از عوارض خطرناک اضافه وزن چه می‌دانید؟

در این بخش مطالبی در زمینه بهداشت سلامت و تازه های پزشکی قرار داده می شود

مديران انجمن: pejmanava, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Elmi

از عوارض خطرناک اضافه وزن چه می‌دانید؟

پستتوسط goli70 » يکشنبه شهريور ماه 2, 1399 11:44 am


در عصر حاضر و با ماشینی شدن زندگی و تغییر رژیم غذایی اضافه وزن از مشکلاتی است که حداقل نیمی از افراد در طول زندگی به آن دچار میشوند و این تازه اول ماجرا است….



چاقی از نظر علمی اصطلاحاً به داشتن BMI یا شاخص توده بدنی ۳۰ یا بالاتر گفته میشود. اضافه وزن می تواند مشکلات و عوارض بسیاری را برای بدن به همراه داشته باشد. پیشنهاد میکنیم حتما این مقاله را بخوانید شاید بتوانید هرچه سریع تر جلوی این مشکلات را بگیرید.



بیماری قلبی و سکته مغزی

طبیعی است که اضافه وزن با افزایش کلسترول و فشار خون همراه است و خطر بیماری های قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد.



برای جلوگیری از این امر می بایست وزن خود را به حالت تعادل برسانید و بتوانید احتمال ابتلا به بیماری قلبی یا سکته مغزی را کاهش دهید. کاهش وزن خطر ابتلا به سایر بیماری ها را نیز کاهش می دهد. محققان می گویند حتی ۵% کاهش وزن نیز می تواند به حد قابل توجهی خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهد.



بیماری های نشیمنگاهی

بیماری های نشیمنگاهی مجموعه ای از بیماری های مربوط به ناحیه مقعدی است که بواسیر، کیست مویی و شقاق را شامل میشود. بواسیر به تورم سیاهرگ های مقعدی گفته میشود. کیست مویی نوعی عفونت ناشی از برگشت مو به داخل پوست و ایجاد کیسه ای حاوی مو بر روی سطح پوست است. اما شقاق به ایجاد ترک در دیواره کانال مقعد گفته میشود که در صورت ابتلا با استفاده از روش های نوین درمان بیماری های نشیمنگاهی مثلاً درمان شقاق با لیزر می تواند روشی موثر در درمان باشد.



هر سه این بیماری ها رابطه مستقیمی با اضافه وزن دارند.



خوشبختانه این بیماری های شایع با رعایت رژیم غذایی صحیح و نیز وزن متعادل قابل پیشگیری هستند.



دیابت نوع ۲

دیابت نوع ۲ به دیابت شیرین غیروابسته به انسولین معروف است و به آن دیابت بزرگسالان نیز گفته میشود. این نوع دیابت به علت اختلال در سوخت و ساز بدن ایجاد میشود و با بالا بودن گلوکز خون و نیز کمبود نسبی انسولین شناسایی میشود. در حالی که در دیابت نوع یک کمبود مطلق انسولین وجود دارد. احساس گرسنگی و تشنگی مفرط و تکرر ادرار از نشانه های این بیماری است.



مهمترین علت ایجاد دیابت نوع ۲ چاقی یا اضافه وزن است اما فشار خون بالا و نیز تری گلیسیرید بالا می توانند از علل این بیماری باشند.



خوشبختانه با کاهش وزن، رژیم غذایی متعادل، خواب مناسب و ورزش بیشتر می توانید خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهید. همچنین اگر مبتلا به دیابت نوع ۲ هستید، کاهش وزن و فعالیت جسمی نیز می تواند به کنترل قند خون کمک کند. فعال تر شدن ممکن است نیاز شما به داروهای دیابت را نیز کاهش دهد.

ادامه در سایت

عضويت  / ورود
goli70
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 109
تاريخ عضويت: سه شنبه بهمن ماه 2, 1397 2:49 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

بازگشت به بهداشت سلامت و تازه های پزشکی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان