اصول قالبگیری پروتز ایمپلنت

در این بخش مطالبی در زمینه بهداشت سلامت و تازه های پزشکی قرار داده می شود

مديران انجمن: pejmanava, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Elmi

اصول قالبگیری پروتز ایمپلنت

پستتوسط zahra00 » چهارشنبه فروردين ماه 21, 1398 10:23 am




این مقاله روش های مختلف قالبگیری پروتز ایمپلنت را ارائه میدهد و به 2 روش تری باز و بسته می پردازد.این مراحل نیاز به دقت زیادی دارد و دندانپزشکان باید با دقت بیشتری این مرحله را طی کنند تا پروتز نهایی را بتوانند به بهترین نحو ممکن بسازند. در ادامه مطالب به خلاصه ای از این دو مرحله خواهیم پرداخت.

1.  تری باز
اگرقالبگیری در نواحی فیکسچر و به طرز تری بازاست نیازبه دقت بیشتری است و تکنیک ویژه آن سمت گزینش اباتمنت های زاویه داراست و از این روش معمولا دندانپزشکان کمک میگیرند. ایمپرشن کوپینگ های باز در این روش کاربرد دارند و وقتی زمان برداشت قالب فرا میرسد جابجاکردن بخش ها کم می شود.

اول از همه برروی سطح فیکسچر، با بسته شدن ایمپرشن کوپینگ ها روبه رو خواهید شید و دراین بخش ها تزریق ماده قالبگیری صورت میگرد. در این مرحله تری معمولی کاربرد دارد با این تفاوت که با سوراخ شدن جایگاه ایمپرشن ها روبه رومی شود، به روشی ای که نوک آنها بعد از اینکه تری بر سطح ایمپرشن جای گیری کرد، از تری خارج می شود.پیچ ایمپرشن ها بدوناپ اینکه تری را جدا کند، باز میکنند و پس ازآن ازسطح ایمپلنت دندان
آنها را با قالب جدا میکنند.

پس ازاینکه این مرحله انجام شد،ایمپرشنی که در قالب جا مانده، درلابراتوار آنالوگ را می بندند ودر این مناطق شکل بافت نرم به وجود می آید و سپس گچ ریزی صورت می گیرد و اباتمنت متناسب انتخاب می شود وزمانی پروتز نهایی اباتمنت به وجود می آید که مرحله تولید نشانگر جایگاه و موم گذاری گذرانده شود و داخل دهان تست و امتحان می شود.

۲. تری بسته

در صورتی از روش قالب گیری فیکسچر و به صورت تری بسته (Fixture level – Close tray) استفاده میشود که تست اباتمنت خوب نباشد.به صورتی که ازبا کمک گرفتن از جایگزینی ایمپرشن کوپینگ بر سطح فیکسچرمی توانید، جایگاه اباتمنت و فیکسچر را در کست مجددا باسازی کرده واندازه و قطر اباتمنت در لابراتوار امتحان شود.

در این شیوه ایمپرشن کوپینگ به جای هیلینگ بسته میگردد و در این مناطق ماده قالبگیری داخل می شود. پس از آن بر سطح ایمپرشن کوپینگ ها تری قالبگیری قرار میگیرند. دراین حالت نمود درونی تری،محل جدید ایمپرشن ها را مشخص میکند.

ایمپلنت های دندانی چیست؟

ایمپلنت های دندانی از روکش های فلزی یا قالب هایی تشکیل شده اند که در درون استخوان فک ودهان و لثه به شکل جراحی قرار می گیرند. زمانی که این ایمپلنت ها در جایگاه خودشان قرار می گیرند، این اجازه را به پزشک خود می دهند تا دندان هایی که قرا است جای آنها باشند را به خوبی روی آن قرار دهند.
برای قرار گرفتن و پذیرش ایمپلنت، شما باید از لثه های سالم وغیر عفونی و استخوان مناسب و محکم و به اندازه برخوردار باشید تا بتوانید به خوبی از ایمپلنت حمایت کنید. شما علاوه بر این باید قول دهید که ازاین ایمپلنت های ساخته شده سالم وصحیح نگه داری کنید. برای موفقیت در استفاده از ایمپلنت در زمان زیاد مراقبت های دقیق و خوب ازدهان و دندان ومراجعه به دندانپزشکی به طورمنظم بسیار مهم است.
درسته که استفاده ازایمپلنت ها روشی گران تر از شیوه های دیگر کاشت دندان ها هستند، و حتی تقریبا همه بیمه های موجود اغلب پایین تر از 10% مبالغ را حمایت می کنند.ولی با همه ی اینها ایمپلنت دندانی، بهترین و موثر ترین شیوه و عمل برای پر کردن جای خالی دندانهایی که از دست رفته است می باشد و شکلی طبیعی و منظم و زیبا دارد.منبع:
ایمپلنت دندان دکتر بزرگ


zahra00
کاربر کوشا
کاربر کوشا
 
پست ها : 8
تاريخ عضويت: دوشنبه بهمن ماه 1, 1397 5:18 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

بازگشت به بهداشت سلامت و تازه های پزشکی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان