تاریخچه ی اسپرسو ساز

این بخش به معرفی وبسایتها و وبلاگها اختصاص دارد

مديران انجمن: tarannom, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Farhangi

تاریخچه ی اسپرسو ساز

پستتوسط melinaa » چهارشنبه خرداد ماه 8, 1398 2:00 pm


اگر به تاریخچه ی اسپرسو برگردیم با دو فرد ایتالیایی که نامشان آنجلو موریندو و لوییچی بتز است،آشنا می شویم.اولین دستگاه اسپرسو ساز به تاریخ 1984 بازمی گردد که توسط آنجلا ساخته شد و بتز آن را در سال 1901 با اضافه کردن بخش هایی دیگر کامل کرد.دستگاهی که امروزه به چشم ما می خورد برگرفته از همان دستگاه اولیه بتز و آنجلو می باشند.نکته ی جالب این است که دستگاه اسپرسوساز پیش از خود نوشیدنی اسپرسو وجود داشته است.یعنی در ابتدا دستگاه تولید شده و پس از آن نوشیدنی اسپرسو.

در این مقاله سعی داریم شما را با دستگاه اسپرسو سیمونلی و قطعات آن آشنا کنیم تا هنگام خرید بتوانید راحت تر دستگاه موردنظرتان را انتخاب کنید.به طور کل اسپرسوسازها به چهار دسته ی نیرو بخار،نیرو پمپ،نیرو اهرم و نیرو هوا پمپ دسته بندی می شوند.
اجزای دستگاه اسپرسو ساز سیمونلی
در مقاله ی قبلی خود راجع به انواع مختلف اسپرسو سیمونلی اشاره کردیم. اسپرسوسازها به سه نوع اتوماتیک،نیمه اتوماتیک و فوق اتوماتیک تقسیم می شوند.در این مقاله به اجزای دستگاه اسپرسو سیمونلی خواهیم پرداخت.دستگاه اسپرسو ساز سیمونلی دارای بخش های هدگروپ و پورتافیلتر می باشد که نحوه ی عملکرد آن را شرح خواهیم داد.
Group Head:این بخش با نام های دیگری مثل Brew Head و یا Brew Group شناخته می شود به قسمتی گفته می شود که به منظور عصاره گیری قهوه،پرتافیلتر به آن وصل می شود.دستگاه اسپرسو سیمونلی نیز دارای گروپ هد می باشد که دارای سوراخ های ریزی بوده و وظیفه ی آن آماده کردن قهوه به میزان مناسب آب و توزیع یکنواخت می باشد.
اسپرسوسازهای سیمونلی خانگی به طور معمول دارای یک سرگروپ می باشند.د
ستگاه اسپرسو سیمونلی که در کافی شاپ ها و مراکز بزرگ تر مورد استفاده قرار می گیرد دارای 7-2 سرگروپ می باشند.مراحل عصاره گیری 1 شات قهوه بدین صورت است که آب داغ از بین مسان سرگروپ با سوراخ های ریز عبور می کند و به طور یکسان و متناسب با قهوه ی آسیاب شده که در سبر پرتافیلتر است،تولید می شود.این بخش همانگونه که از نامش پیداست نقش مهمی را در دستگاه اسپرسو سیمونلی دارد.
Portafilter:این قطعه از دستگاه اسپرسو سیمونلی به طور دستگیره دار است و به هدگروپ دستگاه اسپرسو ساز سیمونلی نیمه اتوماتیک،نیرو محرکه ی اهرمی و پمپی وصل می شود.
این بخش دارای ظرف فیلتری به شکل سبد می باشد که نام آن سبد پرتافیلتر یا Portafilter است.این سبد داخل پرتافیلتر دستگاه اسپرسو سیمونلی قرار می گیرد.قهوه ی آسیاب شده داخل سبد قرار می گیرد و توسط باریستا کوبیده شده و نهایتا به گروپ دستگاه بسته می شود.این کار برای عصاره گیری انجام می شود.این قطعه نام خود را از Portable Filter گرفته است که به معنای قابل حمل می باشد.
در دستگاه اسپرسو سیمونلی پرتافیلترها از جنس فلز برنج می باشند تا گرما را حفظ کنند.دستگیره ی آن ها چوبی-پلاستیکی می باشد.انواع پرتافیلترها به 2نوع نازل دار و بدون نازل تقسیم می شود.در اصطلاح به نام بدون ته یا Bottom Less شناخته می شود.پرتافیلترهایی که عریان یا بدون ته هستند نازل ندارند.سبد قهوه در پرتافیلترهای بدون نازل دستگاه اسپرسو سیمونلی از پایین آشکار است.
این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که تماس قهوه ای که در حال عصاره گیری می باشد،به حداقل خود می رسد.این بخش ابزار مهمی در دستگاه اسپرسو سیمونلی می باشد که باریستاها به وسیله ی آن کیفیت قهوه ی آسیاب شده را آنالیز می کنند و روند خروج آب را از بین قهوه ی آسیاب شده بررسی می نمایند.همان گونه که پیش تر گفته شد سبد پرتافیلتر دارای سوراخ های ریز بسیاری است که درواقع نقش صافی و فیلتر را دارند.این سبد دارای دو سایز تک و دوبل می باشد.منبع:
دستگاه اسپرسو سیمونلی تهران تجهیز



melinaa
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 27
تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 27, 1397 1:50 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

بازگشت به معرفی وبسایتها و وبلاگها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان