خواص خوراکیها

در این بخش مطالبی در زمینه ی اعجاز علمی در جهان آفرینش قرار داده می شود

مديران انجمن: pejmanava, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Elmi

خواص خوراکیها

پستتوسط uoshanaderpor » دوشنبه اسفند ماه 20, 1391 12:32 am

خواص شفا بخش روغن زیتون


روغن زیتون "بکر" از خمیر زیتون بدون اعمال حرارت حاصل می شود که کاملاً خوراکی و رنگ آن زرد متمایل به سبز است.

ترکیبات موجود در روغن زیتون:

به عنوان یک محصول طبیعی از نظر کمی و کیفی بر اساس نوع و روش روغن کشی، رسیدگی میوه، شرایط آب و هوایی و میزان بارندگی دارای ترکیبات متغیری خواهد بود. اما به طور کلی در روغن زیتون ترکیبات گلیسیریدی (روغنی)، هیدروکربن ها، توکرفرول ها، الکل ها، استرول، ترکیبات معطر و اجزای متعدد دیگری وجود دارند. اغلب این ترکیبات دارای خواص بیولوژیکی گوناگونی هستند.

در بین اجزای تشکیل دهنده ی روغن زیتون اسیدهای چرب اولئیک، لینولئیک و پالمتیک از نظر کمی بالاترین درصد را دارا هستند. مقدار زیاد اسید اولئیک نه تنها تأثیر زیادی در طعم روغن دارد، بلکه منبع ایده آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی می باشد. وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.

بالا بودن مقدار ویتامین E و رنگدانه های کاروتنوییدی روغن زیتون و نسبت مناسب اسیدهای چرب غیر اشباع به اسیدهای چرب اشباع، در پایداری این روغن بسیار موثر است.
تقلبات در روغن زیتون


روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیه ای، گاه به صورت تقلبی با روغن های معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه می شود. به همین منظور در طول سال های متمادی تحقیقات قابل توجهی در هر یک از زمینه های ممکن در مورد روغن زیتون انجام شده است. با این حال تشخیص روغن اضافه شده به روغن زیتون معمولاً به آسانی انجام نمی شود، چرا که گاهی روغن اضافی را طوری انتخاب می کنند که هیچ تغییری در شاخص ها (عدد یدی، عدد صابونی، تغییر ضریب شکست نور) به وجود نیاید.

افزودن روغنهای ارزانتر مانند روغن ذرت، روغن های هیدروژنه و جامد، همچنین روغن زیتون تصفیه شده ( که مصرف خوراکی ندارد) و روغن تفاله ی زیتون به روغن زیتون بکر، اغلب به عنوان تقلب در روغن زیتون محسوب می شوند.
خواص درمانی زیتون


روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان می باشد که باعث طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود. بنابراین مصرف آن به جای روغن های اشباع و جامد فواید زیر را برای سلامتی بدن دارد:
روغن زیتون سلامت شریان ها را تامین می کند.
مانع آسیب رساندن رادیکال های آزاد حاصل از چربی ها و روغن ها به سیستم قلبی-عروقی می شود.
کلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را کاهش می دهد، بدون اینکه که نوع خوب آن یعنی HDL کاهش پیدا کند.
از مسموم و اکسیده شدن LDL کلسترول جلوگیری می کند.
مانع رسوب پلاک ها در جدار شریان شده و در نتیجه مانع تنگ شدن شریان ها می شود.
قند خون را تنظیم می نماید.
روغن زیتون دارای آنتی اکسیدان های قوی مثل پلی فنول ها و فلاوونوئیدها می باشد که این آنتی اکسیدان ها باعث کاهش پر اکسیداسیون چربی ها در بدن و به دنبال آن کاهش استرس اکسید اکسیداتیو می شوند. در نتیجه بدن را از صدمه رادیکال های آزاد حفظ می کند و بدین طریق باعث کاهش ابتلا به انواع سرطان ، خصوصاً سرطان پوست، روده و سرطان پستان در زنان می شود.
همچنین به علت خاصیت آنتی اکسیدانی خود دیواره سرخرگ ها را از گزند رادیکال های آزاد محافظت کرده و چسبیدنLDL را به دیواره سرخرگ ها، کاهش می دهد و ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

برای اینکه مواد مفید موجود در روغن زیتون، از جمله ویتامین E ، ترکیبات فرار، پلی فنول ها و سایر مواد آن از بین نرود یا کاهش نیابد، این روغن باید در مکان های تاریک و خنک نگهداری شود.


برگ،میوه و روغن زیتون و حتی هسته ی آن علاوه بر ارزش غذایی، دارای ارزش دارویی می باشد که تعدادی از خواص درمانی و مصارف دارویی این محصول در زیر ذکر شده است:
- پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی
- کاهش کلسترول بد
- کاهش لخته شدن خون
- کاهش فشار خون بالا
- درمان خون ریزی لثه و تقویت لثه
- تقویت حافظه
- جلوگیری از سفید شدن مو

- تسکین دردهای روماتیسمی





نماد کاربر
uoshanaderpor
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 83
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 49 بار
تشکر شده: 90 بار
امتياز: 40

پستتوسط uoshanaderpor » دوشنبه اسفند ماه 20, 1391 12:38 am

این گیاه موهای زائد را از بین می برد

مطالعات محققان در ترکیه نشان داد که نوشیدن چای نعناع به کاهش رشد غیرطبیعی مو در زنان کمک می کند.

چای گیاهی نعناع اثرات قابل توجه ضد آندروژن در سندرم تخمدان پلی کیستیک دارد. این یک آزمایش تصادفی کنترل شده است.

هیرسوتیسم (رشد موهای زائد) در سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) ، منجر به افزایش سطح آندروژن و در نتیجه مشکلات روحی و زیبایی زیادی میشود.

تحقیقات اخیر در ترکیه نشان داده است که چای نعناع دارای خواص آنتی آندروژنیک در زنان مبتلا به هیرسوتیسم است. تا کنون هیچ تحقیقی برای ارزیابی اینکه آیا کاهش در سطح آندروژن توسط چای نعناع به وجود می آید انجام نشده است،و تنها برگردانی از یک بهبود بالینی در درجه ای از هیرسوتیسم است. این مطالعه در دو مرکز ، 30 روز کارآزمایی تصادفی کنترل شده انجام شد.
چهل و دو داوطلب به صورت تصادفی انتخاب شدند تا دریک دوره 1 ماه و دو بار در روز چای نعناع مصرف کنند و با مصرف دارونمای چای گیاهی مقایسه شدند.




در 0 ، 15 و 30 روز پس از مطالعه سطح سرمی آندروژن هورمون و گنادوتروپین ها بررسی و درجه هیرسوتیسم بالینی نمره داده شد و با استفاده از نمره Ferriman Galwey و پرسشنامه (DQLI اصلاح شده = شاخص زندگی کیفیت پوست) برای ارزیابی بهبود در سطح هیرسوتیسم گزارش شده توسط خود بیمار مورد استفاده قرار گرفت.

41 نفر از42 بیمار مطالعه راکامل کردند. سطح تستوسترون آزاد و کل به میزان قابل توجهی در طول مدت 30 روز در گروه چای نعناع (P<0.05) کاهش یافت. LH و FSH نیز افزای یافتن (P<0.05). ارزیابی ذهنی بیمار از درجه هیرسوتیسم خود توسط DQLI اصلاح شده نمره گذاری شد که به طرز چشمگیری در گروه چای نعناع (P<0.05) کاهش یافته بود. اگرچه کاهش قابل توجهی در رتبه بندی هیرسوتیسم Ferriman – Galwey بین دو گروه مورد آزمایش در طول مدت آزمایش (P = 0.12) وجود نداشت، دگرگونی روشن و قابل توجهی در سطح هورمون مربوطه مشاهده شد. این گزارش بالینی با کاهش در درجه هیرسوتیسم گزارش شده توسط خود فرد همراه بود ولی متاسفانه با نمره امتیازبندی عینی همراه نبود. این نشان دهنده و تایید کننده آن است که نعناع دارای خواص آنتی آندروژن است ، این واقعیت ساده ایست که به علت رابطه بین هورمون های آندروژن و فولیکولار رشد مو و زمان تغییرات سلولی این نمی تواند به وضوح در آزمایشات بالینی برگردان شود. به عبارت ساده ، طول مدت مطالعه به اندازه کافی بلند نیست.

مطالعات اصلی از ترکیه بود در واقع فقط 5 روز به طول انجامید. زمان صرف شده برای هیرسوتیسم برای حل و فصل قابل توجه است و یک تحقیق بسیار طولانی دیگر در آینده پیشنهاد شده است. به عنوان یافته های مقدماتی دلگرم کننده است که نعناع دارای پتانسیل استفاده به عنوان یک درمان مفید و طبیعی برای هیرسوتیسم در سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) است.

برای نویسنده این مطلب uoshanaderpor تشکر کننده ها: 2
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), tarannom (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 14.29%
 
نماد کاربر
uoshanaderpor
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 83
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 49 بار
تشکر شده: 90 بار
امتياز: 40

پستتوسط tarannom » دوشنبه اسفند ماه 21, 1391 11:16 am



لیموشیرین، میوه‌ای سرشار از ویتامین‌های B3 ،C، A و B1 است. این میوه همانند بیشتر میوه‌ها دارای خواص زیادی است.

--------------------------------------------------------------------------------


میوه‌های زمستانی کم‌کم از فروشگاه‌ها جمع می‌شوند و باید تا قبل از خداحافظی یک ساله با آن‌ها

تا حد امکان از این میوه‌های خوشمزه مصرف کنید.

معمولاً با اولین عطسه‌ای که یکی از اعضای خانواده از روی سرماخوردگی می‌زند پدر با یک کیسه

لیموشیرین وارد خانه می‌شود تا به جنگ این بیماری بزرگ برود.

لیموشیرین را حتماً به همراه یک برش چهار قسمتی به خاطر دارید و می‌دانید که یکی از بهترین خوراکی‌های فصل زمستان

و برای برخورد با بیماری سرماخوردگی است. البته از لیموشیرین می‌توانیم خواص بی‌شمار دیگری نیز یاد کنیم که بخشی از آن را در ادامه خواهید خواند:

لیموشیرین میوه‌ای با 28 کالری انرژی است که در مقایسه با دیگر میوه‌ها از انرژی کمتری برخوردار است

اما این میوه سرشار از اسید سیتریک و ویتامین C است.

لیموشیرین سرشار از پتاسیم و مواد معدنی است که برای قلب بسیار مفید هستند. این میوه می‌تواند از بروز مشکلاتی

مانند گرفتگی عروق و سکته قلبی به خوبی جلوگیری کند.

این میوه به افرادی که کم‌خونی دارند پیشنهاد می‌شود چرا که حاوی مقدار زیادی اسیدفولیک است. این ماده معدنی می‌تواند

به بدن کمک کند تا خون بیشتری تولید شود و کم خونی بهبود یابد.

وجود مقدار بسیار زیادی آنتی‌اکسیدان در لیموشیرین باعث می‌شود تا میزان زیادی از رادیکال‌های آزاد موجود در بدن شما از بین بروند

و بسیاری از بیماری‌ها نیز در کنار آن‌ها از بین می‌رود.

لیمو شیرین همچنین کلسیم بسیار زیادی دارد که می‌تواند بهترین میوه استخوان‌ساز باشد. میزان بالای کلسیم در این میوه خوشمزه

از پوکی استخوان‌ها جلوگیری می‌کند. البته این به شرطی است که روزانه حداقل یک لیموشیرین مصرف کنید.

این میوه زمستانی همچنین می‌تواند در هضم مواد غذایی و همچنین تنظیم مقدار اسید معده بسیار مفید باشد و از نفخ پیشگیری می‌کند.

بسیاری از پزشکان برای نتیجه‌گیری بهتر توصیه می‌کنند تا بیش‌تر از آب این میوه مصرف کنید.

لیموشیرین در درمان سرماخوردگی موثر است زیرا باعث از بین رفتن سموم بدن می‌شود. لیمو شیرین غنی از عناصر قلیایی است

و حالت تازه کننده دارد. این میوه در درمان سرماخوردگی و تب ناشی از بیماری موثر است و بدن را سم زدایی می‌کند.

این میوه زمستانی همچنین می‌تواند در هضم مواد غذایی و همچنین تنظیم مقدار اسید معده بسیار مفید باشد و از نفخ پیشگیری می‌کند.

بسیاری از پزشکان برای نتیجه‌گیری بهتر توصیه می‌کنند تا بیش‌تر از آب این میوه مصرف کنید
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

پستتوسط tarannom » دوشنبه اسفند ماه 21, 1391 11:20 am

میوه را با پوست بخوریم یا پوست کنده؟


--------------------------------------------------------------------------------

صحبت درباره فواید پوست میوه‌ها و سبزی‌ها مربوط به امروز و دیروز نیست. سال‌های سال است که بزرگ‌ترها به

کوچک‌ترها توصیه می‌کنند میوه‌هایی مثل سیب و خیار را با پوست بخورند.




پوست میوه‌ها و سبزی‌ها خاصیتی دارند؟

پوست میوه نیز مانند قسمت‌های دیگر آن دارای فوایدی است که می‌تواند در سلامت افراد تأثیر مثبت داشته باشد.

بسیاری از ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و بخش عمده‌ای از ترکیب‌های فلاونوییدی رنگی در پوست میوه‌ها وجود دارد؛ مثلاً پوست پرتقال یا سیب

و برخی دیگر از میوه‌های رنگی، حاوی ترکیب‌های کاروتنوئیدی و فلاونوییدی است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند. ترکیب‌های فیبری موجود

در پوست میوه‌ها نیز که نقش مهمی در سلامت دستگاه گوارش ایفا می‌کنند، می‌توانند از طریق مصرف پوست میوه به بدن برسند.




پس چرا مردم برای مصرف میوه پوست آن را می‌کنند؟

مسایل فرهنگی و عادت‌ها تأثیر بسزایی در مصرف مواد غذایی دارد و ایرانیان از این قاعده مستثنی نیستند

. از طرفی بافت، طعم و شکل ظاهری یک ماده خوراکی در انتخاب فرد تأثیر دارند بنابراین نمی‌توان به صرف اینکه پوست یک میوه خاص دارای

مواد مغذی است، مصرف‌کننده را وادار به خوردن آن کرد.

البته با وجود خواص موجود در پوست میوه‌ها، همه آن‌ها قابل خوردن نیستند. مثلاً پوست پرتقال را به دلیل طعم تلخ و بافت خاص

، به هیچ‌وجه نمی‌توان مصرف کرد. البته برخی شرکت‌های تولیدکننده آب‌میوه، برای بالا بردن خواص محصول خود، مواد آنتی‌اکسیدان

موجود در پوست این نوع میوه‌ها را تحت فرایند خاصی استخراج می‌کنند و به محصول نهایی‌شان می‌افزایند.




آیا مصرف پوست میوه‌ها برای همه افراد مجاز است؟

نه، برخی افراد با مشکلات خاص گوارشی نباید میوه و سبزی‌ها را با پوست مصرف کنند چون پوست میوه به دلیل فیبر بالا

محرک حرکت‌های دستگاه گوارش است و می‌تواند به سیستم گوارش آن‌ها آسیب بیشتری بزند اما افراد سالم می‌توانند میوه‌هایی مثل سیب

و گلابی را که پوست نازکی دارند، با پوست بخورند؛ البته به شرطی که با معیارهای بهداشتی شسته شده باشند.

بسیاری از سموم شیمیایی حدود 2 هفته پس از سم‌پاشی تجزیه می‌شوند

و از بین می‌روند پس اگر فاصله زمانی بین سم‌پاشی تا مصرف میوه بین 2 تا 3

هفته باشد، خطری متوجه مصرف‌کننده نخواهد بود در غیر این صورت مقدار قابل‌توجهی از آن وارد بدن می‌شود که می‌تواند خطرناک باشد








برای نویسنده این مطلب tarannom تشکر کننده ها:
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
tarannom
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت
 
پست ها : 1303
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 18, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 610 بار
تشکر شده: 1107 بار
امتياز: 4610

راز داشتن پوست زیبا

پستتوسط uoshanaderpor » دوشنبه اسفند ماه 21, 1391 5:13 pm

با شیر پوستی سالم و زیبا داشته باشیم. چه بخوریم تا پوستی سالم و زیبا داشته باشیم؟چکار کنیم تا همیشه پوستی زیبا و شاداب داشته باشیم؟

شیر یکی از مهمترین مواد مورد استفاده به منظور حفظ طراوت و نشاط پوست و تمیزی آن است، و برای همه انواع پوست مناسب است. بنابراین برخی از راه های طبیعی ماسک صورت شیر را معرفی می کنیم:




شیر با توت فرنگی

140 میلی لیتر شیر را همراه با 3 عدد توت فرنگی له شده در ظرف درداری قرار دهید و 3 روز در هفته به مدت 15 دقیقه روی پوست خود بگذارید.

شیر با خیار
140 میلی لیتر شیر به همرا پوره ی 1خیار را برای سه ساعت در ظرف درداری در یخجال قرار دهید و پس از صاف کردن مخلوط شب ها به مدت 15 دقیقه روی پوست خود بگذارید.

شیر با هلو
140 میلی لیتر شیر به همرا پوره ی 1 عدد هلو را بعد از مخلوط کردن در یخچال بگذارید ،این ترکیب برای روشن کردن پوست بسیار مناسب است .3 شب در هفته به مدت 20 دقیقه روی صورت خود از این ترکیب قرار دهید.

شیر با ماسک لیمو
10 میلی لیتر از آب لیمو، 2 قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال، 2 قاشق چای خوری پوست رنده شده گریپ فروت، 140 میلی لیتر از شیر است،این ترکیب را در بطری در یخچال قرار دهید 24 ساعت بعد ماسک شما قابل استفاده است 15 دقیقه برای قرار دادن روی پوست مناسب است.




نماد کاربر
uoshanaderpor
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 83
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 49 بار
تشکر شده: 90 بار
امتياز: 40

نقش درمانی دارچین و عسل

پستتوسط uoshanaderpor » چهارشنبه اسفند ماه 23, 1391 10:35 pm

دارچین یکی از قدیمی ترین انواع ادویه شناخته شده توسط بشر است و شهرت عسل نیز از زمانی که تاریخ آغاز شده است، وجود داشته و وجود خواهد داشت.



ماده ای که با خواص شفادهنده منحصر به فرد خود، زمان زیادی است که به عنوان یک درمان خانگی مورد استفاده قرار می گیرند. اسانس دارچین و آنزیم عسل، غذاهایی ضد میکروبی هستند که از رشد باکتری و قارچ جلوگیری به عمل می آورند.این دو نه تنها به عنوان نوشیدنی های خوش طعم و دارو مورد استفاده قرار می گیرند بلکه همچنین عناصری معطر هستند وبه عنوان جایگزینی برای طعم دهنده های سنتی غذا مورد استفاده قرار می گیرند و این به دلیل خاصیت ضد میکروبی مؤثر آنهاست. مردم ادعا می کنندکه ترکیب این دو، شفادهنده ای طبیعی برای بسیاری از بیماری ها و فرمولی استکه فواید سلامتی بسیاری در خود دارد:

بیماری های قلبی
عسل و پودر دارچین را روی نان بمالید و از آن به طور منظم به عنوان صبحانه به جای مربا یا کره استفاده کنید.

التهاب مفصل
ترکیب این دو را روی بخشی از بدن که درد می کند بمالید و آن را به آرامی ماساژ دهید.

ریزش مو
قبل از حمام کردن، ترکیبی از روغن زیتون گرم، یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چایخوری پودر دارچین را تهیه کرده و روی موها بمالید، آن را برای 15 دقیقه رها کنید و سپس آن را بشویید.

عفونت مثانه
پودر دارچین و عسل را در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و بنوشید.

دندان درد
ترکیبی از این دو را روی دندانی که درد می کند، قرار دهید.

کلسترول
ترکیب این دو را با آب جوش یا چای سبز مخلوط کرده و بنوشید.

سرماخوردگی
در طول فصل زمستان، برای حفاظت از دستگاه ایمنی خود، ترکیبی از عسل و پودردارچین را با آب ولرم به طور مرتب استفاده کرده و بنوشید.

سوء هاضمه
کمی پودر دارچین را روی یک قاشق غذاخوری از عسل بپاشید و قبل از اینکه غذایی بخورید، مصرف کنید. با این کار قدرت اسیدی معده خود را افزایش می دهید.

طول عمر
به طور منظم از چایی که با ترکیبی از عسل و پودر دارچین مخلوط شده است، استفاده کنید.

جوش
عسل را با پودر دارچین مخلوط کرده و قبل از خواب روی جوش هایتان بمالید. صبح بعد صورت خود را بشویید

چاقی
برای کاهش وزن خود، هر روز صبح، نیم ساعت قبل از خوردن صبحانه، یک قاشق چایخوری عسل با نیم قاشق چایخوری پودر دارچین را در یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بنوشید. معده باید خالی باشد.

پودر دارچین به افزایش میزان انسولین در بدن کمک می کند و این توانایی را دارد تا فعالیت انسولین را در بدن تا 20 برابر افزایش دهد و برای افرادی که از سطح قند خون بالایی برخوردار هستند، بسیار مفید است (افراد چاق و بیماران دیابتی). عسل نیز به سوخت و ساز کلسترول نامطلوب و اسید چرب کمک شایان توجهی می کند، مکانیسم سوخت رسانی بدن را فراهم می کند، سطح قند خون را در حد متعادل نگاه می داردو به هورمون های بازیابی بدن اجازه می دهد تا چربی های ذخیره شده اضافی رابسوزانند.

بوی بد دهان
غرغره کردن با عسل و پودر دارچینی که با آب جوش مخلوط شده باشند، سبب می شود تا دهان شما در طول روز بوی بد ندهد و خوشبو باقی بماند.  









برای نویسنده این مطلب uoshanaderpor تشکر کننده ها:
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
uoshanaderpor
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 83
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 49 بار
تشکر شده: 90 بار
امتياز: 40

هویج در خدمت سلامت و زیبایی

پستتوسط uoshanaderpor » جمعه فروردين ماه 22, 1392 12:31 am

سالیان سال است که در همه جای دنیا هویج می‌کارند تا در آشپزخانه با آن غذاهای خوشمزه ای تهیه شود. علاوه بر این که طعم هویج لذت چشایی زیادی نصیب مان می‌کند باید بدانید که هویج خام یا پخته خدمت زیادی به سلامت و زیبایی پوستمان نیز می‌کند.

غذای مورد علاقه‌ی خرگوش‌ها را می‌توان یکی از سبزیجات خوشمزه و مفید و در عین حال یک گیاه دارویی دانست. باید بدانید که هویج چه به صورت هویج تازه باشد و چه به صورت شربت یا افشره‌ی خوراکی، سخاوتمندانه مراقب سلامت و زیبایی ما هست. اگر می‌خواهید بیشتر با این نارنجی پوش خوش رنگ و مفید آشنا شوید با ما همراه باشید.


چه می‌کند این هویج!

اگر به سلامت کبد و روده‌هایتان اهمیت می‌دهید هویج میل کنید. پوره یا خورش این سبزی نارنجی پوش مشکلات مربوط به معده و روده ها را رفع می‌کند. یعنی اینکه چه دچار اسهال شده باشید یا یبوست، می‌توانید به هویج اعتماد کنید. بهتر است همه به خصوص کودکانی که دچار اسهال شده‌اند پوره‌ی هویج با کته بخورند.

در عین حال هویج ادرار آور بوده و میزان ادرار را بیشتر می‌کند.

آب هویج یا پوره‌ی آن برای بیماران مبتلا به روماتیسم، نقرس یا آرتریت مفید است.

این سبزی خوشمزه سرشار از ویتامین A می‌باشد و باعث جذب بهتر پروتئین می‌شود.

علاوه بر این، هویج برای ساخت بافت‌های بدن مفید است و برای همین مصرف آن در دوره‌ی رشد و همچنین زمان‌هایی که دچار ضعف عمومی شده‌اید لازم است.

اگر می‌خواهید شب‌ها دید خوبی داشته باشید و به اصطلاح مو را از ماست بیرون بکشید به هویج اعتماد کنید به خاطر اینکه هویج دید شبانه‌تان را بهبود می‌دهد و قوه‌ی بینایی را تقویت می‌کند.

لکه های سفیدی که روی پوست هست نیز با مصرف و نوشیدن آب هویج تازه کاهش می‌یابند و از سفیدی لکه ها کاسته می‌شود.


طرز تهیه‌ی شربت هویج

اگر هر روز صبح یک قاشق غذاخوری شربت هویج میل کنید خدمت بزرگی به سیستم ایمنی بدنتان کرده‌اید و از بیماری‌ها و ناخوشی‌های زمستانی دور می‌شوید.

برای تهیه‌ی این شربت معجزه گر این‌گونه عمل کنید:

دو یا سه عدد هویج را شسته و پوست بگیرید و سپس حلقه حلقه کنید. هویج‌ها را داخل یک بطری یا ظرف شیشه ای مناسب ریخته و روی آن‌ها را شکر قهوه ای یا شکر سفید بریزید. زمانی که هویج‌های حلقه شده آب انداختند شربتی حاصل می‌شود، آن‌را صاف کنید و در بطری را محکم ببندید. این شربت به مدت چند روز در یخچال قابل نگهداری است.

هویج برای ساخت بافت‌های بدن مفید است و برای همین مصرف آن در دوره‌ی

رشد و همچنین زمان‌هایی که دچار ضعف عمومی شده‌اید لازم است


هویج و تأثیر آن روی زیبایی


بتاکاروتن موجود در هویج، ویتامینِ زیبایی محسوب می‌شود که برای پوست بسیار موثر است. این سبزی نارنجی پوش پوست را برای قرار گرفتن در معرض نور خورشید آماده می‌کند و جلوی آلرژی‌های مربوط به نور خورشید را می‌گیرد. در عین حال اگر طرفدار پوست برنزه هستید و می‌خواهید پوستتان را طلایی رنگ کنید نیز می‌توانید به هویج اعتماد کنید. به خاطر اینکه هویج ترشح ملانین را افزایش می‌دهد و پوست را طلایی می‌کند. پس تا می‌توانید هویج میل کنید.


روغن هویج و طرز تهیه‌ی آن

زمانی که می‌خواهید آفتاب بگیرید و نیاز به روغن بدن دارید می‌توانید با هویج، روغن بدن تهیه کنید. برای این کار چند عدد هویج را پوست کنده و حلقه حلقه کنید. هویج‌ها را داخل یک شیشه ریخته و روی آن‌را با روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون پر کنید. اجازه دهید این روغن به مدت 3 هفته زیر نور خورشید بماند و یا اینکه ظرف حاوی هویج و روغن را به مدت دو ساعت با روش غیر مستقیم روی حرارت قرار دهید. در این روش باید یک ظرف آب را بجوشانید و روی شعله ملایم قرار دهید و سپس ظرف حاوی روغن و هویج را داخل آن قرار دهید تا به صورت حرارت غیر مستقیم آماده شود. استفاده از این روغن پوست شما را برای آفتاب گرفتن آماده می‌کند.


ماسک زیبایی برای پوست

اگر می‌خواهید پوستتان خوش آب و رنگ شود و طرفدار روش‌های طبیعی برای مراقبت از پوست هستید می‌توانید به هویج اعتماد کنید. یک عدد هویج را پوست کنده و بشویید. آن‌را داخل مخلوط کن بریزید و آن‌را با زرده‌ی یک عدد تخم مرغ مخلوط کنید. این ماسک را روی پوست صورتتان بمالید و بعد از 15 دقیقه شستشو دهید.


اندر خواص افشره‌ی خوراکی هویج

افشره‌ی خوراکی هویج برای آب رسانی و تمیز کردن کبد و کلیه ها مفید است. برای این کار دو قطره افشره‌ی خوراکی هویج را روی یک قاشق چای‌خوری عسل بچکانید و میل کنید. هر روز سه مرتبه این کار را تکرار کنید. توجه داشته باشید که افشره‌ی خوراکی هویج برای افرادی که دچار ورم کبد یا هپاتیت هستند مفید است. این افراد می‌توانند تحت نظر پزشک خود از این افشره ها استفاده کنند. باید بدانید که این افشره فشار خون را بالا می‌برد و میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

برای نویسنده این مطلب uoshanaderpor تشکر کننده ها:
bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
uoshanaderpor
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 83
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 49 بار
تشکر شده: 90 بار
امتياز: 40

چرا با کباب سماق می‌خوریم؟

پستتوسط uoshanaderpor » جمعه فروردين ماه 30, 1392 9:53 pm

سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است و استفاده از آن موجب تقویت دستگاه گوارش می‌شود.

سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است

کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی گفت: سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است و استفاده از آن موجب تقویت دستگاه گوارش می‌شود.
دکتر نسرین حاجی سید جوادی افزود: استفاده از سماق موجب تقویت دستگاه گوارش و کبد می‌شود و از سوء هاضمه، تورم معده و التهاب در دستگاه گوارش جلوگیری می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: سماق دارای خاصیت سم زدایی و ضدالتهاب برای کبد است در موارد تهوع، استفراغ و اسهال به خصوص اسهال خونی استفاده از سماق بسیار موثر است.
به گفته وی این ماده خوراکی دارای اثرات ضد میکروبی است و همچنین این ماده به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن عمل می‌کند. علاوه بر این در متون پزشکی قدیم از سماق به عنوان کاهش دهنده اسید اوریک یاد شده است به همین دلیل از قدیم سماق را به همراه کباب استفاده می‌کردند که بدن فرد بتواند اسید اوریک حاصل از هضم کباب را تا حدی کاهش دهد.
حاج سید جوادی اظهار داشت: خوردن مرتب سماق برای مبتلایان به دیابت و همچنین برای برطرف کردن بی اشتهایی، تب، روماتیسم و نقرس مفید است


مصرف سماق با کباب دارای فواید بسیاری است که رفع آلودگی گوشت  و کاهش کلسترول برخی از آن‌ها هستند

به گفته وی سماق همچنین کاهش دهنده قند خون است زیرا نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که سماق از طریق آنزیم آلفا آمیلاز، قند خون را کاهش می‌دهد. آنزیم آلفا آمیلاز قندهای سنگین را تبدیل به قندهای ساده می‌کند.

حاج سید جوادی خاطرنشان کرد: سماق اثر ضد میکروبی قوی بر روی تعداد زیادی از میکروارگانیسم های خطرناک و بیماری زا در بدن دارد و می‌تواند مانند آنتی‌بیوتیک برای بدن عمل کند.




فواید مصرف سماق با کباب را بشناسید

مصرف سماق با کباب دارای فواید بسیاری است که رفع آلودگی گوشت و کاهش کلسترول برخی از آن‌ها هستند.
از گذشته‌های دور در ایران همراه چلوکباب و برخی از غذاها، سماق استفاده می‌شده است. امروزه مقالات متعددی حاکی از آن است که این ماده خاصیتی چندکاره دارد و مواد موجود در آن خواص ضدمیکروبی بسیار قوی دارند. به عنوان نمونه، از آنجا که گوشت مورد استفاده برای طبخ کباب چرب است، سماق موجب کاهش کلسترول و جذب چربی موجود در آن می‌شود.
همچنین سماق آلودگی موجود در گوشت را از بین می‌برد و از طرفی خاصیتی قابض دارد؛ یعنی اگر التهابات یا زخم‌هایی در مسیر لوله گوارش باشد تا حدودی موجب بهبود آن‌ها شده و محافظ خوبی برای کبد است.





برای نویسنده این مطلب uoshanaderpor تشکر کننده ها:
Noha (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
uoshanaderpor
کاربر فعال
کاربر فعال
 
پست ها : 83
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 49 بار
تشکر شده: 90 بار
امتياز: 40

Re: خواص خوراکیها

پستتوسط hynuba » چهارشنبه تير ماه 29, 1401 9:42 am

hynuba
کاربر کوشا
کاربر کوشا
 
پست ها : 6
تاريخ عضويت: سه شنبه تير ماه 28, 1401 12:43 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0


بازگشت به اعجاز علمی در جهان آفرینش

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان