100 وسيله براي نصرت و ياري رسول الله - صلى الله عليه وآله وس

در این بخش سیره ی رسول أمین(ص) قرار داده می شود

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar

100 وسيله براي نصرت و ياري رسول الله - صلى الله عليه وآله وس

پستتوسط faezin » يکشنبه مهر ماه 21, 1392 12:32 pm

100 وسيله براي نصرت و ياري رسول الله - صلى الله عليه وآله وس

نوشته
: گروه فرهنگي نصرت خاتم النبيين - صلى الله عليه وآله وسلم
ترجمه : اسحاق دبيري - رحمه الله -

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
الحمد لله رب العالمين والصلاة والسلام على أشرف الأنبياء والمرسلين، نبينا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين، وبعد:

نخستين رکن از ارکان بزرگ اسلام، همانا گفتن لا اله الا الله و محمد رسول الله مي باشد و قسمت دوم اين شهادت يعني: محمد رسول الله در خلال اموري که ذکر مي شود. تحقق پيدا مي کند:
اولاً: تصديق نمودن هر آنچه پيامبر - صلى الله عليه وآله وسلم - فرموده و يا به هر نحوي تاييد کرده است، و نخستين آنها اين است که او فرستاده خدا است و او را براي هدايت همه انسان ها و اجنه فرستاده تا وحي خداوند را بوسيله قرآن و سنت که در بر گيرنده دين اسلام مي باشند، تبليغ کند، ديني که خداوند، بجز آن را نمي پذيرد.
ثانياً: اطلاعات و فرمانبرداري از پيامبر - صلى الله عليه وآله وسلم - و گردن نهادن در برابر هر حکمي که صادر مي کند و کاملاً تسليم او شدن و پيروي نمودن از سنت او و ترک کردن هر آنچه که با آن در تضاد مي باشد.
ثالثاً: محبت ورزيدن به پيامبر - صلى الله عليه وآله وسلم - بگونه اي که محبت او بالاي محبت پدر و مادر، فرزند و حتي بيش از محبت نفس خويش قرار گيرد. آنگونه که باعث تعظيم، توقير، نصرت و ياري او و دفاع از او گردد.
پس هر مسلماني براي اينکه ايمانش صحيح باشد و شرط دوم توحيد را تحقق بخشيده باشد، بايد براي تحقق بخشيدن اين امر مهم يعني محبت و مهرورزيدن به پيامبر - صلى الله عليه وآله وسلم - بکوشد. و نيز براي اينکه شهادتش پذيرفته شود که مي گويد محمد رسول خدا است چون منافقين مي گفتند: ... ... [المنافقون من الآية:1].
يعني: «ما گواهي مي دهيم که تو حتماً فرستادة خدا هستي ـ خداوند مي داند که تو فرستاده خدا هستي ـ ولي خدا گواهي مي دهد که منافقان در گفته خود دروغگو هستند».
پس مي بينيم که شهادت آنان هيچ نفعي برايشان در بر نداشت، چون معناي شهادت را در خود تحقق نبخشيده اند.
در اينجا برخي از اموري را که مي توان بوسيله آنها به حقيقت محبت عمل نمود، مي آوريم تا بتوان بدينوسيله در قبال اين حق که براي پيامبر - صلى الله عليه وآله وسلم - گذاشته شده است عمل نمود، و در برابر هجوم و حملات گمراه کننده اي که بر عليه پيامبر - صلى الله عليه وآله وسلم - پيش گرفته شده است جلوگيري کرد، و در برابر آن جان و مال و پدر و مادر و هر آنچه که داريم فدا کنيم؛ بلکه هر کس هر آنچه در توان دارد و به قدر امکان و توانايي خويش به اين امر مهم جامه عمل بپوشد:

1 - تفکر نمودن در دلايل نبوت پيامبر ص دلايلي که بطور قطع نبوت او را ثابت مي کنند که اصل آن هم قرآن مي باشد.
2 - يادگيري دلايلي که دلالت مي کند بر وجوب اتباع و فرمانبرداري از پيامبر ص و اقتداء به او از جمله: دلايل قرآني، سنت و اجماع.
3 - آشنايي و آگاهي يافتن بر حفظ خداوند در قلب ها بوسيله سنت پيامبر ص، و اين امر هم در خلال زحمات بزرگي که اهل علم در طول تاريخ متحمل گشته اند شناخته مي شود که آنان صحيح و غلط را از هم جدا کرده اند و به بهترين شيوه آن را جمع آوري نموده اند که امت پيامبر ص در ميان تمام امت هاي پيشين به اين ويژگي برتري يافته است.
4 - اظهار محبت نمودن به او در دل ها و آن هم با يادآوري صفات پسنديده و زيباي او و خواندن شمايل و سجاياي برگزيده او، و او تنها کسي است که تمام کمالات بشري را دارا مي باشد.
5 - يادآوري فضيلت و احسان او در حق تک تک ما، زيرا او بود که دين خدا را بسوي ما آورد و آن را تکميل و تبليغ نمود.
6 - به دنبال هر کار خيري، خواه دنيوي باشد و يا اخروي، بعد از فضل و سنت پروردگار، او است که ما را موفق گردانيده و بوسيله او است که متنعم گشته ايم، زيرا او راهنماي ما بوده، پس خداوند او را جزاي خير دهد آنگونه که شايسته پيامبري او است.
7 - يادآوري اينکه او مهربانترين، مهرورزترين و حريص ترين کسي است بر امتش آنگونه که خداوند مي فرمايد: ... ... [الأحزاب من الآية:6]
يعني: «پيغمبر از خود مومنان نسبت به آنان اولويت بيشتري دارد».
8 - آشنايي و آگاهي بر آيات و احاديثي که مشعر بر فضل و عظمت و بزرگواري او نزد خداوند است، و نيز دال بر محبت ورزيدن خداوند و احترام و اکرام پروردگار براي پيامبر ص مي باشد.
9 - ملتزم بودن به دستور خداوند که ما را امر مي کند که به پيامبر ص محبت بورزيم، بلکه محبت پيامبر ص را بر نفس خويش مقدم بداريم. زيرا پيامبر ص مي فرمايد: «لن يؤمن أحدكم حتى أكون أحب إليه من نفسه وولده ووالده والناس أجمعين».
يعني: «ايمان هيچ کدام از شماها تکميل نمي گردد مگر اينکه من را از نفس خويش، فرزندان، پدر و مادر و از همه مردم بيشتر دوست بدارد».
10 - ملتزم بودن به فرمان خداوند که ما را دستور مي دهد که با پيامبر ص و سنت هايش مودبانه رفتار نماييم، خداوند مي فرمايد: ... [الحجرات الآية: 2].
يعني: «اي کساني که ايمان آورده ايد، صداي خود را از صداي پيغمبر بلندتر مکنيد، و همچنان که با يکديگر سخن مي گوييد، با او به آواز بلند سخن مگوييد تا نادانسته اعمالتان بي اجر و ضايع نشود.»
و باز مي فرمايد: ... [الحجرات الآية: 3]
يعني: «آنان که صداي خود را نزد پيامبر خدا پايين نموده و آهسته بر مي آورند. کساني اند که خداوند دلهايشان را براي پرهيزگاري پاکيزه و ناب داشته است. ايشان آموزش سترگ و پاداش بزرگي دارند.»
همچنين مي فرمايد: ... [النور من الآية: 63].
يعني: «(اي مومنان) دعوت پيغمبر را در ميان خويش (براي اجتماع و شرکت در کارهاي مهم) همسان دعوت برخي از خود بشمار نياوريد. (چرا که فرمانش فرمان خدا و دعوتش دعوت پروردگار است.»

ادامه دارد .                              










قُلْ يا عِبادِيَ الَّذينَ أَسْرَفُوا عَلى‏ أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ
بگو: «ای بندگان من- که بر خویشتن زیاده روی روا داشته اید- از رحمت خدا نومید مشوید. در حقیقت ، خدا همه گناهان را می آمرزد ، که او خود آمرزنده مهربان است.

برای نویسنده این مطلب faezin تشکر کننده ها: 4
Noha (يکشنبه مهر ماه 21, 1392 8:43 pm), bahar (يکشنبه مهر ماه 21, 1392 2:56 pm), ostadelyass (يکشنبه مهر ماه 21, 1392 11:06 pm), parvaz69 (يکشنبه مهر ماه 21, 1392 7:19 pm)
رتبه: 28.57%
 
نماد کاربر
faezin
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 76
تاريخ عضويت: چهارشنبه اسفند ماه 1, 1391 12:30 am
محل سکونت: فی ارض الله
تشکر کرده: 64 بار
تشکر شده: 132 بار
امتياز: 1320

بازگشت به سیره ی رسول أمین(ص)

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان