اذکار و اوراد در صبحگاهان و شامگاهان

در این بخش أدعیه و أذکار قرار داده می شود

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, bahar

اذکار و اوراد در صبحگاهان و شامگاهان

پستتوسط Sanam1 » شنبه خرداد ماه 13, 1391 10:50 am

خداوند مهربان در سوره مبارکه طه آیه 124 می فرماید: (و من اعرض عن ذکری فان له معیشة ضنکا و...) و هر که از یاد من روی بگرداند زندگی سخت و تنگی خواهد داشت و...
و در همین سوره آیه 130 می فرماید: (و سبح بحمد ربک قبل طلوع الشمس و قبل غروبها و...) و تسبیح کن یا به حمد و ستایش پروردگارت مشغول شو،قبل از طلوع آفتاب و پیش از غروب آن و...
آیات بسیاری درباره ذکر و یاد خداوند وجود دارد از جمله،آخر آیه 35سوره مبارکه احزاب چنین می فرماید:
(...والذکرین الله کثیراً و الذکراتِ أعَدَ اللهُ لَهُم مغفرةً و أجراً عظیماً)
و مردانی که بسیار خدا را یاد می کنند و زنانی که بسیار خدا را یاد می کنند،خداوند برای همه ی آنان آمرزش و پاداش بزرگی را فراهم ساخته است.
و همچنین آیه ی 28 سوره مبارکه رعد می فرماید:
(...ألا بذکر الله تطمئن القلوب) همانا دلها با یاد خدا آرام می گیرند.
با توجه به این آیات مبارکه لازم دیدم که بعضی از اذکار مهم را جمع آوری نمایم و در دسترس تمامی مشتاقان حق در سرتاسر گیتی قرار دهم تا آنها نیز از این کلمات آسمانی بهره ببرند. لذا از خواننده عزیزی که قصد دارد خود را در پناه باریتعالی قرار دهد خواهانم که این اذکار را از صمیم قلب و با اطمینان هر روز و هر شب آنها را بخواند.شکی نیست که از زندگی و از همه مهمتر از نزدیکی با خالق مهربان لذت خواهد برد طوری که لذت شیرینی اش را در دل احساس خواهد کرد و دوست ندارد آن را با هر چیزی عوض نماید.با مشکلات  زیادی که در قرن بیست و یکم مواجه هستیم آمار خود کشی،طلاق،اعتیادو... روز به روز افزایش می یابد.تنها راه مقابله با مشکلات،به خدا پیوستن است.بازگشت به خود است.خدا مخفف خود آ،می باشد.یعنی به خود آییم.خود را بیشتر بشناسیم و خود را تغییر دهیم.فقط عیب خود را ببینیم و تلاش کنیم عیبها را از بین برده و کاستی ها را جبران نماییم که سخت ترین کار تغییر خود می باشد.از خداوند منان خواهانم تمامی بندگانش را به راه راست و مستقیم خود هدایت نماید.و ما را یاری نماید آن طوری که قرآن می فرماید زندگی کنیم.لذا این اذکار را طبق آیه ی 130 سوره طه، قبل از طلوع و قبل از غروب بخوانیم باشد که مورد عفو و پاداش الهی قرار گیریم.از خرافات پرهیز نماییم و طبق آیه و حدیث زندگی کنیم تا خانواده و جامعه ای سالم داشته باشیم .«پس لوازم خوشبختی عبارتند از:قلب شکرگزار،زبان ذکر کننده و تن شکیبا.اگر تمام علم علما،حکمت حکما و اشعار شاعران را درباره سعادت و خوشبختی،برایت جمع آوری نمایم،سعادت را نخواهی یافت مگر آنکه قاطعانه و با جدیت قصد و اراده نمایی که مزه آن را بچشی و آن را بدست آوری،به جستجوی آن بپردازی و هر آنچه را که مخالف سعادت است،دور بیندازی».

این اذکار عبارتند از:

پنج آیه ی اول سوره مبارکه بقره و آیة الکرسی و سه آیه ی آخر همین سوره مبارکه(بقره).
خواندن سوره های الاخلاص،الفلق و الناس.هر کدام سه بار.
از نوشتن آیات خودداری کرده و خواننده گرامی را به مراجعه به  قرآن جلب می نمایم.در صورت تکرار، این آیات و اوراد به حافظه بلند مدت سپرده می شود طوری که ملکه ذهن خواهد شد.

أصبحنا و أصبح المُلکُ لِله و الحمدُ لِله و لا اله إلا اللهُ وحدهُ لا شریک له،لهُ المُلکُ و لهُ الحمدُ و هو علی کل شیءٍ قدیر.رب أسألُک خیر ما فی هذا الیوم و خیر ما بعده و أعوذ بک من شر ما فی هذا الیوم و شرِ ما بعده،ربِ أعوذ بک من الکسل و سوءِ الکِبَر،رَبِ أعوذ بک مِن عذابٍ فی النار و عذابٍ فی القبر.  
ما و تمام جهانیان شب را برای خدا به صبح رسانیدیم و ستایش برای خداست و هیچ معبودی جز خدا نیست.یگانه است و شریکی ندارد.فرمانروایی از آن اوست و ستایش او را سزاست.او بر همه چیز توانا است.پروردگارا خیر آنچه در این روز است و خیر بعد از آن را از تو می خواهم.و از شر این روز و شر پس از آن به تو پناه می برم.پروردگارا از تنبلی و بدیهای پیری به تو پناه می برم.پروردگارا به تو پناه می برم از عذاب آتش و عذاب قبر.
نکته:هر جایی که أصبحنا و أصبح را دیدید قبل از غروب یا در شب آن را به أمسینا و أمسی تبدیل کنید. مثل نمونه بالا می گوییم أمسَینا و أمسَی الملک و هذا الیوم را به هذه اللیلة و بعده به بعدها.

اللهم عالِمَ الغَیبِ وَ الشَهادة،فاطر السَمواتِ و الاَرض، ربَ کُلَ شیءٍ و ملیکه،أشهد أن لا إله إلا أنت أعوذبک من شَرِ  نفسی و من شر شیطان و شِرکِهِ و أن أقترف علی نفسی سوءاً أو أجُرَهُ إلی مُسلم.         
پروردگارا ای دانای پنهان و پیدا،آفریننده آسمانها و زمین،ای پروردگار مالک همه چیز گواهی می دهم هیچ معبود به حقی جز تو نیست.پناه می برم به تو از شر نفس خودم و از شر شیطان و شرک و دام فریبش.و از اینکه مرتکب کار بدی شوم و یا به مسلمانی بدی برسانم به تو پناه می برم
.
بِسم الله الذی لا یَضُرُ مَعَ اسمِهِ شَیءٌ فِی الارضِ و لا فی السماء و هُوَ السمیعُ العلی.(سه بار خوانده شود)
به نام خداوندی که با نام او هیچ چیز در زمین و آسمان ضرر نمی رساند و او شنوای دانامست.

أللهم إنی أصبحت(أمسیت) اُشهِدُکَ و اُشهد حملة عرشک و ملائکتک و جمیع خلقک أنک أنت الله لا إله إلا أنت وحدک لا شریک لک و أن محمداً عبدک و رسولک.(چهار بار خوانده شود)
بار خدایا ! من،در این صبحگاه تو را و حاملان عرش و تمام فرشتگانت و همه آفریده هایت را گواه می گیرم بر اینکه تو الله هستی و هیچ معبود به حقی،جز تو وجود ندارد؛یگانه ای و شریکی نداری و محمد(ص) بنده و فرستاده توست.

أللهم إنی أعوذُ بِکَ أن أشرکَ بکَ شیئاً وَ أنا أعلمُ و استغفِرُکَ لِما لا أعلم.(سه بار)
پروردگارا از تو آمرزش می طلبم از آنچه نمی دانم و از اینکه دانسته چیزی را با تو شریک سازم  به تو پناه می برم.

اصبحنا علی فطرة الإسلام و علی کلمة الإخلاص و علی دین نبینا محمد(ص)و علی مِلَةِ أبینا إبراهیمَ حنیفاً مسلماً و ما کان مِن المشرکین. (سه بار)
بر فطرت اسلام و کلمه اخلاصن  و بر دین پیامبرمان محمد(ص) و بر آیین یکتا پرستی پدرمان ابراهیم که مشرک نبود،صبح کرده ایم.


سُبحان الله و بحمده عَدَدَ خَلقِهِ وَ رضا نَفسِهِ و زنَةَ عَرشِهِ و مِدادَ کَلِماتِه.
(سه بار)
پاک و منزه است خداوند و او را ستایش می کنم به تعداد آفریدگانش و رضا مندیش و به وزن عرش او و کلماتش.

رضیت بالله رَبا و با إسلام دینا و بمحمد (ص) نبیا. (سه بار)
به الله به عنوان پروردگار و به اسلام به عنوان دین و به محمد (ص) به عنوان پیامبر،راضی و خشنودم.

أعوذ بکلمات الله التامات من شر ما خلق. (سه بار)
به کلمات کامل خداوند از شر آنچه آفریده،پناه می برم.

أللهم بک أصبحنا و بک أمسینا و بک نحیا و بک نموت و إلیک النشور.
بار خدایا! به لطف تو صبح نمودیم و به لطف تو روز را به شب رساندیم.به خواست و قدرت تو زندگی می کنیم و می میریم و بازگشت ما،به سوی توست.

لا اله الا الله وحده لا شریک له،له الملک و له الحمد و هو علی کل شیءٍ قدیر.(100 بار)
هیچ معبود به حقی،جز الله وجود ندارد؛او،یکتاست و شریکی ندارد؛فرمانروایی،از آن اوست و ستایش،او را سزاست و او،بر هر کاری توانا می باشد.

اللهم إنی أسألک العفو و العافیة،اللهم إنی أسألک العافیة فی الدنیا و الآخرة،اللهم إنی أسألک العفو و العافیة فی دینی و دنیای و أهلی و مالی؛اللهم استر عوراتی و آمن روعاتی؛اللهم احفظنی من بین یدی و من خلفی و عن یمینی و عن شِمالی و من فوقی و أعوذ بعظمتک أن أغتال من تحتی.
بار خدایا! عفو و تندرستی را از تو می خواهم،بار خدایا! عافیت و تندرستی دنیا و آخرت را از تو می خواهم،بار خدایا! من از تو عفو و عافیت در دین و دنیا و خانواده و دارایی ام را می خواهم؛بار خدایا! عیب های مرا بپوشان و هراس هایم را به امنیت و آرامش خاطر تبدیل کن و مرا از هر سو حفاظت نما و به عظمت تو پناه می برم که از زیر پایم ربوده(و دچار لغزش) شوم.

اللهم إنی أسألک الجنه و أعوذ بک من النار. (هفت بار)
پروردگارا! بهشت را از تو می خواهم و پناه می برم به تو از آتش جهنم.

میخواهی صاحب گنج شوی بگو:

لا حول و لا قوة إلا بالله.

سبحان الله و بحمده،سبحان الله العظیم.

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم.(هفت بار)
خدا مرا کافی و بسنده است،جز او معبودی نیست.به او توکل کرده ام و کارهایم را به او واگذار کرده ام. و او صاحب پادشاهی بزرگ است.

سبحان الله و بحمده.(صد بار) سبحان الله.(صد بار) أستغفرالله و أتوب الیه.(صد بار)

از جمله عواملی که به انسان،شرح صدر و آرامش می دهد و غم و اندوه را برطرف می نماید،درود خواندن بر پیامبر(ص) است.(یا أیها الذین امنوا صلوا علیه و سلموا تسلیما) ای مؤمنان!بر پیامبر درود بفرستید و بطور شایسته بر او سلام نمایید.پس صلوات بر پیغمبر مهم می باشد.

دعای رفع مشکلات

لا إله إلا الله العظیم الحلیم،لا إله إلا الله رب العرش العظیم،لا إله إلا الله رب السموات و رب الأرض و رب العرش الکریم،یا حی یا قیوم لا إله إلا أنت برحمتک أستغیث.
هیچ معبود به حقی جز خداوند بزرگ بردبار نیست،هیچ معبود بر حقی جز پروردگار بزرگ عرش نیست،هیچ معبود به حقی جز پروردگار آسمانها و پروردگار زمین و پروردگار بزرگوار عرش نیست،ای همیشه زنده و همیشه پایدار!هیچ معبود به حقی جز تو نیست و به رحمت تو یاری می جویم.

وقتی کسی را اندوه و غم و حزنی فرا رسد بگوید

لا اله الله الکریم العظیم سبحانه تبارک الله رب العرش العظیم، الحمدلله رب العالمین، توکلت علی حی الذی لا یموت، الحمدلله الذی لم یتخذ ولدا، و لم یکن له شریک فی الملک، و لم یکن له ولی من الذل و کبره تکبیرا، اللهم رحمتک ارجوا فلا تکلنی الی نفسی طرفه عین و اصلح لی شأنی کله، لا اله الا انت یا حی یا قیوم برحمتک أستغیث، لا اله الا انت سبحانک إنی کنت من الظالمین،
اللهم إنی عبدک،إبن عبدک،إبن امتک،ناصیتی بیدک،ماضٍ فی حکمک،عدل فی قضاءک؛أسألک بکل اسم هو لک سمیت به نفسک أو أنزلته فی کتابک أو علمته أحداً من خلقک أوِ استأثرت به فی علم الغیب عندک أن تجعل القرآن ربیع قلبی و نورصدری و جلاء حزنی و ذهاب همی، لا حول ولا قوه الا بالله.

هیچ معبو د قابل پرستشی جز الله نیست و اوست که کریم و عظیم است، او از هر عیب ونقصی منزه است، او کارهایش مبارک است و او صاحب عرش عظیم است، حمد و سپاس اختصاص به خدا دارد، من به او توکل کردم،به زنده و پایداری که فنا و نیستی بر او راه ندارد، شکر و سپاس برای خداوندی است که فرزندی اختیار نکرده است و در سلطنت و پادشاهی شریکی ندارد، و ولی و سرپرستی را هم از ناچاری قبول نکرده است، او را بزرگ بدار، خدایا من امید به رحمت تو دارم، خدایا مرا به خودم وانگذار اگر چه به اندازه ی یک چشم بر هم زدن باشد، همه ی کارهای مرا خودت اصلاح بفرما، هیچ معبودی غیر از تو وجود ندارد، ای زنده ی پایدار من از رحمت تو استعانت و کمک می جویم، معبودی غیر از تو در سرتاسر گیتی و سرتا سر کائنات وجود ندارد، تو منزهی من از جمله ی ظالمین و معصیت کاران و نافرمانان بودم،
بار خدایا!من بنده تو هستم،فرزند بنده ات و فرزند کنیزت،پیشانی من در دست توست،فرمان تو در مورد من قطعاً اجرا می شود،فیصله تو درباره من عدل است،به وسیله همه نامهایی که داری و خودت را به آن نامیده یا آن را در کتاب خود نازل کرده و یا به یکی از آفریده هایت آموخته ای یا آن را در دنیای غیب نزد خود نگاه داشته ای،از تو می خواهم که قرآن را بهار دلم و نور سینه ام و مایه از بین رفتن غم و اندوهم قرار دهیکه هیچ گردشی در کارها و هیچ نیرویی وجود ندارد مگر آن اندازه ای که الله حکم و قضا کند.


(حسبنا الله و نعم الوکیل) ما را خدا کافی است و او،بهترین کار ساز است.

سیدالاستغفار:

اللهم أنت رب لا إله إلا أنت،خلقتنی و أنا عبدک و أنا علی عهدک و وعدک ما استطعت أعوذ بک من شر ما صنعت أبوء لک بنعمتک عَلَیَ و ابوء بذنبی فاغفرلی فإنه لا یغفرالذنوب إلا أنت. (چهار  بار)
الهی! تو پروردگار من هستی،جز تو معبود به حقی نیست.تو مرا آفریده ای و من بنده تو هستم.و بر پیمان و وعده ام با تو بر حسب توانایی خود پایبندم.و پناه می برم به تو از شر آنچه انجام دادم،اعتراف کنم به نعمتی که به من دادی.و به گناهم اقرار دارم.پس مرا ببخش جز تو کسی گناهان را نمی بخشاید.

اللهم عافنی فی بدنی،اللهم عافنی فی سمعی،اللهم عافنی فی بصری،لا إله إلا انت،اللهم أعوذ بک من الکفر و الفقر و أعوذ بک من عذاب القبر،لا إله إلا انت.
بارالها!در بدنم عافیت ده،بارالها!در گوشم عافیت ده،بارالها!در چشمم عافیت ده،بجز تو معبود دیگری وجود ندارد،از کفر به تو پناه می برم،از فقر به تو پناه می برم،از عذاب قبر به تو پناه می برم،بجز تو معبود دیگری وجود ندارد.

اللهم ما أصبح(أمسی) بی من نعمة أو بأحد من خلقک فمنک وحدک لا شریک لک،فلک الحمد و لک الشکر
الهی!هر نعمتی که در این صبح(شب)،شامل حال من یا یکی از مخلوقات شده،از طرف تو بوده است،تو شریکی نداری،پس ستایش و شکر از آن توست.

خودت را محاسبه کن

روزانه سه اشتباه در زندگی ما تکرار می شود:

اول:ضایع کردن وقت.
دوم:سخن بیهوده گفتن؛در حدیث آمده است:"از خوبی اسلام شخصی است که کارهای بیهوده را رها کند".
سوم:توجه بی مورد و بیش از حد به مسایل پیش پا افتاده مانند گوش دادن به شایعات و سخنان بی اساس،توجه به توقعات و انتظارات نابجا و اهتمام ورزیدن به توقعات و خیالات افراد وسواس و خیال باف و نیز نگرانی از غم و اندوه آینده و ناراحتی فعلی؛این امر،یکی از موانع سعادت و آرامش خاطر است.

حضرت عمر (رضی الله عنه) می فرماید:خودتان را محاسبه کنید پیش از آنکه محاسبه شوید و خود را بسنجید قبل از آنکه سنجیده شوید و خود را برای قیامت آماده نمایید.

یکی از عوامل سعادت،استفاده از اسباب به همراه توکل بر خداوند می باشد.پس در هر کاری بر او توکل کنیم،او را بس است.

                                                                                    
                                                                     منبع:غم مخور،مؤلف:عائض القرنی مترجم:محمدگل گمشادزهی



























در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Sanam1 در جمعه خرداد ماه 19, 1391 11:38 pm .

برای نویسنده این مطلب Sanam1 تشکر کننده ها: 4
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), baran98 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), khozaima (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), sayf (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 28.57%
 
نماد کاربر
Sanam1
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 308
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد ماه 7, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 568 بار
تشکر شده: 528 بار
امتياز: 40

پستتوسط Noha » شنبه خرداد ماه 13, 1391 11:09 pm

بسم الله المستعان

سلام خدای مهربان بر شما

دادزینب گیان به پینوس خوش آمدید،ممنون از ارسال این مطلب مفید.

اگر لطف کنید و مطالب تان را کوتاه تر یا در چند قسمت ارسال کنید ،تا کاربران در

خواندن آن دقت بیشتری به خرج دهند؛بسیار ممنون می شویم.

جنة الفردوس مأوایتان

الـلـهم ء ات أنــفـسنا تقـــواهــا و زکیـــها إنــک أنــت خــیر من زکــیها


برای نویسنده این مطلب Noha تشکر کننده ها:
baran98 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
Noha
معاون و ناظر سایت
معاون و ناظر سایت
 
پست ها : 1424
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند ماه 25, 1389 12:30 am
محل سکونت: pavah
تشکر کرده: 2031 بار
تشکر شده: 1557 بار
امتياز: 4930

پستتوسط Sanam1 » يکشنبه خرداد ماه 28, 1391 11:26 am

فضیلت دعا

خداوند می فرماید: (و إذا سألک عبادی عنی فإنی قریبٌ أُجیبُ دعوة الداع إذا دعان فلیستجیبوا لی و لیؤمنوا بی لعلهم یرشدون) بقره:186

"هرگاه بندگانم از تو درباره من بپرسند،به آنان بگو:من بدانها نزدیکم و دعای دعا کننده را هنگامی که مرا بخواند،اجابت می کنم.پس مرا اجابت کنند و به من

ایمان بیاورند تا راه را بیابند"


پیامبر اکرم (ص) می فرماید:

{الدُعاءُ هُوَ العِبادة،قال ربُکُم:أُدعونی أستجب لکم}

دعا عین عبادت است.پروردگارتان می فرماید:مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم.



برای نویسنده این مطلب Sanam1 تشکر کننده ها:
baran98 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
Sanam1
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 308
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد ماه 7, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 568 بار
تشکر شده: 528 بار
امتياز: 40

پستتوسط Sanam1 » يکشنبه خرداد ماه 28, 1391 11:30 am

آداب دعا

1-با اخلاص،دعا نماید.

2- دعا را با حمد و ثنای خداوند و درود بر پیامبر(ص)آغاز کند و در پایان آن،نیز چنین

کند.با شک و تردید،دعا نکند و به اجابت آن،یقین داشته باشد.

3- در دعا،اصرار ورزد و در پذیرش آن،شتاب نورزد.

4- حضور قلب داشته باشد.

5- در همه حال(شادی و غم)دعا کند.

6- تنها از خدا بخواهد.

7- در حق خود،خانواده،دارایی و فرزندش،دعای بد نکند.

8- با صدای آرام و معتدل،دعا کند.

9- به گناهان خود،اعتراف کند و طلب آمرزش نماید.همچنین به نعمتهای خدا

اعتراف کند و شکر آنها را به جای آورد.

10- با فروتنی و بیم و امید،دعا کند.

11- توبه کند و حق دیگران را به آنها برگرداند.

12- سه بار دعا را تکرار نماید.

13- رو به قبله،دعا کند.

14- هنگام دعا،دستها را بلند کند.

15- حتی الامکان،با وضو دعا کند.

16- قبل از دیگران،برای خود دعا کند.

17- خوراک و لباس دعا کننده،حلال باشد.

18- برای انجام گناه و معصیت و گسستن پیوند خویشاوندی،دعا نکند.

19- دعاهایش،امر به معروف و نهی از منکر باشد.

20- از گناه،پرهیز نماید.

21- با تضرع و زاری،دعا کند.

22- با اظهار نیاز،فقر و تنگدستی و پریشانی خود را در پیشگاه خدا آشکار سازد.

23- در دعا از حد خود تجاوز نکند؛یعنی نه صدایش را بلند کند و نه چیز نادرستی از

خدا بخواهد.

برای نویسنده این مطلب Sanam1 تشکر کننده ها:
baran98 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
Sanam1
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 308
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد ماه 7, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 568 بار
تشکر شده: 528 بار
امتياز: 40

پستتوسط Sanam1 » يکشنبه خرداد ماه 28, 1391 11:36 am

انواع توسل های مشروع

1)توسل به أسماء حسنی یا صفات علیای خداوند

دلیل مشروعیت:خداوند متعال می فرماید:

( و لله ألاسماء الحسنی فادعوه بها ) اعراف 180

و خداوند،نام های زیبایی دارد پس او را با این نامها صدا بزنید.

2)توسل به اعمال صالح خود.

دلیل مشروعیت:

خداوند متعال می فرماید:

( الذین یقولون ربنا إننا ءامنا فاغفرلنا ذنوبنا و قنا عذاب النار ) آل عمران 16

(مؤمنان) کسانی اند که می گویند:پروردگارا!ما ایمان آوردیم،پس گناهانمان را

بیامرز و ما را از عذاب آتش نجات ده.


3)توسل به دعای انسان صالح در زمان حیاتش.


دلیل مشروعیت:

حضرت عمر به عموی پیامبر(عباس)که در قید حیات بود،توسل جست،بدین معنی

که از او طلب دعا کرد تا باران ببارد.خداوند هم دعایش را اجابت کرد و باران نازل کرد.


                                  ادامه دارد







برای نویسنده این مطلب Sanam1 تشکر کننده ها:
baran98 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
Sanam1
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 308
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد ماه 7, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 568 بار
تشکر شده: 528 بار
امتياز: 40

پستتوسط Sanam1 » دوشنبه تير ماه 5, 1391 11:04 am

اوقات اجابت دعا  

1_ شب قدر

2_ نیمه آخر شب و بعد از نمازهای فرض

3_ بین اذان و اقامه

4_ هنگام باریدن باران

5_ هنگام یورش لشکر برای جهاد در راه خدا

6_ پاسی از شب

7_قسمتی از روز جمعه که بنا بر قول راجح،پس از نماز عصر است و احتمال دارد

هنگام خطبه و نماز باشد

8_ در سجده

9_ دعای روز عرفه

10_ دعا در ماه رمضان

11_ در حالت خشوع و اخلاص زیاد قلب

12_هنگام اذان

13_ دعا در هنگام مصیبت

برای نویسنده این مطلب Sanam1 تشکر کننده ها:
baran98 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
Sanam1
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 308
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد ماه 7, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 568 بار
تشکر شده: 528 بار
امتياز: 40

پستتوسط Sanam1 » دوشنبه تير ماه 5, 1391 11:06 am

کسانی که دعایشان اجابت می شود

1_ دعای مظلوم

2_ دعا و نفرین والدین برای فرزندانشان

3_ دعای مسافر

4_ دعای شخص روزه دار

5_ دعای کسی که در سختی و ناراحتی قرار گرفته باشد

6_ دعای فرزند صالح برای والدینش

برای نویسنده این مطلب Sanam1 تشکر کننده ها:
baran98 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
Sanam1
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 308
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد ماه 7, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 568 بار
تشکر شده: 528 بار
امتياز: 40

پستتوسط Sanam1 » دوشنبه تير ماه 5, 1391 11:09 am

علل عدم اجابت دعا

1:عجله

2:حکمت ربانی

3:دعا برای انجام گناه و قطع صله رحم

4:خوردن مال حرام،نوشیدن حرام و پوشیدن لباس حرام

5:عدم جزم و قطعیت در دعا

6:ترک امر به معروف و نهی از منکر

7:استیلا و غالب شدن غفلت،شهوت و هوای نفس

8:عدم خشوع در نماز و عدم بیم و امید

9:ارتکاب بعضی از گناهان و گناهان مخصوص؛مانند مال دادن به سفیه

بنابر فرموده خداوند: (و لا تؤتوا السفهاء أموالکم)

برای نویسنده این مطلب Sanam1 تشکر کننده ها:
baran98 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
Sanam1
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 308
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد ماه 7, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 568 بار
تشکر شده: 528 بار
امتياز: 40

پستتوسط Sanam1 » دوشنبه تير ماه 5, 1391 11:13 am

عوامل پذیرش دعا

1)خوردن و نوشیدن طعام حلال

2)عدم طلب تأخیر در دعا

3)دعا با یقین و اصرار در آن

4)حضور قلب و پرهیز از غفلت

5)خشوع

6)دوری جستن از معاصی

7)اخلاص در دعا برای خداوند سبحان

8)دعا برای انجام گناه یا قطع صله رحم نباشد

9)امر به معروف و نهی از منکر

                                                                   منبع:پناهگاه مسلمان،تألیف:دکتر سعید بن علی بن وهف قحطانی
                                                                                                                  ترجمه:یونس یزدان پرست


برای نویسنده این مطلب Sanam1 تشکر کننده ها: 3
Noha (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), baran98 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), ghazal66 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 21.43%
 
نماد کاربر
Sanam1
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 308
تاريخ عضويت: يکشنبه خرداد ماه 7, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 568 بار
تشکر شده: 528 بار
امتياز: 40


بازگشت به أدعیه و أذکار

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان