روزه داران برای کاهش تشنگی در وعده سحر «لیمو و عسل» مصرف كنند
یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به رموز تغذیه جهت کاهش احساس تشنگی در طول روز در روزه دارن اشاره کرد و گفت: اگر روزه داران در وعده سحره یک عدد لیمو را با مقداری آب و کمی عسل مخلوط کرده و بنوشند در طول روز کمتر احساس عطش خواهند داشت.
علی اشرف رشیدی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به دهیدراسیون یا کم آبی بدن در فصل تابستان، گفت: این اختلال در ابتدا به کلیه های آسیب شدیدی وارد می کند و کلیه واکنشهای شیمیایی بدن را دچار اختلال کرده که در نهایت می تواند غش و رفتن به کما را در پی داشته باشد.
وی تصریح کرد: در سال جاری ماه مبارک رمضان با فصل گرما همزمان شده و گرمای هوا باعث خواهد شد روزه دارن آب زیادی را در بدن از دست بدهند و بر این اساس در معرض خطر دهیدراسیون قرار گیرند، لذا به منظور پیشگیری از این امر، روزه دارن باید به چند نکته تغذیه ای توجه جدی داشته باشند.
رشیدی گفت: روزه دارن باید به اندازه کافی چای کم رنگ، دوغ، شیر، آب میوه و میوه و سبزی مصرف کنند تا در طول روز دچار کم آبی نشوند.
خبرگزارى ايسنا (www.isna.ir)