مصرف گردو باعث می شود که ماده مغذی وارد غشای سلولی شود. همچنین تراکم بالای اسید چرب امگا۳
نیز به دفع ضایعات سلول ها کمک می کند.
مصرف منظم آن برای درمان دیابت نوع۲ مفید است زیرا به حفظ میزان قند خون و سوخت و ساز انسولین کمک می کند.
خاصیت ضدالتهابی گردو از استخوان محافظت می کند.هورمون ملاتونین موجود در آن، خواب را تنظیم می کند
از بروز سنگ صفرا پیشگیری می کند.و کاهش دهنده کلسترول مضر است.
منبع عالی «آرژنین» نوعی اسید آمینه است که بدون در نظر گرفتن کلسترول خون در حفظ و انعطاف پذیری رگ ها موثر است.
منبع ویتامین B است و باعث تولید انرژی و هضم غذا می شود.
به نقل از العربیه:
سایت مدیکال دیلی آمریکا در گزارشی آورده است که متخصصان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند که مصرف روزانه75 گرم گردو کیفیت اسپرم و در نتیجه قدرت باروری در مردان 21 تا 35 ساله را افزایش می دهد.
به گزارش روزنامه کویتی "الأنباء" این پژوهش 117 جوان 21 تا 35 ساله به دو گروه تقسیم کرده و از گروه اول خواسته است از مصرف گردو خودداری کنند و از گروه دیگر خواست مصرف گردو را به مقدار معین مصرف کنند.
نتیجه این تحقیقات پس از 12 هفته نشان داد قدرت باروری در گروه دوم یعنی گروهی که گردو مصرف کرده اند افزایش یافته است.
همچنین این تحقیقات ثابت کرد که مصرف روزانه 75 گرم گردو در کنترل چربی خون بدون اینکه وزن را افزایش دهد ، مؤثر بوده است.
اسید چرب امگا 6 و امگا 3 موجود در گردو برای سلامت مغز مفید است و باعث افزایش كیفیت مو میشود.
محققان دانشگاه کالیفرنیا همچنین ثابت کردند که مصرف روزانه 75 گرم گردو در کاهش اختلالات کروموزومی در مردان مؤثر است