فواید پیاز

در این بخش مقالات علمی قرار داده می شود

مديران انجمن: pejmanava, CafeWeb, Dabir, Noha, bahar, Modir-Elmi

فواید پیاز

پستتوسط ayoob » چهارشنبه فروردين ماه 23, 1391 10:41 am

فواید پیاز


از پیاز به عنوان یک داروی ضدعفونی کننده استفاده می شود. مالیدن آب پیاز به صورت از ایجاد لکه ها جلوگیری می کند. و از مخلوط آب پیاز و عسل می توان به عنوان یک کرم ضد چروک استفاده کرد.




پیاز سرشار از ویتامین C، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد و اسید فولیک و مقدار کمی آهن، مس و روی است که تاکنون تحقیقات زیادی برای اثبات خواص آن صورت گرفته است.

پیاز و پوکی استخوان

خوردن پیاز در پیشگیری از پوکی استخوان مؤثر است؛ چرا که پیاز با جلوگیری از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلول‌های استخوانی از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

پژوهشگران دانشگاه برن سوئیس، ترکیبی در پیاز شناسایی کرده اند که از کاهش حجم استخوان و پوکی آن جلوگیری می کند. این ماده در پیش گیری در کاهش نیافتن مواد مصرفی ـ به ویژه کلیة سلول های استخوانی ـ تأثیر زیادی دارد.

ـ پیاز، قند خون و کلسترول را پایین می آورد.

پیاز یکی از گیاهان بسیار قدیمی است که انسان آن را شناخته و در غذای خود استفاده می کرده است در کتاب های پزشکان قدیم از پیاز به سبب داشتن الیاف و ویتامین ها و فلزات به عنوان داروخانه ای کامل نامبرده شده است.

خواص پیاز

بوی آن میکروب های مضر را از بین می برد.

قند خون را کاهش می دهد.

از ابتلا به سکته جلوگیری می کند.

قلب را فعال می کند و کلسترول را کاهش می دهد.

گردش خون را تقویت می کند.

به سبب داشتن آنتی اکسیدان، تنش و نگرانی را از بین می برد.

الیاف غذایی آن دستگاه هاضمه را تقویت می کند.

پیاز از سرطان ریه جلوگیری می کند:

مواد شیمیایی موجود در پیاز خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد. مواد «فلاونوید» از دچار شدن به انواع بیماری ها جلوگیری می کند و به وفور در پیاز یافت می شود.

(پیاز و سیر از گیاهان طبیعی بسیار خوبند و برای سلامتی انسان بسیار مفیدند و تنها عیب آنها بوی بدشان است که سبب آزار دیگران می شود.)

-پیاز برای پوست بسیار مفید است. زیرا خون را تصفیه می کند و در نتیجه رنگ چهره زیباتر و جذاب تر می شود.

همچنین پیاز به دلیل داشتن گوگرد باعث افزایش رشد موهای سر می شود. پیاز به دلیل داشتن آهک، دندانها را محکم می کند و باعث استحکام استخوان بندی بدن می شود… بنابراین خوردن پیاز در کودکان مبتلا به نرمی استخوان و سالمندان مفید است.

اگر سرما خورده اید، چند پیاز را برش داده و در نقاط مختلف خانه قرار دهید…. پیاز مانند یک دستگاه تصفیة هوا از ابتلای سایر اعضای خانواده به این بیماری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اگر خارج خانه غذا می خورید، پیاز را همراه آن مصرف کنید، زیرا ماده ای در پیاز وجود دارد که از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده جلوگیری می کند.

اگر شخصی به دلیل مصیبت وارده دچار حملات عصبی شده، پیازی را به دوئ نیم کرده و جلوی بینی او بگیرید.

پیازچه

پیازچه فواید متعددی دارد. به تازگی متخصصان علوم تغذیه فرانسه در یافه اند که پیازچه ادرار آور است زیرا ۸۵ در صد آن را آب تشکیل می دهد.

در پیازچه ۲۴۳ میلی گرم پتاسیم و ۴ میلی گرم سدیم و ۲۷ گرم کالری است.

دانشمندان دریافته اند که بخش سفید رنگ پیازچه دارای مواد قندی است که در ادرار کردن تأثیر می گذارد و بخش سبز آن ویتامین«ث» دارد که دستگاه دفاعی بدن را تقویت می کند. و ۲ میلی گرم ماده کاوتین پیازچه به بازسازی سلولها کمک می کند.

همچنین پیاز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است، قند خون را تنظیم می‌کند.

گفتنی است، خوردن نصف پیاز متوسط در روز ۳۰ درصد از مقدار کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد و به جای آن باعث افزایش کلسترول خوب خون می‌شود. پیاز منبع غنی نوعی اکسیدان است که از بروز سرطان در افراد جلوگیری می‌کند.

این گیاه خوراکی از بیماری آب مروارید در چشم نیز جلوگیری می‌کند و بنابراین مصرف آن به افراد مسن توصیه می‌شود
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ayoob در چهارشنبه فروردين ماه 23, 1391 11:32 pm .

برای نویسنده این مطلب ayoob تشکر کننده ها: 5
asra (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), maysam_b (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), naseh_azizi (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), parvaz69 (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 35.71%
 
نماد کاربر
ayoob
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 36
تاريخ عضويت: چهارشنبه اسفند ماه 2, 1390 12:30 am
محل سکونت: پاوه
تشکر کرده: 10 بار
تشکر شده: 30 بار
امتياز: 0

پستتوسط Noha » چهارشنبه فروردين ماه 23, 1391 9:54 pm

هوالعلیم

سلام خدای بزرگ بر شما

ممنون بابت مطلب مفیدتان.نمی دونستم پیاز تا این حد خواص داره،

متأسفانه خیلی کم مصرف می کنم چون دوست ندارم. 8O

پیاز سرخ شده یا پخته!هم این خواص را دارد یا با حرارت؛ این خواص از بین رفته یا کاهش می یابند؟؟


جنة الفردوس مأوایتان

الـلـهم ء ات أنــفـسنا تقـــواهــا و زکیـــها إنــک أنــت خــیر من زکــیها


برای نویسنده این مطلب Noha تشکر کننده ها:
ayoob (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
Noha
معاون و ناظر سایت
معاون و ناظر سایت
 
پست ها : 1424
تاريخ عضويت: پنج شنبه اسفند ماه 25, 1389 12:30 am
محل سکونت: pavah
تشکر کرده: 2031 بار
تشکر شده: 1557 بار
امتياز: 4930

پستتوسط ayoob » چهارشنبه فروردين ماه 23, 1391 10:38 pm

سلام
وقتی پیاز سرخ می‌شود عمده ویتامین آن (به ویژه ویتامین C و گروه B) را از دست می‌دهد سرخ  کردن پیاز در حدی که کاملا قطعات خردشده‌اش قهوه‌ای شوند؛ نه تنها سبب از بین رفتن ارزش غذایی این سبزی می‌شود، بلکه همه فیبرهای آن نیز می‌سوزد و دیگر به عنوان یک ماده غذایی موثر و مفید نخواهد بود البته برای این کار توصیه می‌شود از کمی روغن مخصوص سرخ کردن استفاده شود

برای نویسنده این مطلب ayoob تشکر کننده ها: 2
Noha (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am), bahar (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 14.29%
 
نماد کاربر
ayoob
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
 
پست ها : 36
تاريخ عضويت: چهارشنبه اسفند ماه 2, 1390 12:30 am
محل سکونت: پاوه
تشکر کرده: 10 بار
تشکر شده: 30 بار
امتياز: 0

پستتوسط ttt » پنج شنبه فروردين ماه 24, 1391 9:34 am

دستت درد نکنه تا حالا ندونستم پیاز اینقد خاصیت داره
از امروز پیاز خوردن رو شروع می کنم
نماد کاربر
ttt
کاربر سایت
کاربر سایت
 
پست ها : 1
تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 23, 1391 11:30 pm
محل سکونت: کرمانشاه
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0

پستتوسط SharakamPawa » پنج شنبه فروردين ماه 24, 1391 10:46 pm

سلام ایوب جان؛

تشکر بابت مطلب خوبت .

راستی همانطور که عزیزان داشنجو مطلعند در دانشگاه ها مصرف پیاز به طرز عجیبی بالاست !
  :wink:

یکی از قشرهای ایران که در کنار غذایشان پیاز زیاد مصرف می کنند هموطنان نازنین لر زبانمان هستند بخصوص یاسوجی ها !
نمیدونم تا چه حد با این قشر همنشین شده باشید ولی در طول دوسال که با این عزیزان بودم این خصوصیت رو ازشون دیدم.
تا این حد به پیاز علاقه داشتند که یک شب یکی از دوستان یاسوجیمون 5 کیلو پیاز گرفته بود و در بین خوابگاه های رشته خودمون پخش کرده بود.
:D
نماد کاربر
SharakamPawa
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 359
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 8, 1390 12:30 am
محل سکونت: Pawa Shar
تشکر کرده: 329 بار
تشکر شده: 364 بار
امتياز: 380

پستتوسط parvaz69 » سه شنبه اسفند ماه 8, 1391 7:23 pm

جالب بود و مفید  

خیلی ممنون
همیشه خدا هست
نماد کاربر
parvaz69
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 140
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 21, 1391 12:30 am
تشکر کرده: 368 بار
تشکر شده: 197 بار
امتياز: 1100

پستتوسط parvaz69 » سه شنبه اسفند ماه 8, 1391 7:28 pm

فواید گندم


- طبع آن كمي گرم، خشك و معتدل است، گندم تازه خشك نشده گرم و تر است.

- براي درمان تحريكات جلدي، التهاب و ورم پوست، آرد گندم را بر پوست بماليد.

- مصرف نشاسته گندم براي كساني كه معده ضعيف دارند مفيد است و به دستگاه هضم و روده كمك مي‎كند.

- براي رفع زكام‎هاي سخت وسرفه از جوشانده سبوس گندم استفاده كنيد، 20 گرم در يك ليتر آب را جوشانده صاف كرده با عسل مخلوط كنيد، ميل شود.

- براي رفع يبوست از جوشانده سبوس گندم استفاده كنيد.

- براي تسكين دردهاي روماتيسم و مفاصل سبوس گندم را داخل يك كيسه ريخته گرم نموده در محل درد بگذاريد.

- گندم چاق كننده و اشتهاآور است.

- دانه گندم براي افرادي كه مبتلا به انسداد عروق هستند مضر است.

- براي روشن شدن پوست صورت گندم را سوخته آسياب نموده با روغن كنجد مخلوط كرده به صورت بمالند.

- براي رفع سرفه و درد سينه آرد گندم را با شكر و بادام به صورت حريره درست كنند و ميل كنند.

- خانم‎هايي كه مي‎خواهند شيرشان زياد شود، نشاسته گندم را با رازيانه و شكر بپزند به صورت حريره درست كنند و ميل نمايند.

- سبوس گندم  از سرطان روده بزرگ جلوگيري مي‎كند.

برای نویسنده این مطلب parvaz69 تشکر کننده ها:
pejmanava (يکشنبه ارديبهشت ماه 7, 1392 2:51 am)
رتبه: 7.14%
 
نماد کاربر
parvaz69
کاربر ویژه
کاربر ویژه
 
پست ها : 140
تاريخ عضويت: چهارشنبه آذر ماه 21, 1391 12:30 am
تشکر کرده: 368 بار
تشکر شده: 197 بار
امتياز: 1100


بازگشت به مقالات متنوع علمی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان