا به اکثر این محصولات صنعتی قند اضافه می‌کنند.

برای نویسنده این مطلب parvaz69 تشکر کننده ها: 2
Sanam1 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 14.29%
 
نماد کاربر
parvaz69
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 140
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 21, 1391 12:30 am
تشکر کرده: 368 بار
تشکر شده: 197 بار
امتياز: 1100

قبليبعدي

بازگشت به سلامت بانوان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان