✿ بدانیم تا بمانیم ✿

مديران انجمن: CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Banowan

پستتوسط Modir-Banowan » يکشنبه ارديبهشت ماه 1, 1392 12:30 pm

سلام علیکم و رحمةالله

خواهر عزیزم mehr ، از لطفتان سپاسگزارم
مسلما هرگز نمیتوانم مثل شما انجام وظیفه کنم
امیدوارم کمکم کنید
جزاک الله خیرا


به گزارش جهان به نقل از باشگاه خبرنگاران، محققان دانشگاه سلامت عمومی هاروارد و دانشگاه واشنگتن با بررسی 16 ساله 2700 آمریکایی به این نتیجه رسیدند افرادی که سطح اسیدهای چرب خون آنها در بالاترین سطح قرار دارد به طور متوسط 2/2 سال بیشتر از افرادی که اسیدهای چرب خون آنها در پایین ترین سطح است عمر می کنند.

همچنین افرادی که سطح اسیدهای چرب خون آنها بالاتر است تا یک سوم با خطر مرگ بر اثر بیماری های قلبی رو به رو هستند.

اگرچه خوردن ماهی مدت ها به عنوان بخش مهمی از یک رژیم سلامت در نظر گرفته شده است اما تا کنون تحقیقات کمی رابطه سطح امگا 3 بدن و افزایش طول عمر را بررسی کرده است.

خوردن ماهی اسیدهای چرب امگا 3 بدن را تامین می کند که برای رشد مغز حیاتی است می تواند ورم مغز را کاهش دهد و با بهبود سیستم قلبی و حتی از بروز مرگ زودرس جلوگیری کند.

مصرف مداوم ماهی های چرب مثل تن، سالمون، ساروین بسیار مفید است.

برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 4
CafeWeb (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), mehr (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), parvaz69 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 28.57%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: ✿ بدانیم تا بمانیم ✿

پستتوسط Modir-Banowan » سه شنبه ارديبهشت ماه 10, 1392 2:52 pm

خوشمزه های سرطان زا



عضويت  / ورود


زندگی شهری در جوامع امروزی و كمبود وقت برای خانواده‌ها باعث شده بسیاری از مردم به سوی غذاهای آماده و فست‌فود كشیده شوند.

این غذاها كه با تبلیغات رنگارنگ و پرفریب فرد را مجاب به خوردن آن می‌كند مضراتی برای بدن دارد كه در دراز مدت آسیب جدی به سلامتی

او وارد می‌كند. سرطان‌زا بودن سوسیس و كالباس‌ها واقعیتی است كه كارشناسان تغذیه وزارت بهداشت نسبت به آن هشدار داده‌اند.

بررسی‌های این كارشناسان نشان می‌دهد می‌توان فست‌فود و سوسیس و کالباس سالم در اختیار داشت اما در حال حاضر از وجود آن

بی‌بهره‌ایم و البته این در حالی است که متخصصان تغذیه تاکنون تذکرات بسیاری بویژه به کارگاه‎ها و تولیدکنندگان این فراورده‎های گوشتی

داده‎اند که برخی از شرکت‎ها تولید خود را در مسیرهای دیگری برده‌اند.

دكتر مرتضی صفوی مدیر كل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و دبیر علمی كنگره تغذیه ایران در گفت‌وگو با ایران با تأكید بر این‌كه مصرف

سوسیس و كالباس بیش از یك بار در ماه سرطان‌زاست می‌گوید: سوسیس و كالباس و غذاهای آماده نباید بیش از یك نوبت در ماه مصرف شود،

زیرا مصرف بیش از حد این مواد به علت نوع پخت و چربی‌های موجود در آن سرطان‌زاست.وی ادامه داد: بسیاری از خانواده‌ها به دلیل تهیه آسان

و همچنین ارزان بودن سوسیس و كالباس این ماده غذایی را در لیست تغذیه خود قرار می‌دهند درحالی كه عادت به مصرف سوسیس و كالباس

عوارض زیادی را به دنبال دارد كه سرطان معده از مهمترین آنها تلقی می‌شود.

وی با بیان این‌كه تولیدكنندگان سوسیس و كالباس برای ماندگاری آن و همرنگ شدن با گوشت اقدام به اضافه كردن نیترات و نیتریت به آن

می‌كنند گفت: این ماده به دلیل اینکه ماندگاری سوسیس و کالباس بالا برود و رنگ آن را صورتی کند به آن اضافه می‎شود اما زمانی که

این دو ماده حرارت داده می‎شوند، به نیتروزامین که ماده‎ای سرطان‌زا است، تبدیل می‎شوند. به همین خاطر معمولاً ویتامین ث را به این

فراورده اضافه می‌كنند تا از شكل‌گیری نیتروزامین طی عمل گوارش جلوگیری كند. دكتر صفوی نیاز بدن انسان به نیترات و نیتریت را 120 پی‌پی‌ام در

ماه اعلام كرد و گفت: متأسفانه شركت‌های تولیدكننده سوسیس و كالباس بیش از حد مجاز و به خاطر صورتی شدن رنگ سوسیس و كالباس

اقدام به اضافه كردن این دو ماده می‌كنند و مصرف سوسیس و كالباس چندبار در ماه باعث بروز انواع سرطان در انسان می‌شود.

این كارشناس تغذیه با بیان این‌كه انسان‌هایی كه سیستم ایمنی بدن‌شان ضعیف است زودتر آسیب می‌بینند ادامه داد: توصیه می‌كنیم افراد سالمند و

كودكان كه سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف‌تر از دیگران است از مصرف فراورده‌هـــــای گوشتی بخصوص سوسیس و كالباس خودداری كنند.مدیر كل دفتر

بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان این‌كه باید از غذاهای سنتی‌مان استفاده كنیم ادامه داد: غذاهای سنتی بسیار سالم‌تر از فست فودها هستند و باید

خوردن غذاهای اصیل ایرانی را در جامعه ترویج داد و كمتر از سوسیس و كالباس در سبد غذایی خانواده استفاده شود.

مضرات سوسیس و كالباس هم‌ردیف سیگار

نیترات و نیتریت موجود در فراورده‌های گوشتی از جمله سوسیس و كالباس در بدن انسان تبدیل به نیتروزامین می‌شود كه این ماده خطرناك در سیگار

نیز وجود دارد و باعث كاهش میزان آنتی‌اكسیدان در بدن می‌شود و انسان را در معرض بیماری‌های كشنده‌ای چون سرطان قرار می‌دهد. دكتر احمد

ساعدی متخصص تغذیه و استاد دانشگاه با بیان این موضوع تأكید كرد تا زمانی كه كیفیت غذاهای فراوری شده در كشورمان به حد استاندارد نرسد به

هیچ عنوان توصیه نمی‌كنیم كه خانواده‌ها از این نوع غذاها بخصوص سوسیس و كالباس استفاده كنند.

وی ادامه داد: این موادغذایی متأسفانه از ضایعات گوشت كه در كشتارگاه‌ها كنار گذاشته می‌شوند درست می‌شوند و این ضایعات توسط خودروهای

نیسان در یك مسافت‌های طولانی به كارگاه‌ها و كارخانه‌های تولید سوسیس و كالباس منتقل می‌شود و تولیدكنندگان نیز برای آنكه آلودگی و همچنین

فساد این ضایعات گوشت‌ها را از بین ببرند اقدام به اضافه كردن نیترات و نیتریت می‌كنند.

وی افزود: اگرچه روی این فراورده‌ها درصد گوشت آن نوشته شده است ولیكن این درصد در اكثر موارد نادرست است. متأسفانه بسیاری از خانواده‌ها اعلام

می‌كنند به دلیل كمبود وقت نمی‌توانند برای پخت غذا زمان بگذارند و به همین خاطر هر روز از ساندویچ و غذاهای فراورده‌های گوشتی استفاده می‌كنند

باید به این افراد هشدار داد از این نوع غذاها استفاده نكنند زیرا این نوع غذاها از میزان پروتئین پائینی برخوردارند و زمینه‌ساز بیماری‌های خطرناكی از جمله سرطان در بدن می‌شوند.












Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: ✿ بدانیم تا بمانیم ✿

پستتوسط Modir-Banowan » يکشنبه خرداد ماه 5, 1392 12:17 pm

مــعـجـزه آب گــوجــه فــرنـگــی را بـدانـیــد
         

عضويت  / ورود

معجزه آب گوجه فرنگی را بدانید!


حذف گوجه فرنگی از رژیم غذایی موجب افزایش ماده ای به نام N- تلوپپتید در خون می شود.


تحقیقات انجام شده توسط متخصصین تغذیه نشان داد که آب گوجه فرنگی برای حفظ تراکم و سلامت بافت استخوان فواید قابل ملاحظه ای دارد.


محققان معتقدند نوشیدن 2 لیوان آب گوجه فرنگی در روز، استخوان ‌ها را تقویت نموده و از  پوکی استخوان پیشگیری می کند.


برای انجام این پژوهش که در دانشگاه تورنتو، کانادا انجام شد، 60 زن یائسه 50 تا 60 ساله انتخاب شدند


و از آنها خواسته شد که گوجه فرنگی و فرآورده های آن را به مدت یک ماه به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند.


پس از طی این دوره، آزمایشات بیوشیمیایی نشان دادند که حذف گوجه فرنگی از رژیم غذایی موجب


افزایش ماده ای به نام N- تلوپپتید در خون می شود. این ترکیب، شاخص سلامت استخوان است و


زمانی سطح آن در خون و یا ادرار بالا می رود که تحلیل بافت استخوانی وجود داشته باشد.


در بخش دیگر مطالعات مشخص شد که مصرف مداوم گوجه فرنگی موجب کاهش N- تلوپپتید


در خون و در حقیقت کاهش خطر تحلیل استخوانی و پیشگیری از پوکی استخوان می شود.


محققان اثر گوجه فرنگی بر بافت  استخوانی را به رنگدانه قرمز رنگ آن یعنی لیکوپن نسبت می دهند.


از مدت ها پیش نقش لیکوپن به عنوان یک  آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان پروستات و همچنین حفظ سلامت قلب به اثبات رسیده بود.


10نکته خواندنی راجع به گوجه فرنگی!!


گوجه‌ فرنگی سرشار از ویتامین‌های آ، ب 1، ب 2، ث و مواد معدنی ازجمله كلسیم،فسفر،سدیم،پتاسیم،منیزیم،آهن،مس،روی،ارسنیك و كبالت است.


100 گرم گوجه ‌فرنگی خام حاوی 20 كالری انرژی، یك گرم پروتئین، 11 میلی‌گرم كلسیم، 6/0 میلی‌گرم آهن،


1100واحد بین‌المللی ویتامین آ، 3/0 گرم چربی، 06/0 میلی‌گرم ویتامین ب 1، 04/0 میلی‌گرم ویتامین ب 2 و 23 میلی‌گرم ویتامین ث است.


در گوجه ‌فرنگی رسیده،تقریبا تمام آمینو اسیدهای اصلی به استثنای تریپتوفان وجود دارد.


قند موجود در گوجه‌ فرنگی رسیده،گلوكز فروكتوز و ساكاروز است كه البته میزان آن اندك است.رنگدانه اصلی گوجه‌فرنگی لیكوپن بوده كه سبب رنگ قرمز آن می‌شود.




عضويت  / ورود



پوست گوجه ‌فرنگی حاوی مقادیر فراوانی از كاروتینوئیدها بوده كه به وسیله سلول‌های روده انسان جذب می‌شود.


بنابراین اغلب توصیه می‌‌شود كه این سبزی خوش ‌طعم را همراه با پوست میل كنید.گوجه ‌فرنگی به علت دارا بودن


مواد مغذی زیاد و كالری پایین،یكی از پایه‌های اصلی رژیم‌های غذایی است.


10 نـكــتـه


1-میوه نارس گوجه‌ فرنگی سمی است و باید از خوردن آن پرهیز كرد.در گوجه ‌فرنگی سبز و نارس



ماده‌ای سمّی به نام سولانین وجود دارد كه خوردن آن موجب مسمومیت شده و ایجاد دل پیچه،اسهال و باز شدن مردمك چشم می‌شود.


2-در چین از جوشانده ریشه،شاخه‌ها و برگ‌های مسن گوجه ‌فرنگی برای رفع دندان‌ درد استفاده می‌شود و خود گیاه نیز خاصیت حشره‌كش دارد.


3- لیكوپن موجود در گوجه‌فرنگی،نوعی آنتی‌اكسیدان است كه مانع ایجاد كلسترول بد خون می‌‌شود و به همین دلیل از بروز


حملات و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌كند.توجه داشته باشید مصرف گوجه‌فرنگی پخته،موجب جذب لیكوپن بیشتری در بدن می‌شود.


4- گوجه ‌فرنگی حاوی انواع ویتامین‌های گروه ب است،به همین دلیل داروی مناسبی برای رفع عصبانیت‌های افراد است.


مصرف مداوم گوجه ‌فرنگی همراه با غذا و به صورت سالاد، سیستم عصبی بدن را تقویت كرده و ‌آرامش را به همراه خواهد آورد.


5- گوجه‌فرنگی یكی از مهم‌ترین منابع ویتامین آ است.به همین دلیل درتقویت بینایی،تقویت و سلامتی پوست و مخاط ‌‌ها و رشد استخوان‌ها مفید است.


6- گوجه‌فرنگی به دلیل داشتن ویتامین‌های ث و آ فراوان دستگاه ایمنی بدن را تقویت كرده و بدن را در برابر امراض وبیماری‌های عفونی مقاوم می‌سازد.


7- اگر پوست شما كك و مك دارد،هر روز آن را با آب گوجه ‌فرنگی تمیز كنید،كم‌كم كك و مك‌ها را از بین می‌‌برد.


8- گوجه ‌فرنگی ورم مفاصل را برطرف می‌كند و برای مبتلایان به نقرس و رماتیسم مفید است.


9- گوجه‌ فرنگی به دلیل نداشتن سدیم و قند،غذای مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت و فشار خون است.


10- توجه داشته باشید خوردن گوجه ‌فرنگی،برای بعضی بیمارانی كه دچار حساسیت یا آلرژی (خارش بدن،قرمز شدن پوست،آسم،كهیر و...) هستند،ضرر دارد.



























Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: ✿ بدانیم تا بمانیم ✿

پستتوسط Modir-Banowan » شنبه خرداد ماه 18, 1392 12:46 pm

این میوه دوست قلب شماست

تحقیقات نشان می دهند که انگور از پرفشاری خون پیشگیری نموده و به سلامت قلب و عروق کمک می کند.

به گزارش ایسنا به نقل از افکار نیوز، در این بررسی که در موسسه تحقیقاتی سلامت قلب در دانشگاه میشیگان انجام شد،

انواع انگور سبز، قرمز و بنفش مورد مطالعه قرار گرفتند و مشخص شد که این میوه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی نقش موثری ایفا می کند.

برای انجام این تحقیق رژیم غذایی موش های آزمایشگاهی به مدت 18 هفته تحت کنترل قرار گرفت.


نتایج نشان داد در موش هایی که روزانه انگور مصرف کرده بودند، فشارخون کاهش یافته و عملکرد سیستم قلبی- عروقی با بهبود قابل ملاحظه ای همراه بوده است.

این اثر به ترکیباتی موسوم به فلاونوئید که به وفور در انگور و سایر میوه ها و سبزیجات یافت می شود، نسبت داده شده است.


علاوه بر میوه ها و سبزیجات، کاکائو، قهوه و چای سبز نیز حاوی فلاونوئیدها می باشند.

پرفشاری خون که یکی از بیماری های شایع و کشنده در عصر حاضر می باشد، به فشارخون بالاتر از 14 بر روی 9 اطلاق می شود.

اصلاح شیوه زندگی به معنی پیروی از الگوی تغذیه مناسب، پیشگیری از چاقی، ورزش و تحرک مداوم و منظم،

پرهیز از مصرف سیگار و الکل و مدیریت استرس، مهم ترین گام در پیشگیری و کنترل بیماری پرفشاری خون به شمار می رود.

برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها:
bahar (شنبه خرداد ماه 18, 1392 2:38 pm)
رتبه: 7.14%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: ✿ بدانیم تا بمانیم ✿

پستتوسط Modir-Banowan » يکشنبه خرداد ماه 26, 1392 7:01 pm

میوه ای برای کاهش وزن


انجیر منبع مناسبی از فیبرهای غذایی است که گرسنگی را به تاخیر و باعث کاهش وزن می شود.

مریم سجادپور متخصص تغذیه گفت: انجیر یک میوه شیرین است و این میوه را می توان از اوایل خرداد تا اوایل شهریور یافت.

وي تصريح کرد: با این میوه می توان مربا و ترشی درست کرد، غالباً انجیر خشک بیشترین استفاده را دارد و در هر زمان از سال که بخواهید می توان یافت کرد.

وی افزود: انجیر منبع مناسبی از فیبرهای غذایی می باشد که گرسنگی را به تاخیر می اندازد به این دلیل است که کاهش وزن را ایجاد می کند.

وی در ادامه گفت: این میوه خوش خوراک ،به عنوان منبع خوبی از پتاسیم که عنصری برای کنترل فشار خون است به کار می رود.

وی در پایان اظهار داشت: زیاده روی در خوردن این میوه باعث نفخ شکم و اسهال می شود و برای افرادی که کبدهای ضعیف دارند نیز مضر است مگر این که انجیر را با گردو مصرف کنند.

برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 2
bahar (جمعه فروردين ماه 29, 1393 2:28 pm), hoda (يکشنبه شهريور ماه 17, 1392 9:38 pm)
رتبه: 14.29%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: ✿ بدانیم تا بمانیم ✿

پستتوسط Modir-Banowan » شنبه شهريور ماه 16, 1392 4:29 pm

دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش



عضويت  / ورود



«هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.

دانه هل باارزش‌ترین طعم‌دهنده در جهان به شمار می‌آید زیرا از رایحه غنی و خاصیت‌درمانی بیشماری برخوردار است. همچنین دانه هل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.

دانه هل موثرترین شیوه درمانی برای رفع بوی بد دهان است. جویدن دانه‌های این گیاه می‌تواند بوی بد دهان را رفع کند.

هل در میان مردم جنوب آسیا برای مقابله با بیماری‌های لثه و پوسیدگی دندان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوء هاضمه و اسهال خونی تایید شده است.

همچنین دانه هل در درمان مشکلات مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه موثر است.

بررسی‌ها حاکی از آن است که دانه هل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، پروستات و تخمدان قابلیت دارد.

برای نویسنده این مطلب Modir-Banowan تشکر کننده ها: 3
Noha (شنبه شهريور ماه 16, 1392 11:42 pm), bahar (جمعه فروردين ماه 29, 1393 2:28 pm), hoda (يکشنبه شهريور ماه 17, 1392 9:38 pm)
رتبه: 21.43%
 
Modir-Banowan
مدیر انجمن
مدیر انجمن
 
پست ها : 143
تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 26, 1392 11:30 pm
تشکر کرده: 68 بار
تشکر شده: 185 بار
امتياز: 1520

Re: ✿ بدانیم تا بمانیم ✿

پستتوسط tafgah72 » جمعه فروردين ماه 28, 1393 12:50 am

خوراکی‌های درخشان کننده پوست





** کاهو:
سالاد، همیشه توسط پزشکان توصیه شده است که از میان سالادها، در ایران بیشتر از سالاد کاهو استفاده می‌شود. برگ‌های سبزی که مملو از ویتامین A هستند می‌توانند پوست شما را درخشان کنند، ولی دقت داشته باشید که هر روز باید از این سبزی مصرف کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود. این سبزی باعث می‌شود اکسیژن بیشتری وارد پوست شود، پس پوست، طراوت تازه ای می‌گیرد.




** توت فرنگی:

این روزها یکی از میوه های خوشمزه ای که در مغازه می‌توان پیدا کرد، توت فرنگی است. این توت که ویتامین C زیادی دارد با آنتی اکسیدان های فراوانش می‌تواند پوست را طراوت و تازگی خاصی ببخشد. پزشکان به این نتیجه رسیده‌اند که هر چه میزان ویتامین C در یک میوه بیشتر باشد، خط و خطوط صورت را بیشتر از بین می‌برد. توت فرنگی همچنین می‌تواند سلول‌های سرطانی که در پوست حضور دارند را از بین ببرد.




** تخم مرغ:


«لوتئین» و «زیاکستین» دو برادر از خانواده آنتی اکسیدان ها هستند که رابطه خوبی با پوست دارند. این دو آنتی اکسیدان، هر کجا باشند می‌توانند پوست را طراوت خاصی بخشیده و آن را تازه کنند. عمل اصلی که این دو برادر انجام می‌دهند، مقابله با اشعه های مضر خورشید است. همچنین آنتی اکسیدان های تخم مرغ می‌توانند پوست را نرم کرده و سطح آن را آماده پذیرایی از اکسیژن کنند.




** بادام:


آجیل‌ها همیشه مفید بوده‌اند، اما باید دقت داشت که به چه مقدار و برای چه کاری استفاده می‌شوند. خوردن یک مشت بادام می‌تواند تمام ویتامین E که شما هر روز نیاز دارید را آماده کند. بادام همچنین آنتی اکسیدانی به نام «باومان» دارد که فواید آن برای پوست ثابت شده است. متخصصین پیشنهاد می‌دهند روزانه یک مشت بادام بخورید و دیگر به سلامت پوستتان فکر نکنید.







برای نویسنده این مطلب tafgah72 تشکر کننده ها:
bahar (جمعه فروردين ماه 29, 1393 2:27 pm)
رتبه: 7.14%
 
tafgah72
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 932
تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 918 بار
تشکر شده: 1132 بار
امتياز: 6280

Re: ✿ بدانیم تا بمانیم ✿

پستتوسط tafgah72 » سه شنبه مهر ماه 1, 1393 9:59 pm





بازسازی پوست با روغن کندر
* لکه های ایجاد شده بر اثر آکنه، جراحی و ترک پوست و ... را از بین می برد.

* کاهش دهنده چین و چروک است و با بازسازی مجدد سلول های پوست ، آن را جوان نگه می دارد.

* استفاده از این روغن طبیعی روی ناخن، باعث تقویت آن می شود.

* از این روغن به عنوان ضدعفونی کننده زخم ها و بریدگی ها استفاده می شود.

* مصرف منظم آن، زگیل را از بین می برد.

* ورم ایجاد شده بر اثر گزیدگی حشرات را کاهش می دهد.


خاصیت آن برای مو:



* در صورت استفاده منظم از روغن کندر، شوره سر برطرف می شود.

* باعث براقی مو می شود.

* از ریزش مو جلوگیری می کند.



خاصیت های دیگر روغن طبیعی کندر:

* درد مفصل و دردهای التهابی را تسکین می دهد.

* با کمک به گردش خون، درد عضله را کاهش می دهد و برای مبتلایان به روماتیسم مفید است.

* ماساژ با این روغن، کمردرد را کم می کند.





برای نویسنده این مطلب tafgah72 تشکر کننده ها:
bahar (سه شنبه مهر ماه 1, 1393 11:01 pm)
رتبه: 7.14%
 
tafgah72
کاربر طلایی
کاربر طلایی
 
پست ها : 932
تاريخ عضويت: پنج شنبه تير ماه 15, 1391 11:30 pm
تشکر کرده: 918 بار
تشکر شده: 1132 بار
امتياز: 6280

قبلي

بازگشت به سلامت بانوان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان